Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozlomená loketní opěrka- toto je problém, který zná spousta majitelů 307 . Mě se nechtělo kupovat novou za 3000 kč, proto jsem tento problém vyřešil po svém ;), takže pokud má někdo stejný problém, tady máte postup.

Z opěrky vyndéme ulomenou část.

post-0-14109599695785_thumb.jpg

Odesláno

2, Přiložíme ulomený díl zpět, provrtáme oba díly středem. Na oba díly naneseme dvousložkové lepidlo, já použil s Epoxidové s kovovými částicemi. Dále oba díly k sobě pevně přimáčkneme a sešroubujeme na skrz vrutem.

[upravil dne 29/3/08 yaris1]

post-0-14109599696141_thumb.jpg

Odesláno

3, Vyrobíme si z plechu tl. asi 1,5mm 2ks pásků se 4-mi dírami, tyto přiložte z obou stran, středem přes zlomený plast. dále navrtáme 8 děr pro vruty. Pod tyto plechové pásky dáme opět lepidlo a dáme je zpět. Pásky pevně přišroubujeme vruty.

post-0-14109599696397_thumb.jpg

Odesláno

No a nyní stačí vše zkompletovat. Čalounění a dvě plastové krytky dáme zpět a máme hotovo! Celá procedura mi zabrala asi 2 hodiny a myslím že to zvládne každý, co je aspoň trošku šikovný. Já už ji mám v autě a je OK i po zatížení. Takže doufám , že to někomu pomůže a držím palce.

Jarda.

post-0-14109599696634_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

origo opěrka a za 3000 kč :o by se ani rozlomit neměla.!.:roll Tolika peněz.. a nic moc hezkého ani..:roll:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 29.3.2008 peugeotkovic]

Tj, taky se mi moc origi nelibi, ale jsou taci, kteri si na to potrpi a yarisi, hezka prace, to klobouk dolu:roker:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Původně zaslal: peugeotkovic

origo opěrka a za 3000 kč :o by se ani rozlomit neměla.!.:roll Tolika peněz.. a nic moc hezkého ani..:roll:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 29.3.2008 peugeotkovic]

Tj, taky se mi moc origi nelibi, ale jsou taci, kteri si na to potrpi a yarisi, hezka prace, to klobouk dolu:roker:potlesk

Dík:roker
  • O 5 let později...
Odesláno

Zdravím, nevěděl by někdo co je příčinou, že loketní opěrka z ničeho nic vypadne? Nevíte jak je tam upevněná, že se to stane? Pouze ve sklopené poloze. Pokud je ve svislé u sedadla tak drží.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...