Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar kluci. prosim poradte. mam problem na sve 406 2,0 hdi 80 kw. na svem auti jsem zaznamenal unik nafty a domnivam se ze je to regulator tlaku paliva. je to takova cerna kostka nachazejici se pribilzne nad palivovym cerpadlem. nestalo se to nekomu z vas. nafta z nej kape jako z vodovodniho kohoutku :grr:grr zitra skusim pridat foto. na kolik prijde regulator? diky za odpovedi

Odesláno

jestli potřebuješ O-kroužek na ten DRV ventil ( regulátor tlaku paliva ),tak mi pošli adresu,pošlu ti ho ! To vedu normálně,a pokud jsi šikovnej,tak máš pětikilo doma.....

[upravil dne 26/3/08 Burisek]

Odesláno

To co Ti teče není regulátor tlaku paliva, ten je dole z boku vysokotlakýho čerpadla.

Tohle je předehřev nafty elektrickej, maj to ty auta co to nemají napojený z filtru na výměník vody.

Odesláno

diky moc xantiku. celej den cekam na odpoved. kazdy z mych znamych mi rekli ze je to regulator ale mne se to nezdálo. fakt si mi pomoh. a da se s tim neco delat? opravit to nebo vymenit. co by to stalo?

Odesláno

jj teď jsem to chtěl napsat že to není DRV jinak pokud by někdo to těsněníčko potřeboval nechť napíše....

takhle vypadá ten DRV ventil......

[upravil dne 26/3/08 Burisek]

post-0-14109599636867_thumb.jpg

Odesláno

jo tak diky moc. a nevis co s tym ohrevem. neda se proste obejit. necham ho zapojenej jenom na tom konektoru aby RJ nehlasila zavady ale uz bych ho nezapojil do palivovy soustavy a ty dve hadicky od nafty by proste spojil. myslite, ze by to fachalo? je tam vubec v nasich podminkach treba ten ohrev? jsem si jistej ze na predesle 406 jsem ho nemel :o

Odesláno

Ericce netroufnu si říct co by se mohlo stát když to odpojíš a necháš to vyset na konektoru a palivo to bude obcházet, zřejmě co se týče běhu motoru nic, možná tak vzimě při blbé naftě a velkých mrazech. Spíš by mohl být problém pokud je v tom topná spirálka co to palivo ohřívá a nebude se teplo odvádět přes naftu moh by jsi to spálit nebo by se mohlo stát možná i něco horšího, ale jen dedukce, já mám ohřev přímo filtru , tohle zařízení v Xantuši nemám tak nemůžu dál radit, viděl jsem ho jen tak jak je na fotce, že to tam prostě je a podobné to maj i Xsary.

Asi bych to zkusil sundat a rozdělat a kouknout na to odkud to teče a jestli se tam nedá něco třeba jen přitáhnout nebo tak něco. Popřípadě navštívit vrakoviště nebo si to koupit nové v Pežotu u nás to příjde na cca 700,-Kč a to se vyplatí. ;)

Odesláno

vidis tohle me nenapadlo,ze by to mohlo zhoret. ale to je stejne moc za takovou malu kravovinu :myslim dnes budu mit trochu casu tak to skusim rozdelat. pak dam vedet co a jak. a kdyz se to nebude dat opravit tak mam chlapka na dily. ja bych za to dal nejvic 200KaČek :cool: diky za pomoci Xantiku. jeste se vecer ozvu kdyz budu moudrejsi. zatim :papa:papa

Odesláno

tak Xantiku rozdelat se ten ohrev nedal ale prisel jsem na to odkud ta nafta unika takze ani nebylo potreba. na fotkach je to oznaceniy zlutyma sipkama. unika to popri pinu pro privod napeti

post-0-14109599646021_thumb.jpg

Odesláno

skousel jsem to zavarit pomoci dalsiho plastu ale kdyz jsem to zapojil spatky do palivoveho okruhu vydrzelo to neunikat asi tak minutu behu motoru. takze reseni B a taky jediny koupim pouzitej ohrev. uz at ho mam vymenenej. auti mi ted zere 9,5-10 litru nafty ve meste. strasny :(:( tak zatim. dam vedet jak sem dopad :papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...