bigicek Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Tak jsem zkusil do 307SW dát Led žárovky, neboť ty klasické pořád měním. Po vyměnění blinkrů ve předu i vzadu se frekvence blikaní tak třikrát zvětšila, takže nebrat......akorád jsem vyměnil přední parkovačky a osvětlení SPZ, neboť ty měním pořád a to je v poho. Hledal jsem celé lampy s integrovanejma diodama. Nemáte někdo tucha zda se to dělá? Na krátkou se dají sehnat,ale na SW jsem nenašel! Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=36046&page=1#pid418892 Citovat
Guest stanisko Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: BIGI Tak jsem zkusil do 307SW dát Led žárovky, neboť ty klasické pořád měním. Po vyměnění blinkrů ve předu i vzadu se frekvence blikaní tak třikrát zvětšila, takže nebrat......akorád jsem vyměnil přední parkovačky a osvětlení SPZ, neboť ty měním pořád a to je v poho. Hledal jsem celé lampy s integrovanejma diodama. Nemáte někdo tucha zda se to dělá? Na krátkou se dají sehnat,ale na SW jsem nenašel! mozes skusit aj na http://www.autostyle.nl/products.asp su tam aj ledky a aj ten rezistor daj si hladat v produktoch...AUTOLAMPEN.... [upravil dne 25.3.2008 stanisko] [upravil dne 25.3.2008 stanisko] Citovat
Ticcino Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 BIGI: Ses měl nejdřív zeptat, jsme ti mohli říct, že ti to bude blikat rychle Jináč já bych dával LED jen do obrysovek a brzdovek. Na blinkry bych se vykašlal. Důvodem je jednak nutnost rezistoru a za druhé mě LED blinkry neskutečně iritujou (třeba u nových VW) Blikají ostře a tak nějak nevynikají nad brzdovkami (což je ale dáno uspořádáním) Citovat
bigicek Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 No neva, já koupil jen 2 19LED bílý a 2 19LED přední oranžový na zkoušku, takže žádná velká škoda... Citovat
faget1 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 no ja som tiež dal len parkovačky led aby som to meniť nemusel i ked mi zatial neodchadzaju neako velmi čo som rad ale tak dal som ich tam a ešte osvetlenie značky chcem dať led inak problém nemam so svetlami no a tretie brzdove tiež chcem led lebo je výraznejšie ako toto klasicke inak parkovačky som dal vo farbe auta čiže led červene a je to moc pekne :aut Citovat
Ticcino Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 JJ, třetí brzdové se chystám taktéž na LED, ale až ve chvíli, kdy mi tam praskne žárovka. Jinak to nerozdělávám Citovat
bigicek Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: faget1 no ja som tiež dal len parkovačky led aby som to meniť nemusel i ked mi zatial neodchadzaju neako velmi čo som rad ale tak dal som ich tam a ešte osvetlenie značky chcem dať led inak problém nemam so svetlami no a tretie brzdove tiež chcem led lebo je výraznejšie ako toto klasicke inak parkovačky som dal vo farbe auta čiže led červene a je to moc pekne :aut S tou barvou bacha..aby jsi nedostal flastr od policajtu!! Za svítící ventilky 2500,- I když je to něco jiného, tak je to taky nehomologovana uprava... [upravil dne 29.3.08 BIGI] Citovat
faget1 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: BIGI Původně zaslal: faget1 no ja som tiež dal len parkovačky led aby som to meniť nemusel i ked mi zatial neodchadzaju neako velmi čo som rad ale tak dal som ich tam a ešte osvetlenie značky chcem dať led inak problém nemam so svetlami no a tretie brzdove tiež chcem led lebo je výraznejšie ako toto klasicke inak parkovačky som dal vo farbe auta čiže led červene a je to moc pekne :aut S tou barvou bacha..aby jsi nedostal flastr od policajtu!! Za svítící ventilky 2500,- I když je to něco jiného, tak je to taky nehomologovana uprava... [upravil dne 29.3.08 BIGI] to yo počul som od kamoša čo ma modre parkovačky že ho stopli a už ked ine nemohly tak za parkovačky ho sprdly ale tak dufam že sa vyhovorim zatial davam majzla a neni su až takvidno lebo obrysovky to presvietia ale ked svietia same parkovačky je to krasne vidiet :D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 raději neprovokovat a dát tam co patří,třeba i ledky ale bílé,barevné se mi taky líbí ale nač platit pokuty Citovat
faget1 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: honza406 raději neprovokovat a dát tam co patří,třeba i ledky ale bílé,barevné se mi taky líbí ale nač platit pokuty jasne to maš pravdu chvilu sa potešim a po prvej pokute to určite asi naspet vimenim za biele ledky tak som sa neako pokazil nikdy som nechodil bez pasu a teraz poslednou dobou stale a až po dvoch fakt zbytočných pokutach som si povedal že fakt radšej čo sa patri a mat pokoj ako zbytočne hadzat prahc von oknom ale to asi starnem inak som bol vždy vzorny vodič:aut:bacha:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.