Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja viem, je to z ineho sudka, ale niektori tu maju fest dobry prehlad v autach, tak sa pytam.. brasko chce kupit to auto 1,6 66kW, chce za to dat max 100000 Sk, je ich celkom dost, tak sa pytam ci sa to auto oplati kupit.. jasne, ze to zalezi kus od kusu, lae aj tak.. neake spesl muchy toho auta??.. dik za rady...

Odesláno

kolega ma Renault Megane 1,4 je to slabe asi 1,6 bude dobrá volba, bežné udržby(olej,filtre) + vymena ložísk na kolesách,brzd.platničiek...

trochu viac vrzgajú plasty v interiery oproti Peugeote, ale je to francuz tak pozor na elektriku:aut

Odesláno
Původně zaslal: maximum

Ja viem, je to z ineho sudka, ale niektori tu maju fest dobry prehlad v autach, tak sa pytam.. brasko chce kupit to auto 1,6 66kW, chce za to dat max 100000 Sk, je ich celkom dost, tak sa pytam ci sa to auto oplati kupit.. jasne, ze to zalezi kus od kusu, lae aj tak.. neake spesl muchy toho auta??.. dik za rady...

Zkus se podívat na Renault club ČR. Někde sem měl nějakej odkaz..

Odesláno

Rozhodně mrkni sem www.renault-megane.cz :super

Megana doma máme, je to 1,4 16V, je to celkem živý a bezproblémový auto, znám dost lidí co meganama jezdí a až na vysloveně nepovedené kousky jsem neslyšel o žádných velkých problémech. Jako každé auto to nějaké mouchy asi má, ale i tak bych ho klidně doporučil, ikdyž já osobně bych šel do verzí, který se dělali až po faceliftu. tzn. megane I ph. II rv. 1999 - 2002 :super

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Megana doma máme, je to 1,4 16V, je to celkem živý a bezproblémový auto, znám dost lidí co meganama jezdí a až na vysloveně nepovedené kousky jsem neslyšel o žádných velkých problémech. Jako každé auto to nějaké mouchy asi má, ale i tak bych ho klidně doporučil, ikdyž já osobně bych šel do verzí, který se dělali až po faceliftu. tzn. megane I ph. II rv. 1999 - 2002 :super

Před chvilkou jsi mne napadl Ty, že ho má vlastně přítulka že jo:super Teda ne coupé, ale to je celkem jedno:xvul

Odesláno

vdaka ludia... vedel som, ze urobim dobre, ked tu poprosim o radu..:) mrkol som na tie odkazy.. tak on je pre to coupe rozhodnuty na 100 %, takze som to sem hodil iba tak \"pre pokoj duse\"..:) chcel by 79 kW motor, ale tych je malo blbo sa zhana a preto ete drzia cenu, tak asi sa uspokoji s 66 kW.. tak uz len natrafit na neaky slusny kusok.. ak niekto na nieco zaujimave natrafi, tak pls dajte vediet.. kludne aj SZ... vdakaaa...

[upravil dne 25.3.2008 maximum]

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Schreek

Před chvilkou jsi mne napadl Ty, že ho má vlastně přítulka že jo:super Teda ne coupé, ale to je celkem jedno:xvul

O mě je řeč ? :myslim:aut:aut:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...