Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj jsem tu poprvé, náhodou jsem našel tuto stránku,když jsem hledal řešení na můj problém s DO na 406 ce.Mám pouze jeden klíček, na kterém jsou dvě tlačítka.Jedním se otvírá a druhým se údajně kóduje.To druhé je asi můj problém.Máčknul jsem večer za tmy na druhé tlačítko a od té doby musím používat klíček pouze do zámku.Když použiju otevírací tlačítko,nic se něděje.:( Mohl by mi někdo poradit, jak to znovu nakodovat?Určitě to nebude tak složité,ale nemám žádný manuál ani nic podobného. Už jsem zkoušel na rady různých lidí mačkat krátce a dlouze a různé počty,ale nic se nezměnilo. Moc děkuji.

Odesláno

Koukni se na Peugeot club je tam k stazeni cesky manual k 406-ce /najdes ho i na mych strankach ;)/ Jen si nemuzu vzpomenout jestli je tam resene nakodovani klicku, presto hodne stesti :D

Odesláno

U me druhé tlačítko na kliči slouží ke druhému zamčení(nelze otevřít zevnitř).Nejdříve zmačknu to větší,zavře centrál a pak to druhé dozamkne.Když zmačknu pouze to druhé nic se nestane a již si vůbec nerozhodim imobilizer

Odesláno

ja mam 406 tiez r.v97 ale mam len jedno tlacitko na kluci , ktore robi vsetko spolu (central + immobilizer + dorobeny alarm pred dvoma mesiacmi) a mam uz len rezervne kluce bez DO. TOmi

Odesláno

jinak pokud je baterka v poradku a ovladani v poradku, tak zalezi na tom, co je to za dalku. Jestli je to origos peugeot tak se podivej do navodu, pripadne pozadej nekoho v servisu. Pokud je to nejaky dodatecne delany, tak zjisti vyrobce, podivej se na jeho stranky, stahni si navod a postupuj podle nej.

Jinak u tech tovarnich alarmu obvykle musi byt klicek ve dverich nebo v zapalovani, zapalovani zapnute a pak zmacknuti tlacitka se to synchronizuje, u tech dodatecne montovanych je to ruzny, ale obvykle byva nekde v kabine schovane nouzove tlacitko, pomoci ktereho se to da nastavit.

Odesláno
Napsán autorem petrolinecek

Ahoj jsem tu poprvé, náhodou jsem našel tuto stránku,když jsem hledal řešení na můj problém s DO na 406 ce.Mám pouze jeden klíček, na kterém jsou dvě tlačítka.Jedním se otvírá a druhým se údajně kóduje.To druhé je asi můj problém.Máčknul jsem večer za tmy na druhé tlačítko a od té doby musím používat klíček pouze do zámku.Když použiju otevírací tlačítko,nic se něděje.:( Mohl by mi někdo poradit, jak to znovu nakodovat?Určitě to nebude tak složité,ale nemám žádný manuál ani nic podobného. Už jsem zkoušel na rady různých lidí mačkat krátce a dlouze a různé počty,ale nic se nezměnilo. Moc děkuji.

Odesláno

[sorry, zmatek. U mne to fungovalo tak, že male tlačítko zapínalo blokování dveří zavnitř. Další funkce byla ta, že když byl klíček v zapalování, dala se malým tlačítkem odkodovat klávesnice a dalo se nastartovat. Teď už s tím jenom zamykám, mám to kodovaní vykuchané.

Odesláno
Napsán autorem petrolinecek

Baterka si myslím, že je OK, protože diodka se vždy rozsvití a navíc jsem to použil asi tak 3x :-( Auto jseme dali dohromady teprve tudle středu.

Dneska zkusím ještě koupit tu baterii. Jinak asi koupím novou dáku. Můžete mi někdo něco doporučit? (To kdybych náhodou ten DO centrál nerozchodil :( )

Odesláno
Napsán autorem Sepp

Koukni se na Peugeot club je tam k stazeni cesky manual k 406-ce /najdes ho i na mych strankach ;)/ Jen si nemuzu vzpomenout jestli je tam resene nakodovani klicku, presto hodne stesti :D

Tak díky moc za radu, stáhnul jsem si to a jsou tam docela zajímavý věci. Jo když člověk nekupuju nový auto a nebo zrovna ne se serviskou, tak si spoustu věcí musí zkusit rozdělávat to a pak dávat dohromady.

Odesláno

[výsledek]

Ahoj, tak kdo má podobný problém, už jsem našel řešení. Bohužel u mě se to zase po pár zavření zakodovává a musím to znovu odkodovávat. Nvod je asi takový, vlezete do auta, zavřete dveře, stračíte klíček do zapalování a pootočíte na 1 čku. Potom zmáčknete velké tlačítko na klíčku (jako otevření) a držíte cca 10 sec. a při tom otočíte na žavení (poloha 2). Kdyby vám to nešlo, tak zkoušejte tuto aplikaci nějak kombinovat a vždy držte tak těch 10 sec. Mě se to znova nakódovalo. Je třeba být trpělivý a zkoušet to. Kombinací je hodně a úplně na 100% přesnou neznám, ale zkuste to a uvidíte. Hodně štěstí a trpělivosti!

;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...