Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Po ochutnání piva na srazu v Šebetove jsem si řekl že černohorské pivo už nikdy více, a co se dnes nestalo, naši mi při cestě ze slovenska koupili Service Pack 4 černohorských piv, a ktomu pivní sklenku \"Čas Černohorský z Bozkovic\", při smažení zelňáků k večeři jsem ochutnal Ležák, pak Pátera, potom Granát a musím říct že to není špatný, ted se pustím do Kvasaru o kterém se zde už psalo, tak jsem zvědav:aut:aut:D:D PS: nejsem alkoholik ale gurmán;) [upravil dne 26/3/08 Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Po ochutnání piva na srazu v Šebetove jsem si řekl že černohorské pivo už nikdy více, a co se dnes nestalo, naši mi při cestě ze slovenska koupili Service Pack 4 černohorských piv, a ktomu pivní sklenku \"Čas Černohorský z Bozkovic\", při smažení zelňáků k večeři jsem ochutnal Ležák, pak Pátera, potom Granát a musím říct že to není špatný, ted se pustím do Kvasaru o kterém se zde už psalo, tak jsem zvědav:aut:aut:D:D PS: nejsem alkoholik ale gurmán;) [upravil dne 26/3/08 Radek Hurvajz] po skoro hodině se ptám zda-li jsi stale gurman nebo už alkoholik :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Zatím pořád gurmán, sežral jsem poslední zelňák, a ten Kvasar je docela dobrej, pišou tu že je ochucenej medem:P:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.