Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

pežoty citroeny sa mi zda že nemali rele na svetla jedine rele na predne hmlovky vsetko sa ovladalo v pače u volantu novšie mali zpnute dialkove aj stretacačky naraz pretoze majú H7 a staršie modely to prepinalo priamo v pačke zapinaju sa tam parkovačky aj stetavačky s i s dialkovími svetlami takže rele tam neni potrebne ako u iních vozov ktore maju zapínanie svetiel inde a dialkove pri volante

Odesláno
Původně zaslal: Cyberfly

Zdravim,

Napis nam ako si to vyriesil.

Našel hjsem někde v pokoji Nové žárovky H4 a jednu připojil jen tak z prdele a začala svítí. A po vrácení starých H4 svítili obě dvě. Ted akorát furt bádám nad těmi zpátečkovémi světli. :myslim:myslim:myslim

A do servisu se mi to nechce sakra dávat nemám nato jsem student! :(:(

Guest servisman
Odesláno

o těch zpětných světlech se už napsalo dostatek věcí.Musíš míti klíček v 2 poloze,aby ti svítily.Zkusil bych zdali ti spíná spínač zpátečky ,ale to ti už radily

Odesláno

opět vás zdravím, mám zase stejný problém. Ale docela dobré je , že když vyndám obě žárovky H4 a změřím konektor na žárovky H4 tam tam proud jde a po připojení jedné žárovky H4 na jednu patici už žádný proud na druhé patici nenaměřím, Divné že ...?:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Nic divného to není, asi máš někde špatný kontakt ( zaoxydované konektory atd. ), tím vzniká přechodový odpor který propustí jen malý proud, pokud připojíš měřák a měříš napětí tak ti to ukáže plné napětí okolo 12V protože měřák má minimální odběr proudu který proteče i místem špatného kontaktu, pokud připojíš žárovku která má značný odběr špatný kontakt tak velký proud nepropustí a spadne napětí. Musíš hledat kde je chyba, nejlepší použít zkoušečku ze silné žárovky ( ne z malé do kontrolky, která má minimální odběr ) a jet po spojích na vedení - pojistky, přepínače, konektory.:super

Odesláno
Původně zaslal: Burjar

Nic divného to není, asi máš někde špatný kontakt ( zaoxydované konektory atd. ), tím vzniká přechodový odpor který propustí jen malý proud, pokud připojíš měřák a měříš napětí tak ti to ukáže plné napětí okolo 12V protože měřák má minimální odběr proudu který proteče i místem špatného kontaktu, pokud připojíš žárovku která má značný odběr špatný kontakt tak velký proud nepropustí a spadne napětí. Musíš hledat kde je chyba, nejlepší použít zkoušečku ze silné žárovky ( ne z malé do kontrolky, která má minimální odběr ) a jet po spojích na vedení - pojistky, přepínače, konektory.:super

Já nato ještě zítra mrknu.! Vím, že je to hrozné tak radši jezdíím na dálkové ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...