Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Spotřeba udávaná výrobcem je \"jen\" číslo, které by se dalo dosáhnout, kdyby:

bylo absolutní bezvětří

kola by se pohybovala po povrchu s nejnižším možným odporem

v motoru, převodovce a ostatních součástech pohonného ústrojí by nedocházelo k žádným ztrátám

Prostě - pokud dodržíš veškeré podmínky jako v laboratoři, tak bys možná mohl (samozřejmě s hodně lehkou nohou) dosáhnout výrobci uváděných hodnot - protože ale jezdíme po silnicích, jejichž povrch je různě kvalitní a venku fouká vítr, musíme se s nějakou odchylkou smířit.

Odesláno
Původně zaslal: Mishanthrope

Text na Youtube \"Video bylo odstraněno z důvodu porušení smluvních podmínek\" mluví sám za sebe, ne?

jj, taky si myslim.. :D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Text na Youtube \"Video bylo odstraněno z důvodu porušení smluvních podmínek\" mluví sám za sebe, ne?

Sakra a já jsem ho neviděl a teď budu smutný.:aut

Odesláno
Původně zaslal: elton

Původně zaslal: Béďa

Sakra a já jsem ho neviděl a teď budu smutný.:aut

ja taky ne, z toho si nic nedelej.. :aut

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

A proč by to motoristické časopisy neotiskovaly - vždyť je to přece tak jednoduché. Pokud by v testu novináři jakýkoli výrobek, který jim automobilky v rámci reklamy zapůjčí - ztrhali, půjčila by jim automobilka auto zase?? NE! O čem by tedy za pár týdnů mohli psát???

Veškeré motoristické časopisy jsou plné jen a jen reklamních článků financovaných výrobci aut či autodoplňků (to jsou veškeré TESTY v časopisech i televizi) doplněné omáčkou, která aby nikoho neurazila, tak v podstatě ani nic neřekne. To se samozřejmě týká nejen časopisů o autech, ale je to třeba i důvod, proč už nekupuju časopis KOKTEJL, který se věnuje cestování - z více než 50% je to taky jen reklamní plátek.

No a protože na nášem trhu je dlouhodobě nejsilnější pozice Škodovky a jejího majitele VW GROUP, tak se přece nelze divit tomu, že jejich produkty mají v médiích nejen nejvíc místa, ale ze všech \"testů\" vycházejíé vítězně.

Neumím si představit jaký průšvih by se musel stát (o jaký šmejd by se muselo jednat), aby si někdo dovolil veřejně napsat, že ten který model škodovky stojí za ..........

Stačí se podívat na Roomstera (srovnat ho třeba s Partnerem) a člověku běhá mráz po zádech celý týden.

[upravil dne 29/11/2008 Medvěd]

tim nejsilnější pozice asi myslíš nejprodávanější ...no něco na tom třeba bude...:myslim

s Tvym názorem si dovolim nesouhlasit;) teda pokud to je možné:)

Odesláno

Já naopak souhlasím s Medvědem. Je pravda, že Škodovka má u nás nejsilnější pozici, tudíž i prodávanost díky velké propagandě a reklamě. Navíc většina lidí si myslí, že je to rize české auto, kdy opak je pravdou. Stát propagandu podporuje a od toho se odvíjí i prodej Škodovek. Nejsem odpůrcem Škodovky, ale je předražená a není tak spolehlivá, jak se o ní říká. Tedy alespoň Fabie druhé generace.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...