KoudaK Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: urdemala no a havně nad tramvajovou kolejí musí bejt nějká elektrika, že jo, nad timhle nic neni... tak když je parní tak nemůže být na elektriku... Hádanka a vítěz dostane 3 piva na Seči... Jak se jmenuje první parní tramvaj v Brně?? :myslim:myslim Citovat
adraj Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: urdemala no a havně nad tramvajovou kolejí musí bejt nějká elektrika, že jo, nad timhle nic neni... a co když tam mají ještě konˇku:D:aut Citovat
adraj Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 ......Jak se jmenuje první parní tramvaj v Brně?? :myslim:myslim No v Brně přeci nemají tramvaje,ale šaliny:D:D:D. Tak parní šalina:D Citovat
Aluška Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Parní lokomotivu jsem tama v Brně jet ještě na vlastní oči neviděla, ale normální motorová jezdí v podstatě každoročně na BVV, když je strojírenský veletrh, nákladníma vlakama, tam títmto způsobem natahají plno objemných věcí . Citovat
Majar Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: adraj ......Jak se jmenuje první parní tramvaj v Brně?? :myslim:myslim No v Brně přeci nemají tramvaje,ale šaliny:D:D:D. Tak parní šalina:D Caroline :papa Citovat
Jessie Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 hmm je videt ze v brne chteji metro ale nemaji na nej tak si vymysleli vlaky ve meste Citovat
janča205 Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Tak vlak jsem tam ještě neviděla a to mám kousek od práce. Citovat
Aluška Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Ono by na to metro v Brně aji bylo, jenže město je tak protkáno podzemníma chodbama, že kdyby někde začali vrtat, tak se jim celý střed města propadne, viz. článek ZDE . Citovat
Jessie Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: Aluška Ono by na to metro v Brně aji bylo, jenže město je tak protkáno podzemníma chodbama, že kdyby někde začali vrtat, tak se jim celý střed města propadne, viz. článek ZDE . no tak v cem je problem natahnu tam koleje a metro muze jezdit :aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.