Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mlhová světla

Recommended Posts

Guest Trebble.cz
Odesláno

Zdarec, shanim nejaky pekny mlhovy svetla co by se hodily do me 306ky s ohledem na to, ze v blizske budoucnosti budu mit nova svetylka (Angel Eyes).

Nemate nejaky odkazy, kde je koupit?

Prikladam fotografii sveho povozu.

Diky moc

3688.jpg

Guest Trebble.cz
Odesláno

diky za odkaz.. nevypadaji docela zle, ale za mlhovky 2 taci mi prijde docela dost... :aut

Guest Trebble.cz
Odesláno

ty uz vypadaji mnohem schudneji... a ma taky primo angels eyes, to jsem rad, ze to konecne vidim jak by to mohlo ve vysledku vypadat..... :super

Odesláno

ja jsem koupil obyc dalkovy od helly co maj u kazdy pumpy a myslim si ze nevypadaj zle,jsou ciry a mam taky angely,takze to vypada dobre....

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

koukni sem na ty,si myslim,že by se tam hodily spíš,sou to 306kový

M-A-X je dává na 309ku

ale to jsou na novejsi model,vzdyt by do XSI narazniku vubec nesedeli a vypadalo by to hrozne!

Odesláno
Původně zaslal: oni

Původně zaslal: vendi.stejskal

koukni sem na ty,si myslim,že by se tam hodily spíš,sou to 306kový

M-A-X je dává na 309ku

ale to jsou na novejsi model,vzdyt by do XSI narazniku vubec nesedeli a vypadalo by to hrozne!

Asi jo vypadalo by to divně,:myslim

[upravil dne 1.4.2008 vendi.stejskal]

Guest Trebble.cz
Odesláno

ty se mi tam nejak nelibi.. hlavne si myslim, ze by to nezapadalo koncepce do toho narazniku... :roker

• O 5 let později...
Návštěvník
Odesláno

Čau, potřeboval bych nový mlhovky na 306, paraboly jsou oranžový, nevim jestli jsou rezatý nebo je opálenej lak, každopádně to chce změnu.

Na vrakáči je kupovat nechci, protože co jsem koukal tak s oranžovejma mlhovkama jezdí každá druhá 306, takže by to bylo nejspíš do roka to samý.

Je nějaká možnost namontovat tam mlhovky z jinýho auta, tak aby to ale nějak vypadalo? Protože když jsem koukal třeba na mlhovky na felicii, tak ty vyjdou o 450 levněji než na 306.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím... montovali jsme LED diody místo mlhovek,protože mi stejně nefungovaly a byla u toho rozebraná přední část auta... teď mi při jízdě svítí kontrolka diagnostiky... Všechny konektory jsou zapojené. Neví někdo,jak se jí zbavím?

Odesláno

Tak si od někoho pujč, nebo s tím zajeď do servisu, tam ti to za pár korun přečtou.

Dokud nezjistíme co hlásí diagnostika tak to jsou jen dohady.

Odesláno

Kousek ode mně bydlí automechanik,co k němu dávám auto,tak jak budu dávat měnit olej,což bude nejpozděj v dubnu,tak mu o tom řeknu.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj,

mám 306ku sedan r. v. 98. Rád bych si tam dal přední mlhovky. Nemohu, ale najít konektor na zapojení mlhovek. Neví někdo, kde se nachází?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...