maximum Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Ja viem, je to z ineho sudka, ale niektori tu maju fest dobry prehlad v autach, tak sa pytam.. brasko chce kupit to auto 1,6 66kW, chce za to dat max 100000 Sk, je ich celkom dost, tak sa pytam ci sa to auto oplati kupit.. jasne, ze to zalezi kus od kusu, lae aj tak.. neake spesl muchy toho auta??.. dik za rady... Citovat
MrVain Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 kolega ma Renault Megane 1,4 je to slabe asi 1,6 bude dobrá volba, bežné udržby(olej,filtre) + vymena ložísk na kolesách,brzd.platničiek... trochu viac vrzgajú plasty v interiery oproti Peugeote, ale je to francuz tak pozor na elektriku:aut Citovat
jarajarda Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: maximum Ja viem, je to z ineho sudka, ale niektori tu maju fest dobry prehlad v autach, tak sa pytam.. brasko chce kupit to auto 1,6 66kW, chce za to dat max 100000 Sk, je ich celkom dost, tak sa pytam ci sa to auto oplati kupit.. jasne, ze to zalezi kus od kusu, lae aj tak.. neake spesl muchy toho auta??.. dik za rady... Zkus se podívat na Renault club ČR. Někde sem měl nějakej odkaz.. Citovat
Zila Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 kukni sem je to meganeklub . sk a aj cz klub [upravil dne 25/3/08 Zila] Citovat
Schreek Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Rozhodně mrkni sem www.renault-megane.cz Megana doma máme, je to 1,4 16V, je to celkem živý a bezproblémový auto, znám dost lidí co meganama jezdí a až na vysloveně nepovedené kousky jsem neslyšel o žádných velkých problémech. Jako každé auto to nějaké mouchy asi má, ale i tak bych ho klidně doporučil, ikdyž já osobně bych šel do verzí, který se dělali až po faceliftu. tzn. megane I ph. II rv. 1999 - 2002 Citovat
jarajarda Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: Schreek Rozhodně mrkni sem www.renault-megane.cz Megana doma máme, je to 1,4 16V, je to celkem živý a bezproblémový auto, znám dost lidí co meganama jezdí a až na vysloveně nepovedené kousky jsem neslyšel o žádných velkých problémech. Jako každé auto to nějaké mouchy asi má, ale i tak bych ho klidně doporučil, ikdyž já osobně bych šel do verzí, který se dělali až po faceliftu. tzn. megane I ph. II rv. 1999 - 2002 Před chvilkou jsi mne napadl Ty, že ho má vlastně přítulka že jo:super Teda ne coupé, ale to je celkem jedno:xvul Citovat
Schreek Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 jarajarda: jj, je to klasika hatchback Citovat
robozv Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 skus toto http://www.renault.nazory.cz/ Citovat
maximum Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 vdaka ludia... vedel som, ze urobim dobre, ked tu poprosim o radu.. mrkol som na tie odkazy.. tak on je pre to coupe rozhodnuty na 100 %, takze som to sem hodil iba tak \"pre pokoj duse\".. chcel by 79 kW motor, ale tych je malo blbo sa zhana a preto ete drzia cenu, tak asi sa uspokoji s 66 kW.. tak uz len natrafit na neaky slusny kusok.. ak niekto na nieco zaujimave natrafi, tak pls dajte vediet.. kludne aj SZ... vdakaaa... [upravil dne 25.3.2008 maximum] Citovat
Lucca Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Schreek Rozhodně mrkni sem www.renault-megane.cz Megana doma máme, je to 1,4 16V, je to celkem živý a bezproblémový auto, znám dost lidí co meganama jezdí a až na vysloveně nepovedené kousky jsem neslyšel o žádných velkých problémech. Jako každé auto to nějaké mouchy asi má, ale i tak bych ho klidně doporučil, ikdyž já osobně bych šel do verzí, který se dělali až po faceliftu. tzn. megane I ph. II rv. 1999 - 2002 Před chvilkou jsi mne napadl Ty, že ho má vlastně přítulka že jo:super Teda ne coupé, ale to je celkem jedno:xvul O mě je řeč ? :aut:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.