Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Tak ještě přihodím dvě další. Jednu proto, protože se mi prostě líbí, bez bab. A druhou také bez bab, ale aby zdejší homodějové nezůstali nevyslyšeni, tak se mnou a kámošem :) :)

28624_1400584545490_1558610982_945266_168369_n.jpg

28624_1400584585491_1558610982_945267_1481301_n.jpg

Odesláno

tak jsem zrovna asi spadla do skupiny zdejších homodějů :D moooc hezké fotečky.... obě :D

Odesláno

Alpinka> Děkujeme převelice a vážíme si zájmu :) Na něžnější pohlaví jsem, pravda, v této diskuzi zapomněl, omlouvám se :)

Kámošův bejvalej babyporsch je 2.5, přesně tak. Nejelo to špatně, ale zase ani ne nikterak suprově. Když jsme dělali testovací jízdy, tak jsem si od nestraníků vyslechl názory, že 106 jede daleko lépe. :) Papírově je na tom ale hůře. V reálu jsme se však nikterak netestovali.

Odesláno

Jako věřim ledasčemu, ale že porsche s šesti válcovým boxerem uloženým uprostřed a s McPhersonama pojede hůř než s16 tomu opravdu nevěřim

Odesláno

go.play > ty o zdejších uchylakách nic nevíš... :D ( já, Kujon, Kuba a tušim jirka ještě a sem tam někdo )to si tu měl být tak tři roky zpět... to tu jinak frčelo když přišla nová členka... to i ze mě udělali ženskou aby nám poslala nějaký fotky.... :D

btw: ví někdo něco o kubovi jak se má na zélandu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...