Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Jen podotknu že vám ta modrá v budíkách za chvíli začne léct krkem......hrozně ta modrá tahá oči.....já to vydržel rok....už nikdy víc.....ted mám bílé a super......

Tak vypadaly......

post-10760-14109614317341_thumb.jpg

Odesláno

Oci mi to netaha,lebo chodim na VW skoro furt, robim v taxiku a pohoda, sice som trochu toho \"prejedeny\" ale paci sa mi to :) ... Ja som chcel povodne modre alebo cervene rucicky a biele podsvietenie ale to by bolo na dlhsie a hocikedy si to zmenim za par korun ;)

Odesláno

Inak ak by niekoho zaujimal moj vysledok tak postupoval som asi nasledovne...

Oskrabal som foliu,dal som tam modre ledky 5mm 3000mCd (uhol neviem ale asi 15 az 30st) -- tie som upravil ze som im zabrzusil hlavicku do rovna a aby nebola uplne priesvitna ale taka matna aby sa sirilo svetlo... + na kazdu som dal 560R odpor.

Displej som podsvietil tak ze som tam dal taku modru foliu tak isto matnu, a pod nu ledku s zaburesnou hlavickou + som tam navrtal dierku a aby nesvietila az tak moc a vysledok je super co aj mna prekvapilo :)...

Jedine co sa mi nepodarilo az tak dobre je podsvietit rucicku palivomera, neviem preco, ale proste nejak sa nechyta :)...

Mozno zase niekedy inokedy sa s tym budem hrat a spravim to uplne inak...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám dotaz, jaké sou žárovky v podsvětlení ovládacích tlačítek na dveřích pro okna ? Nebo jak u nich řešíte jinou barvu podsvícení ? Díky.

• O 2 měsíce později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

A neskusali ste niekto taketo ziarovky?

http://www.lacne-autodoplnky.sk/led-autoziarovka-12v-s-paeticou-t5-modra%C3%82%C2%A0-p-11302.html

Lebo sa mi nechce vyrabat nejake ledky zletovane s odpormi a neviem co vsetko. Takto to je v celku a aj keby to nesvietilo nejak extra moc silno (co si myslim ze v podsvieteni ci uz budikov alebo stredneho panelu netreba), hlavne nech to je modre...ja mam tieto ziarovky akurat s peticou T10 v parkovackach a v podsvieteni SPZ a s farbou som spokojny...len policajti nie :aut

• O 2 roky později...
Odesláno

Až budu mít vše hotový tak potřebuji vyzkoušet podsvícení, ale nemám doma žádné trafo co dava 12V, tak mě napadlo vyndat baterku z auta a zkoušet to přes ni. Je to dobrý nápad ?

Odesláno

rad by som sa pochvalil svojou robotou :)

post-51171-14109633497622_thumb.jpg post-51171-14109633498005_thumb.jpg

prva fotka su budiky v normal mode (kedze mam automat tak pri zaradeni P,R,N,1,2,3), rucicky zcervenaju po zaradeni D. nazivo to vyzera brutalne fotak to skresluje dost. dnes este idem menit farbu displejov (pocitac, klima)

[upravil dne 26/9/13 14:21 od spoky]

Odesláno

Pekne, ako mas porisene tie rucicky ? mas tam SMD ledku ? Nechapem ako to moze tak pekne svietit,ja som to mal cele rozobrate, robil som podsvietenie na bielo a mam to takto :

ycsr.jpg

Guest servisman
Odesláno

ručičky jsi měl vzíti lihovým fixem, bylo by to lépe vidět.

[upravil dne 26/9/13 16:35 od servisman]

Odesláno

rucicky su nasvietene smdckami a robil som to podla tohto

ale inak napajane ako ma typek v odkaze.

je to dost piplacka ale tie rucicky

[upravil dne 26/9/13 16:39 od spoky]

Odesláno

Presiel som ich fixkou, to je fotka, kde su len led pasiky, dnes mi konecne prisli vysokosvietive LEDky , ktore osadim za budiky, a aspon to presvieti trosku tie rucicky...

Odesláno

dnes som dokoncil stredovy panel :) uz mi len radio ostava a potom doplnky ako ovladanie okien, ci oznacenie pozicie riadiacej paky :)

post-51171-14109633509542_thumb.jpg post-51171-14109633509176_thumb.jpg

a na tom dispeji pocitaca nieje tie ledky tak vidno, teda ich neni vidno skoro vobec to len fotak tak robi :)

[upravil dne 27/9/13 00:30 od spoky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...