Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Spojit napevno. S odpojenou baterkou. Jestli nemáš odvahu \"odcvaknout\", tak tam konektor nechej a novými kablíky ho \"přeskoč\".

Pokud blikání airbagů neustane, může to také dělat utržený převaděč signálu (pružina) v sloupku volantu - hlásí nepřítomný airbag volantu.

Odesláno

O.K. skusím to přeskočit esli to pomůže a pak se mrknu na ten volant, mám starý model jen s jedním airbagem a protože jsem volant měl dole je celkem možný, že jsem pak udělal někde chybu při zpětné montáži. Mám ale pocit že to začlo po té vyndané sedačce tak uvidím. Jinak dík za rady a jdu to zkusit,pak dám vědět. A kdybych nedal tak jsemji dostal pytlem:aut:aut:aut:papa:papa:papa

• O 6 měsíců později...
Odesláno

mne kontrolka air backu chvilu po nastartovani blika a neskor uz len svieti.kde moze byt chyba?? v tych kabloch???ako zistim ci su airbacky v poriadku??? lebo auto bolo burane( z pravej strany) a diagnostika ukazala ze airbacky su v poriadku a ja som si neni moc isty ci su tam este vobec bo mam stred volantu ( taky stvorec o rozmeroch 8x8 cm) makky.

chyba sa vyskytla tak pred dvoma dnami ( to blikanie kontrolky) pri kupe vozidla kontrolka air backu zhasla po chvili od nastartovania...

Odesláno

tak som si to dal nakoniec urobiť v servise a tam mi to spojili na priamo pod sedadlom, ale nemali original softver a preto mi chyba zostala v historii a tak jeden krát za týždeň zabliká kontrolka ale zase prestane. Nemám čas ísť do Peugeot-servisu aby mi to vymazali z histórie.

Odesláno

no tak dnes som si nasiel cas odpojil som autobateriu a vliezol som pod sedacku a nasiel som tam tieto kabliky vid.foto. kedze som neni ziadny eletrikar tak som to radsej nechal tak so slovami aj tak mi ta blikajuca kontrolka neublizi.po zapojeni baterky a naslednom nakopnuti vozidla kontrolka zhasla.:roker takze skuste aj vy ostatni co vam blikaju kontrolky air bagu odpojit baterku ( ja som odpojil len kontakt +) mozno to pomoze.

post-0-14109602363092_thumb.jpg

Odesláno

no tak dnes som si nasiel cas odpojil som autobateriu a vliezol som pod sedacku a nasiel som tam tieto kabliky vid.foto. kedze som neni ziadny eletrikar tak som to radsej nechal tak so slovami aj tak mi ta blikajuca kontrolka neublizi.po zapojeni baterky a naslednom nakopnuti vozidla kontrolka zhasla.:roker takze skuste aj vy ostatni co vam blikaju kontrolky air bagu odpojit baterku ( ja som odpojil len kontakt +) mozno to pomoze.

post-0-14109602363276_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Spojit napevno. S odpojenou baterkou. Jestli nemáš odvahu \"odcvaknout\", tak tam konektor nechej a novými kablíky ho \"přeskoč\".

Pokud blikání airbagů neustane, může to také dělat utržený převaděč signálu (pružina) v sloupku volantu - hlásí nepřítomný airbag volantu.

Olda, prosim ta mozes mi poradit ako sa dostanem k tej (pruzine) vo volante ? Tiez mi blbne airbag a v servise mi povedali ze je to volantovy airbag.

Odesláno
Původně zaslal: siskin

Původně zaslal: P607Olda

Olda, prosim ta mozes mi poradit ako sa dostanem k tej (pruzine) vo volante ? Tiez mi blbne airbag a v servise mi povedali ze je to volantovy airbag.

A niekto iny mi neviete poradit ako by som sa dostal k tej pruzine ? Co treba zmontovat,.... adt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...