Stifler Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic coto..? v pravym hornim rohu se ti objeví, že máš 1 novou soukromou zprávu... Edit: a pošleš soukromou zprávu tomu, pod jehož podpisem u příspěvku klikneš na tlačítko \"U2U\"... [upravil dne 5/4/08 Stifler] Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 jo ták:D Je tam:mrk První,úplně první moje NOVá SOUKROMá ZPRáVA:mrk jdu tam:papa V pondělí to poletí.. Doufám Ti přinese štěstí a trochu radosti,když ted\' nemůžeš jezdit.. [upravil dne 5.4.2008 peugeotkovic] Citovat
Stifler Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic jo ták:D Je tam:mrk První,úplně první moje NOVá SOUKROMá ZPRáVA:mrk jdu tam:papa V pondělí to poletí.. Doufám Ti přinese štěstí a trochu radosti,když ted\' nemůžeš jezdit.. Děkuji moc. Radost mi to určitě přinese. Jsem šťastnej za cokoliv, co mi připomene auto nebo můžu do auta nainstalovat nebo na autě upravit nebo cokoliv, co s Peugeoty souvisí. Hned je mi líp. Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 mi to nejde otevřít,ta zpráva.. klikám,klikám a nic:myslim Citovat
Stifler Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic mi to nejde otevřít,ta zpráva.. klikám,klikám a nic:myslim Neklikej na odesílatele, ale na předmět zprávy. Citovat
peugeotkovic Odesláno 5. duben 2008 Autor Odesláno 5. duben 2008 ahá Jsem klikala na \"přijaté\"a na tu obálku v levém rohu:mad: Mám to:papa Citovat
kapa Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 takový přívěšek mam taky , dostal jsem ho u Peugeota v Třebíči pouze na dotaz o přívěšek. Je to docela pěkně těžký kousek železa. Citovat
Kejticka Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 ((((((( jaaaa ciii taaaakyyy:) nebylo by jich viiiic..ten je kraaasneeeejjj...ja vim dycky prijdu pozde:) Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Kejticka ((((((( jaaaa ciii taaaakyyy:) nebylo by jich viiiic..ten je kraaasneeeejjj...ja vim dycky prijdu pozde:) Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Ba ne, jsem uplně stejnej, taky všude pozdě. Ale už si na to zvykám. :cool: Citovat
peugeotkovic Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 Tak jsem vám dneska byla v pojišt\'ovně,ohledně přepracování pojistné smlouvy,a víte co jsem dostala??? to budete koukat:mrk no další přívěšek:D:D:D:aut [upravil dne 16.4.2008 peugeotkovic] Citovat
peugeotkovic Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 přej,bude ti přáno.. dej,bude ti dáno:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.