Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo zkušenost s tím indikátorem dveří co je na stropě?

Při otevření bočních posuvných dveří mi to signalizuje na palubovce,ale na stropě to otevření ne.Ostatní se zobrazují dobře,jak mají.

Jestli nebude třeba dioda mimo.:myslim

Děkují za eventuelní pomoc nebo radu:D

[upravil dne 27/3/08 adraj]

Odesláno

Ahoj...No říká se že diody sou věčné-ale tátovi u volva taky přestali fungovat!Tak to asi vypadá že by to mohli být diody!Koukal sem že už příspěvků máš víc!Předtím Ti to fungovalo?Jestli to dobře chápu tak ti nesvítí jen boční dveře a ostatní jo vid?Zkus to rozebrat a podívat se třeba na kontakty ale bacha!Mě tam tenkrát zase nesvítili žárovky a když sem je chtěl vyměnit tak popraskaly ty plastíky co se do nich vkládají!Takže nové spoje-pájka atd.No celkem pakárna!Když sem koukal kolik stojí nový hořejšek tak sem byl rád že se to dalo spravit!:super

Odesláno

Přesně tak. Ostatní fungují normálně. Zničeho nic to přestalo. zítra se tam zkusím podívat,jestli na něco přijdu.

Jinak co se týká věcí,které potřebuješ,tak je lepší se nejdříve zkusit zeptat někde na vrakáči,teprve potom se ptát v krámě.

Jinak mi autobusáci:D máme výhodu,že můžeme shánět věci od 3 značek.:)

Odesláno

Svatá pravda stěma 3 značkama ale i tak jsem měl problém když sem scháněl celý předek auta.Koupil sem totiž bouraný na předek a před třema rokama stěma dílama fakt pakárna!Teď je tu těch aut už v podstatně víc:super.Nejdříve si zjišťuji kolik stojí nové a pak scháním na vrakáči!Kolikrát nevědí co by si za to řekli-židi!:bacha!Jinak já bych začal asi u těch diod!Hlavně to nedělej v zimě.To sou plasty nejtvrdší a rády praskají!:mrk

Odesláno

tak jsem to měl sundané a zjistil,že u toho indikátoru úplně chybí žárovčička i s tím blbincem v kterém to je zasazené:myslim:myslim:myslim

ale když jsme to kupovali,tak na 100% to fungovalo.Někam to prostě zmizelo,ale kam to mi hlava nebere.

Byla tam jedna červená asi náhradní,která neměla žádnou funkci.Různě jsem to prozkoušel. Jenže v ní je ta žárovka prasklá.

Ještě jeden dotaz:když jsem to měl sundané,tak jsem zjistil,že je taky světýlko na otevření kapoty od motoru

já ho funkční nemám.Máte ho někdo v provozu?

Přikládám foto

post-0-14109599648173_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj,indikátor na stropě?Nevím,co si pod tím mám představit,ale pokud myslíš stropní světýlka,která po otevření dveří svítí ,zkusím napovědět.Po otevření posuvných dveří uvidíš na sloupku kontaktní plošky a uprostřed nich vystouplý cuplík.Ten po zamačknutí stropní světla zhasne.Je to na dvou šroubech,dá se to vyšroubovat,odpojit a na stole rozebrat.Vevnitř je kontakt,který spojuje dvě plošky a ten chce asi vyčistit,nebo pružinka je prasklá....atd.A také jsem to tu už v sekci 806 popisoval - určitě.P806

Odesláno

Ahoj adraji.Již jsem se poučil,a hned jsem se podíval,zdali nemám něco v nepořádku já.Nemám,já tam ty kontrolky totiž vůbec nemám,proto jsem nevěděl,o čem je řeč.Přikládám fota,aby i ostaní byli v obraze.Dík P806

post-0-14109599720236_thumb.jpg

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...