Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak jsem dnes potkal svůj sen...  

1. 1. Jak jsem dnes potkal svůj sen...

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

jako za prachy, co je dneska v US corvetta, tady nic konkurenceschopneho nevidim. to je fakt.

Už to dosáhlo takovýho extrému, že firmy dozáží auta zpět do Evropy, např. nový BMW X5 apod.

Za cenu ochcávie se dá koupit auto diametrálně úplně někde jinde.

Odesláno

10061111000.jpg

Můj sen...

Moje stáj by měla mít tyhle kousky:

Peugeot 505 jako miláčka garáže

Peugeot 406 Coupé na občasné frajeřinky

Jaguar XJ na delší cesty

Jaguar XK na frajeřinky, když by mě omrzel Pežotek

a pak jedno letní cabrio, a to jedině Saab...

taky mám slabost pro Fiatka 500, ale malá auta :bojim :bojim....

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

10061111000.jpg

Můj sen...

Jaguar XJ na delší cesty

taky mám slabost pro Fiatka 500, ale malá auta :bojim :bojim....T

Tak to je opravdu krasavec pro nevěstu!!!:D:super
Odesláno

Původně zaslal: jarajarda

tohle tipuju spis tak 65.

mmch 350 se delal jako king road? :myslim

king road?:myslim

KR = king of the road, laminatova verze GTcka. ale mam pocit, ze se prave delala jen s big-blockem, tzn GT500.

jinak bila GT350 s pruhama se origo delala myslim v letech 65 a 66.

Jo já vim, akorát mi to nějak nemyslelo. Zásek no:D

Odesláno
Původně zaslal: MichalTalbot

tohle tipuju spis tak 65.

mmch 350 se delal jako king road? :myslim

king road?:myslim

No a co je podle Tebe to KR za tím 500 u Shellbyho? :D

Jinak myslím, že z tohohle auta bys byl dost zklamanej, rok a půl jsem se živil prodáváním Mustangů, Corvette, Jaguarů, Ferrari, Maserati, Lamborghini, atd. prostě všeho co je na těchto stránkách:

Autogalerie Orbis Real Průhonice

a mě teda zrovna americký auta moc nenadchly. A zrovna Mustang s bubnovými brzdami a tuhou zadní nápravou, má akorát ten zvuk... Ale že by to nějak extra jelo :myslim Měli jsme tam Corvette C4 Callaway s 475PS, upravenou ZR-1 s kompressorem - přes 500PS, ale pořád to bylo o ničem proti Maserati 3200GT, nebo proti starýmu Iso Griffo, nemluvě o Ferrari 365GTB/4, dokonce i Ferrari Dino 208 byla větší raketa, než Mustang.

Spousta aut se stalo kultem vpravdě nezaslouženě - např.VW Brouk, Opel Manta, Mustang, apod. Jejich jedinou předností byla ve své době nízká cena, hezký vzhled a trefa do módní vlny, ale jinak existovaly mnohem dokonalejší auta, který se neproslavily, byť by si to zasloužily mnohem víc (AMC de Lorean, Monica GT, Jensen Interceptor, NSU Ro-80, atd.).

Mě se samozřejmě líbí všechny starý auta, i ameriky, ale technicky vzato, nemají od poloviny 60.let co nabídnout (rámová konstrukce, předimenzované motory a nápravy, atd.). Musím samozřejmě objektivně připomenout, že do konce 50.let to bylo přesně naopak, dávno před evropskou konkurencí měli američani k dispozici klimatizaci, el.okna, el.sedačky, centrální zamykání, autorádio, servořízení, automat a dokonce i předchůdce ABS...

[upravil dne 25/3/08 MichalTalbot]

Co se týče KR, to sem už vysvětlil, ale to je celkem jedno.

Já vím že Mustang není nic extra co se týká techniky (ani soudobá generace, bohužel), ale prostě to auto je můj sen a je mi fuk, že je to holt sra_ka a Fordy vážně nemám v lásce. Prostě mě chytlo a je to srdeční záležitost..

AMC de Lorean? DMC Jestli myslíš De Lorean, směs toho, co mělo vytvořit univerzální vůz a přilákalo pouhých cca 10 000 zákazníků, tak to je v pořadí za Mustangem. Je to tak trochu paskvil, kterej málokdo zná a při tom je to naprosto vyjímečný vůz. Taky jsou 3 kousky u mne ve vitríně spolu s cca 20ks Mustangů, vše 1/18.. Zatím holt jen modely no...

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

škoda..:roll Pak se někteří(št\'astlivci) hold nemohou anketky účastnit..:myslim

A mohlo by to být ještě víc zajímavější..:)

[upravil dne 25.3.2008 peugeotkovic]

Mno jo no.... Takže 206 byla sen?:potlesk

Odesláno

10061111000.jpg

Můj sen...

Jaguar XJ na delší cesty

taky mám slabost pro Fiatka 500, ale malá auta :bojim :bojim....

Teda ty si ze skromne rodiny koukam:D

Odesláno

škoda..:roll Pak se někteří(št\'astlivci) hold nemohou anketky účastnit..:myslim

ano..:aut a splnil se:aut A jsem tak spokojená,že bych prostě neměnila.:super Sice pokukuju po jiných,však proč se nekouknout,vid\',-ale my dvě se hledaly,našly se,a tak nějak prostě \"patříme k sobě\" :) Mimochodem,to byla láska na prvý pohled :mad::) Byla celá bílá..byla prostě nádherná ...........a už jsem v tom byla až po uši:aut

Odesláno

ano..:aut a splnil se:aut A jsem tak spokojená,že bych prostě neměnila.:super Sice pokukuju po jiných,však proč se nekouknout,vid\',-ale my dvě se hledaly,našly se,a tak nějak prostě \"patříme k sobě\" :) Mimochodem,to byla láska na prvý pohled :mad::) Byla celá bílá..byla prostě nádherná ...........a už jsem v tom byla až po uši:aut

To me se sen splni az budu mit na dvirku 406ku v tmave modry metle:) . A to bude snad uz na podzim :) TAkze se moc tesim:) Tak hodne stastnejch a spolecnejch kilometru:) a bez nehody:)

Odesláno

děkuji..:) nápodobně;) a vám všem ostatním tady,kteří o něčem,nebo o někom sníte,at\' se vám dříve nebo později sen splní:super A věřte,že ony se vážně plní! :):papa

Presne tak:) jdete si za svym snem:):papa:super

Odesláno

Vloni v létě jsem byl v Praze trochu nasát něco z Hradu a okolí. Najednou slyším vedle v ulici ušlechtilý řev víceválcových motorů. Dojdu tam a vidím, jak projíždí jedna \"amerika\" za druhou, atd. Vždycky zpomalili a pak to vosmahli a byli v ... (o dvě ulice dál). Jen smrad spálených gum. Nejlepší bylo. když se mezi ně přimotalo nějaký typický auto pro naše silnice. To byly ovace přihlížejících. Ale byla to hezká přehlídka. :super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Majar

10061111000.jpg

Můj sen...

Jaguar XJ na delší cesty

taky mám slabost pro Fiatka 500, ale malá auta :bojim :bojim....T

Tak to je opravdu krasavec pro nevěstu!!!:D:super

No nevim nevim, s tou nevestou ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...