xavier Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 Vyšiel som na cestu domov až po správach na ČT1 a Nove ( vyražal som o cca 20:00 z Loun ), kde tvrdili, že dialnica je už prejazdná v oboch smeroch v jednom pruhu. Avšak moderátori asi \"zabudli\" upozorniť, že sa vytvárajú kolóny na zúžených miestach, takže z Loun do Brna po \"prechodnej diaľnici\" mi cesta trvala cca 8 hodín. Keby niekto upozornil, bacha kolóny, tak idem inou trasou. Ale pred záchrannými jednotkámi \"smekám klobouk\". Pri prejazde v centre zrážky o cca 00:00 som už videl len jeden havarovaný kamión na odťahovke. A naviac ma sralo, keď stojí niekto v noci v kolóne a tá sa nehýbe niekedy aj pol hodiny, tak dobrým zvykom býva prepnúť svetlá na parkovačky, hlavne kamióny a SUVčka, a nestáť na brzdovom pedáli. To som bol normálne rád, že niektori frajeri nemali rozsvietené aj hmlovky. Citovat
Medvěd Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 Původně zaslal: xavier ........... A naviac ma sralo, keď stojí niekto v noci v kolóne a tá sa nehýbe niekedy aj pol hodiny, tak dobrým zvykom býva prepnúť svetlá na parkovačky, hlavne kamióny a SUVčka, a nestáť na brzdovom pedáli. To som bol normálne rád, že niektori frajeri nemali rozsvietené aj hmlovky. V podstatě Ti rozumím, ale já mám třeba na autě automatické rozsvěcení světel, tzn. že parkovačky můžu rozsvítit pouze při vypnutém motoru - jakmile nastartuju, tak se automaticky rozsvěcují tlumená světla (tzn. že kdybych nesvítil do kabin před sebou, tak bych asi umrzl). Citovat
xavier Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 No neviem ako je to na P 406, ja mám na P 307 aktivované denné svietenie, takže po naštartovaní sa mi rozsvietia svetlá, ale aj pri bežiacom motore, ak prepnem na páčke prepínač na parkovačky, tak mi stretávacie svetlá zhasnú. Citovat
kadaver Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 Původně zaslal: xavier No neviem ako je to na P 406, ja mám na P 307 aktivované denné svietenie, takže po naštartovaní sa mi rozsvietia svetlá, ale aj pri bežiacom motore, ak prepnem na páčke prepínač na parkovačky, tak mi stretávacie svetlá zhasnú. detto 406..aspon moja... Citovat
kobra Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 Mají jet tak, aby zastavili na vzdálenost , na kterou mají rozhled. Nedal bych pojišťovnou nikomu nic, je to sebepoškozování. Za ty peníze, co ušetří ať postaví nový svodidla pro normální lidi, co by tama rádi jeli. Citovat
kobra Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: xavier ........... A naviac ma sralo, keď stojí niekto v noci v kolóne a tá sa nehýbe niekedy aj pol hodiny, tak dobrým zvykom býva prepnúť svetlá na parkovačky, hlavne kamióny a SUVčka, a nestáť na brzdovom pedáli. To som bol normálne rád, že niektori frajeri nemali rozsvietené aj hmlovky. V podstatě Ti rozumím, ale já mám třeba na autě automatické rozsvěcení světel, tzn. že parkovačky můžu rozsvítit pouze při vypnutém motoru - jakmile nastartuju, tak se automaticky rozsvěcují tlumená světla (tzn. že kdybych nesvítil do kabin před sebou, tak bych asi umrzl). ....no pokud chceš bývat pravidelným účastníkem kolonové nehody, budeš muset to automatické rozsvedcení nějak zdokonalit nějakým zcela neautomatickým vypínačem třeba v motorovém prostoru..... Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/foto.phtml?gid=6528&id=190819&cid=600598 Citovat
agresssor Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/foto.phtml?gid=6528&id=190819&cid=600598 Husty.... Citovat
OK406 Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Tak už prý celou událost vyšetřily a ted se budou trestat viníci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.