Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute. mam celkom prijemnu komplikaciu pri vybere ALu diskov. Prijemne je to, ze su darom - cize zadarmo. a z toho plinuca komplikacia, ze mozem vybrat si disky ale len od nemeckeho Vyrobcu RIAL. za prve - netusim co je to za vyrobca a jak je na tom s kvalitou. Za druhe, ma dost uzky sortiment diskov, ktore mozem dat aj na pea 207. Zhanam nieco netypicke, nieco neokukane a tak je to trosku problem. Vzbral som nasledujuce. mam z nich zmiesane pocity. Pacia sa mi, ale myslim ze je lepsi nazor niekoho nezaujateho. nedokazem objektivne zhodnotit, ci autu padnu, alebo sa jedna len o moj pocit a vyzeraju na auto v reale hrozne. tak kludne napiste k tomu cokolvek, tu su spominane disky

rims.jpg

poznate niekto tu znacku?

dik za kazdy nazor

Odesláno

praveze by to mali byt 15ky, lebo gumy mam uplne nove odlozene. Stifler jo, to je druha alternativa a asi vsetko co ma tam este zaujalo.:) mozno to budu aj tieto druhe, len mi pridu viac\"obycajne\" ale niekedy je menej viac, tak uvidime.:)

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

praveze by to mali byt 15ky, lebo gumy mam uplne nove odlozene. Stifler jo, to je druha alternativa a asi vsetko co ma tam este zaujalo.:) mozno to budu aj tieto druhe, len mi pridu viac\"obycajne\" ale niekedy je menej viac, tak uvidime.:)

Jasný, každej má svůj vkus. Já mam radši kola, který vypadaj opravud jako kola, takže tradičnější vzhled, což může připadat někomu \"okoukaný\", ale každej jsme nějakej.... ;) Já osobně bych šel z celý nabídky jedině do těch, co jsem tu ukázal. :potlesk

Odesláno

a da sa na tie disky spolahnut? myslim ako znacku. neni to nejake maslo? som dneska o nej pocul naozaj prvykrat

No, taky si nejsem jistej, jestli o nich neslšim poprvý, ale něco mi tahle značka už řiká.....ale já bych asi šel do jiných značek kol, ale jelikož to můžeš mít zadarmo, tak bych do toho šel, ikdyby to vrchol kvality nebyl. \"Darovanýmu koni za zuby kekoukej.\" :D

Odesláno

Stiffer pozeram, ze ta tvoj tip je len v 16ke. tak asi je rozhodnute.:)

No, míň jak 16\"ky je trošku chyba na autě nechávat...já tam mam 15\"ky protože větší kola nemam, ale jinak bych tam už měl 17\"ky s hodně paprskama... :D

Odesláno

no to ja viem ze sa vojdu, ale pride mi zbytocne davat zase 10 000 na gumy, ked mam uplne nove 15ky gumy.

a zase na druhej strane, je to sice darom, ale nemalo by to presiahnut 15 tisic.. :)

[upravil dne 26.3.2008 raydowe]

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Kola pěkný, ale já bych tam dal klidně tyhle:

207mj3.jpg:super

Podobné mám na svém autě. Je pravda, že nejsou nijak výrazné, ale mě se líbí.

[upravil dne 27/3/2008 Trundik]

Odesláno

Caute. mam celkom prijemnu komplikaciu pri vybere ALu diskov. Prijemne je to, ze su darom - cize zadarmo. a z toho plinuca komplikacia, ze mozem vybrat si disky ale len od nemeckeho Vyrobcu RIAL. za prve - netusim co je to za vyrobca a jak je na tom s kvalitou. Za druhe, ma dost uzky sortiment diskov, ktore mozem dat aj na pea 207. Zhanam nieco netypicke, nieco neokukane a tak je to trosku problem. Vzbral som nasledujuce. mam z nich zmiesane pocity. Pacia sa mi, ale myslim ze je lepsi nazor niekoho nezaujateho. nedokazem objektivne zhodnotit, ci autu padnu, alebo sa jedna len o moj pocit a vyzeraju na auto v reale hrozne. tak kludne napiste k tomu cokolvek, tu su spominane disky

rims.jpg

poznate niekto tu znacku?

dik za kazdy nazor

Tak tieto sa mi naozaj pačia. Hlavne tým, že nie sú úplne tipické. Viem, že značka RIAL je bežne v ponuke, takže s kúpou by som sa neobával.

PS: Zadarmo by boli zlé len keby boli krivé a hrdzavé, keďže hliník nehrdzavie:D

Ak s nimi nebudeš spokojný, tak ich predáš a kúpiš si inú značku. Len ich potom nepredávaj na tomto fóre :D

A kamošovi, či známemu, čo ti ich dal zadarmo sa radšej neukazuj na oči:D

[upravil dne 27.3.2008 escorpion]

[upravil dne 27.3.2008 escorpion]

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Původně zaslal: Stifler

Kola pěkný, ale já bych tam dal klidně tyhle:

207mj3.jpg:super

Podobné mám na svém autě. Je pravda, že nejsou nijak výrazné, ale mě se líbí.

[upravil dne 27/3/2008 Trundik]

Když už teda malé kola tak bych volil tyhle jiné tam nedávej ! :bacha

Odesláno
Původně zaslal: escorpion

A kamošovi, či známemu, čo ti ich dal zadarmo sa radšej neukazuj na oči:D

tak celkom zadarmo to neni, protihodno ta tam je, ale je to vyhodne na jendu aj druhu stranu.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...