Stifler Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa jo, jdou, pár kolem 23 Eu vč pošty Tak si pamatuj, že si od tebe pak vezmu rovnou i jeden pár náhradních výbojek (musim udržovat povinnou výbavu ). Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 to zrovna:D, koukej si to pamatovat ty a pěkně mi to připomenout Citovat
Meldik Odesláno 10. srpen 2008 Autor Odesláno 10. srpen 2008 saaakra, ted jsi mi nasadil brouka do hlavy....ta cena je opravdu zajimava...akorat mam z toho trochu strach...pak by byla pokuticka drazsi, nez samotny xenony........ Citovat
Stifler Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: meldal saaakra, ted jsi mi nasadil brouka do hlavy....ta cena je opravdu zajimava...akorat mam z toho trochu strach...pak by byla pokuticka drazsi, nez samotny xenony........ Teď tady Mini bude FX-ovi kazit kšefty s xenonama. Zeptej se Jarajardy, kolikrát dostal pokutu za xenony. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 nebudu nikomu nic kazit, já s ničím nekšeftuju, jak koupím, tak prodám, a to ještě jen ze známosti Citovat
Stifler Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa nebudu nikomu nic kazit, já s ničím nekšeftuju, jak koupím, tak prodám, a to ještě jen ze známosti Však já vim. Citovat
Stifler Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: meldal je to strasne kraaasny.....ty nemas zapojeny krouzky??? Tak takhle svítěj ty kroužky v přítmí mojí garáže: S bleskem: Pohled mírně shora: Přímý pohled: Pohled zprava a mírně shora: Pohled shora: Pohled s rozsvícenou potkávačkou: Jen dodám, že fotky jsem nijak neupravoval. Takhle mi to muj mobil vyfotil a musim říct, že to na fotkách vypadá malinko líp než v reálu. Citovat
Meldik Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 no kraasna prace....je to asi stejny, jako ty moje.... Citovat
Stifler Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: meldal no kraasna prace....je to asi stejny, jako ty moje.... To si myslim, když máme stejný světla. Edit: Ale takhle v přítmí mě ty kroužky celkem překvapily, čekal jsem to mnohem horší. [upravil dne 16/8/08 Stifler] Citovat
Meldik Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 jj....ve tme, kdyz treba nekde stojis, to svuj puvab ma... Citovat
Stifler Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: oni jak ja vam zavidim!!!!!! Nemáš co, máš taky pěkný světýlka. Citovat
Meldik Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 ty mas zase xenony.....to je jeste lepsi, nez nejaky krouzky... Citovat
Guest Tjadyda Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 http://www.kopacek.cz/peugeot/306/predni-cire-lampy/peugeot-306-97-01-angel-eyes-projektory-jdm-black a toto nikdo nemate? nebo nekdo nekde zahlid? jak to vypada? a jak by to asi vypadalo nba mojem pazoutovi Citovat
Guest Tjadyda Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 bozicku a k tomu toto http://www.kopacek.cz/peugeot/306/zadni-cire-lampy/peugeot-306-93-96-97-01-zadni-cire-lampy-jdm-black a toto http://www.kopacek.cz/peugeot/306/bocni-blinkry-mlhovky/peugeot-306-97-01-cire-bocni-blinkry-clear a bude krasavec co jen co by asi rekli n atechnicke nemam ju poresenou jak koukam vetsina z vas Citovat
Meldik Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Velice dekuji clenu \"Blackrider\" za zpravu.....moturky na svetlech chodi........:super Citovat
Voighta Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 To Tjadyda: Tady máš fotku zadních lamp black v reálu,já je mám a jsem s nima spokojenej. Angel eyes black se mi taky moc líbí a delší dobu o nich uvažuju,ale nevím jestli by si rozuměli s mejma bi-xenonama. Když jsem o tom mluvil s Kopáčkem,tam mi říkal že by tam mohly jít,ale je možný že se můžou poškodit kroužky vyšší teplotou výbojek oproti klasickejm žárovkám.Tak nevím Citovat
Voighta Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 tak znova [upravil dne 18/11/08 Voighta] Citovat
jurash Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: Voighta To Tjadyda: Tady máš fotku zadních lamp black v reálu,já je mám a jsem s nima spokojenej. Angel eyes black se mi taky moc líbí a delší dobu o nich uvažuju,ale nevím jestli by si rozuměli s mejma bi-xenonama. Když jsem o tom mluvil s Kopáčkem,tam mi říkal že by tam mohly jít,ale je možný že se můžou poškodit kroužky vyšší teplotou výbojek oproti klasickejm žárovkám.Tak nevím vybojky snad netopej ani tolik co zarovky.. Citovat
Creams Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: jurash Původně zaslal: Voighta To Tjadyda: Tady máš fotku zadních lamp black v reálu,já je mám a jsem s nima spokojenej. Angel eyes black se mi taky moc líbí a delší dobu o nich uvažuju,ale nevím jestli by si rozuměli s mejma bi-xenonama. Když jsem o tom mluvil s Kopáčkem,tam mi říkal že by tam mohly jít,ale je možný že se můžou poškodit kroužky vyšší teplotou výbojek oproti klasickejm žárovkám.Tak nevím vybojky snad netopej ani tolik co zarovky.. Přesně tak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.