Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Můj miláček s číslem 207 (téma: sportovní pružiny)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Původně zaslal: Lukas24

Hezké prázdniny , malou spotřebu a kilometry bez nehod!:papa

je vidět,že je to opravdu Tvůj \"miláček\":mrk:potlesk

Fakt čím dál vymazlíkovanější-no líbí:super

A co ty modré parkovačky?Bez problémů..?:roker

Díky!:) Je to taková moje srdeční záležitost;) A docela velkej koníček v poslední době! Jinak modré parkovačky sem za chvilku oddělal a přestaly svítit (dočetl sem se ,že je to běžné) takže tam mám teď ty co byly v sadě s potkávačkama od Philipsu (blue vision) ... ale koukal sem ,že se prodávají nějaké odolnější parkovačky s větší svítivostí a ledovým světlem... PS. Ten bílej peugeot se mi zrovna líbí (díky tomu červenému pruhu):D:D:D

Odesláno

Mám najeto 6400 km ... za hranice sem se původně chystal do Francie ,ale nakonec to padlo ... nicméně po Čechách to s ním brouzdím jak se dá! Nejdál sem byl v Jeseníku a to vlastně bylo i za hranicema , protože :D:Dsem jel kousek přes Polsko:D a tenkrát sem dal i s výletama po okolí asi 700km ... myslíš ,že je to hodně 6400km od února co ho mám??:myslim

Odesláno

Mám najeto 6400 km ... za hranice sem se původně chystal do Francie ,ale nakonec to padlo ... nicméně po Čechách to s ním brouzdím jak se dá! Nejdál sem byl v Jeseníku a to vlastně bylo i za hranicema , protože :D:Dsem jel kousek přes Polsko:D a tenkrát sem dal i s výletama po okolí asi 700km ... myslíš ,že je to hodně 6400km od února co ho mám??:myslim

:) tak aspon\' trošku povýletovals:)

To je málo-těch najetých km od února nato,že je to tvé vysněné autko:mrk Protože já měla to svoje nové a vůbec jsem z něj skoro nevylezla:D

Za 5 měsíců jsem najezdila 20 000km:mrk Doma mě fakt neviděli..:bojim Ale už mě vídávají víc-ted\' mám jen 15 000km za celý rok:roll Což myslím je takový normální průměr řidiče s nižšími příjmy.Tak akurát.Jinak za 4roky to bylo celkem najetých 84 000,děleno 4 = krásných 21 000km ročně:)

Ale víš co?Je dobře,že se učíš pomalu a u nás doma.Za hranice má člověk jet až už je fakt zkušený řidič.A do Francie-cesta dlouhá:roker

Děláš dobře.:)

Do Jeseníků jezdím každý měsíc.Ted\' v srpnu tam taky pojedu.Na samotu..klid a pohoda mezi lány polí.. těším se:)

[upravil dne 31.7.2008 peugeotkovic]

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Mě připomínáš Maňase z Policejní Akademie Zdeňka Izera, ten taky pořád \"Býlý\" :P Kdo zná ten ví:D:D

[upravil dne 30/7/08 Radek Hurvajz]

já na telku moc nekoukám:) ale ten film znám -z doslechu:)

Tak to se asi na něj někdy schválně kouknu:cool:

Hm, to byla pouze zvuková záležitost;)
Odesláno

:) tak aspon\' trošku povýletovals:)

To je málo-těch najetých km od února nato,že je to tvé vysněné autko:mrk Protože já měla to svoje nové a vůbec jsem z něj skoro nevylezla:D

Za 5 měsíců jsem najezdila 20 000km:mrk Doma mě fakt neviděli..:bojim Ale už mě vídávají víc-ted\' mám jen 15 000km za celý rok:roll Což myslím je takový normální průměr řidiče s nižšími příjmy.Tak akurát.Jinak za 4roky to bylo celkem najetých 84 000,děleno 4 = krásných 21 000km ročně:)

Ale víš co?Je dobře,že se učíš pomalu a u nás doma.Za hranice má člověk jet až už je fakt zkušený řidič.A do Francie-cesta dlouhá:roker

Děláš dobře.:)

Do Jeseníků jezdím každý měsíc.Ted\' v srpnu tam taky pojedu.Na samotu..klid a pohoda mezi lány polí.. těším se:)

[upravil dne 31.7.2008 peugeotkovic]

Tak vidíš alespoň mám srovnání! Mě to přišlo docela dost protože táta má ještě míň ... já zas nejezdím tak extrémě ,protože ceník na benzínce není zrovna podle mých představ a myslim ,že mi ta moje 1,4 na dálnici docela papá!;)...já jezdím pravidelně tak o víkendech kolem 150km a v týdnu jen málo po městě... jinak 20 000 km za necelý půl rok to je slušnej výkon:D ... to si asi jezdila od rána do večera:D ... já bych se do ciziny ani moc nebál (ikdyž bych jel prvně) ,ale spíš sem si řikal ,že by se to možná nevyplatilo , když sme chtěli jen na víkend... Jinak v Jeseníku sme byli konkrétně v Javorníku a bylo to tam pohodový!:super

Odesláno

Lukas24

pročetl sem si to tu, prohlídl vývoj... a za sebe to musím říct... teda, chudák auto:bojim... mě se to nelíbí :mad: prijde mi to jako tuzing a novýmu autu bych nechtěl takhle ubližovat, lepení chrom pásků, tam kam nepatří a podobný další... ale auto, když se líbí tobě... ;):super každej má jinej pohled na to jak se chce odlišit od \"davu\"

Odesláno
Původně zaslal: King

Lukas24

pročetl sem si to tu, prohlídl vývoj... a za sebe to musím říct... teda, chudák auto:bojim... mě se to nelíbí :mad: prijde mi to jako tuzing a novýmu autu bych nechtěl takhle ubližovat, lepení chrom pásků, tam kam nepatří a podobný další... ale auto, když se líbí tobě... ;):super každej má jinej pohled na to jak se chce odlišit od \"davu\"

Já to samozřejmě jako názor beru! Ostatně je to první velká kritika od samotného začátku ,takže mi to nevadí! Já to beru tak ,že si auto přizpůsobuju k obrazu svému a tak aby se mi líbilo. Vím jak auto vypadalo na začátku a vím jak vypadá teď a se vší svou sebekritičností mohu říct , že sem na něj pyšný a jezdím v něčem co je podle mého gusta!:) Jinak k těm lištám např. .... tak Peugeot prodává lemování přední masky a zadních světel podobné tomu mému , čili mi přijde ,že nelepím něco někam ,kam to nepatří;) ... pokud to nebudeme brát podle vkusu ,který má každý svůj:)

Odesláno

Já to samozřejmě jako názor beru! Ostatně je to první velká kritika od samotného začátku ,takže mi to nevadí! Já to beru tak ,že si auto přizpůsobuju k obrazu svému a tak aby se mi líbilo. Vím jak auto vypadalo na začátku a vím jak vypadá teď a se vší svou sebekritičností mohu říct , že sem na něj pyšný a jezdím v něčem co je podle mého gusta!:) Jinak k těm lištám např. .... tak Peugeot prodává lemování přední masky a zadních světel podobné tomu mému , čili mi přijde ,že nelepím něco někam ,kam to nepatří;) ... pokud to nebudeme brát podle vkusu ,který má každý svůj:)

dobře, že i tohle bereš teda sportovně:) ...rejpat nechci jen vyjadřuju svůj názor.

s tím nepařením.. jsem se možná vyjádřil špatně, osobně beru rozdíl v dílu, kterej je přímo danej a vyrobenej tak aby \"seděl- patřil\" (jak esteticky tak zapasováním- a tím neříkám, že to máš snad odfláknutý) pro konkrétní model a v dílu, kterej je jako \"imitace\" dolepenej.

je to rozdíl jak v pasování- v tom jestli se to na auto hodí, ale taky bohužel v ceně, protože (nejen) peugeot co si budeme povídat má ceny za origo dopln\'ky celkem vysoko... osobně mám radši takovýhle nový auto s originál dopln\'kem nebo radši než ho něčím nahrazovat bez ničeho. - bavíme se o lištách.

lemování přední masky sem viděl... ty zadní světla ne, ty nemůžu z-hodnotit.. ale do tý masky (nárazníku) bych si osobně nedal ani ten od peugeotu...prostě se mi v nárazníku s tímhle malým vstupním otvorem nelíbí (a to ani u 206), pominu-li to, že chrompacket na malejch autech všeobecně nemusím žádnej.

ale opět... sám to taky říkáš, všechno je o vkusu každýho z nás.. proto ti taky nic nenutím ani neříkám sundej tohle, támhleto... to bych ani nemohl :ticho:) když je to \"podle tvého gusta\" je to tvůj miláček ;)

Odesláno
Původně zaslal: King

dobře, že i tohle bereš teda sportovně:) ...rejpat nechci jen vyjadřuju svůj názor.

s tím nepařením.. jsem se možná vyjádřil špatně, osobně beru rozdíl v dílu, kterej je přímo danej a vyrobenej tak aby \"seděl- patřil\" (jak esteticky tak zapasováním- a tím neříkám, že to máš snad odfláknutý) pro konkrétní model a v dílu, kterej je jako \"imitace\" dolepenej.

je to rozdíl jak v pasování- v tom jestli se to na auto hodí, ale taky bohužel v ceně, protože (nejen) peugeot co si budeme povídat má ceny za origo dopln\'ky celkem vysoko... osobně mám radši takovýhle nový auto s originál dopln\'kem nebo radši než ho něčím nahrazovat bez ničeho. - bavíme se o lištách.

lemování přední masky sem viděl... ty zadní světla ne, ty nemůžu z-hodnotit.. ale do tý masky (nárazníku) bych si osobně nedal ani ten od peugeotu...prostě se mi v nárazníku s tímhle malým vstupním otvorem nelíbí (a to ani u 206), pominu-li to, že chrompacket na malejch autech všeobecně nemusím žádnej.

ale opět... sám to taky říkáš, všechno je o vkusu každýho z nás.. proto ti taky nic nenutím ani neříkám sundej tohle, támhleto... to bych ani nemohl :ticho:) když je to \"podle tvého gusta\" je to tvůj miláček ;)

To zní rozumně!;) Já osobně ,kdybych měl stranou pár tisíc na chromové doplňky od peugeotu ,tak je už je mám koupené;) ... nicméně můj názor je ten ,že jejich ceny jsou zlodějna! Ale jinak mě se chromové lišty líbí ,jak na melejch ,tak na velkejch autech ... a zas nemám rád chudej černej a pro mě ošklivej plast na přední maskách:ticho ... ale je to přesně věc názoru... ale je fakt ,že nemám rád laciné a ošklivé náhražky a proto třeba zrovna ty lišty co jsem koupil , považuju za kvalitní a esteticky pěknou záležitost... nicméně vidím ,že nejsi ten typ rejpala a kritika za každou cenu (což nesnášim) ...takže pohoda a tvůj názor beru:)

[upravil dne 18.9.2008 Lukas24]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím počase z mého vlákna!:papa ... v poslední době mám v merku sportovní pružiny od Weitec (přímo pro peugeot 207) , snížení 30mm přední i zadní nápravy. Všimli jste si ,že má 207čka poměrně zvednutej zadek a kolo by potřebovalo víc zapadnout do blatníku? Cena pružin je docela dobrá (ve srovnání se sportovním podvozkem) .... 3.700kč

[upravil dne 18.9.2008 Lukas24]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

otázečka- hledal jsi nejlepší cenu? popřípadě kde jis je koupil? Já budu nahazovat na další sezonu 18\" takže o podvozku pozvažuju jakmile uvidím co to s tím udělalo..

Odesláno

Fotečky budou! Hned zítra bych rád zdokumentoval pokud vyzbyde čas! Já bych se většího snížení asi bál , vzhledem k silnicím a obrubníkům ,ale proti gustu;) ... jinak k ceně ... já kupoval tady - http://www.weitec.cz/default.asp?pgid=4666&iMain=818 ... co se ceny týká tak existují i jiné značky ,ale já sem nechtěl nic neprověřeného a o Weitecu sem si přečetl jen dobré hodnocení...

Odesláno

Tak sem byl ve svém oblíbeném servisu Spei a tam mi řekli , že mě vezmou až v prosinci protože teď je \"pneusezóna\" takže maj denně plno ... takže zatím nic ...asi se poptám jinde...:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...