Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zkusil do 307SW dát Led žárovky, neboť ty klasické pořád měním. Po vyměnění blinkrů ve předu i vzadu se frekvence blikaní tak třikrát zvětšila, takže nebrat...:myslim...akorád jsem vyměnil přední parkovačky a osvětlení SPZ, neboť ty měním pořád a to je v poho. Hledal jsem celé lampy s integrovanejma diodama. Nemáte někdo tucha zda se to dělá? Na krátkou se dají sehnat,ale na SW jsem nenašel!

Odesláno
Původně zaslal: BIGI

Tak jsem zkusil do 307SW dát Led žárovky, neboť ty klasické pořád měním. Po vyměnění blinkrů ve předu i vzadu se frekvence blikaní tak třikrát zvětšila, takže nebrat...:myslim...akorád jsem vyměnil přední parkovačky a osvětlení SPZ, neboť ty měním pořád a to je v poho. Hledal jsem celé lampy s integrovanejma diodama. Nemáte někdo tucha zda se to dělá? Na krátkou se dají sehnat,ale na SW jsem nenašel!

mozes skusit aj na http://www.autostyle.nl/products.asp

su tam aj ledky a aj ten rezistor

daj si hladat v produktoch...AUTOLAMPEN....:roker

[upravil dne 25.3.2008 stanisko]

[upravil dne 25.3.2008 stanisko]

post-0-14109599634158_thumb.gif

Odesláno

BIGI: Ses měl nejdřív zeptat, jsme ti mohli říct, že ti to bude blikat rychle :)

Jináč já bych dával LED jen do obrysovek a brzdovek. Na blinkry bych se vykašlal. Důvodem je jednak nutnost rezistoru a za druhé mě LED blinkry neskutečně iritujou (třeba u nových VW) Blikají ostře a tak nějak nevynikají nad brzdovkami (což je ale dáno uspořádáním)

Odesláno

no ja som tiež dal len parkovačky led aby som to meniť nemusel i ked mi zatial neodchadzaju neako velmi čo som rad ale tak dal som ich tam a ešte osvetlenie značky chcem dať led inak problém nemam so svetlami no a tretie brzdove tiež chcem led lebo je výraznejšie ako toto klasicke inak parkovačky som dal vo farbe auta čiže led červene a je to moc pekne :aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: faget1

no ja som tiež dal len parkovačky led aby som to meniť nemusel i ked mi zatial neodchadzaju neako velmi čo som rad ale tak dal som ich tam a ešte osvetlenie značky chcem dať led inak problém nemam so svetlami no a tretie brzdove tiež chcem led lebo je výraznejšie ako toto klasicke inak parkovačky som dal vo farbe auta čiže led červene a je to moc pekne :aut:aut

S tou barvou bacha..aby jsi nedostal flastr od policajtu!! Za svítící ventilky 2500,- :bojim I když je to něco jiného, tak je to taky nehomologovana uprava...

[upravil dne 29.3.08 BIGI]

Odesláno
Původně zaslal: BIGI

Původně zaslal: faget1

S tou barvou bacha..aby jsi nedostal flastr od policajtu!! Za svítící ventilky 2500,- :bojim I když je to něco jiného, tak je to taky nehomologovana uprava...

[upravil dne 29.3.08 BIGI]

to yo počul som od kamoša čo ma modre parkovačky že ho stopli a už ked ine nemohly tak za parkovačky ho sprdly ale tak dufam že sa vyhovorim zatial davam majzla a neni su až takvidno lebo obrysovky to presvietia ale ked svietia same parkovačky je to krasne vidiet :aut:D:D:D

Guest servisman
Odesláno

raději neprovokovat a dát tam co patří,třeba i ledky ale bílé,barevné se mi taky líbí ale nač platit pokuty

Odesláno
Původně zaslal: honza406

raději neprovokovat a dát tam co patří,třeba i ledky ale bílé,barevné se mi taky líbí ale nač platit pokuty

jasne to maš pravdu chvilu sa potešim a po prvej pokute to určite asi naspet vimenim za biele ledky :aut tak som sa neako pokazil nikdy som nechodil bez pasu a teraz poslednou dobou stale a až po dvoch fakt zbytočných pokutach som si povedal že fakt radšej čo sa patri a mat pokoj ako zbytočne hadzat prahc von oknom ale to asi starnem inak som bol vždy vzorny vodič:aut:aut:bacha:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...