P607Olda Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Spojit napevno. S odpojenou baterkou. Jestli nemáš odvahu \"odcvaknout\", tak tam konektor nechej a novými kablíky ho \"přeskoč\". Pokud blikání airbagů neustane, může to také dělat utržený převaděč signálu (pružina) v sloupku volantu - hlásí nepřítomný airbag volantu. Citovat
Utrecht Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 Dik za radu P607Olda. To vyzerá najrozumnejšie riešenie. Citovat
jjjirkaaa Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 O.K. skusím to přeskočit esli to pomůže a pak se mrknu na ten volant, mám starý model jen s jedním airbagem a protože jsem volant měl dole je celkem možný, že jsem pak udělal někde chybu při zpětné montáži. Mám ale pocit že to začlo po té vyndané sedačce tak uvidím. Jinak dík za rady a jdu to zkusit,pak dám vědět. A kdybych nedal tak jsemji dostal pytlem:aut:aut:aut:papa:papa:papa Citovat
satan1984 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 mne kontrolka air backu chvilu po nastartovani blika a neskor uz len svieti.kde moze byt chyba?? v tych kabloch???ako zistim ci su airbacky v poriadku??? lebo auto bolo burane( z pravej strany) a diagnostika ukazala ze airbacky su v poriadku a ja som si neni moc isty ci su tam este vobec bo mam stred volantu ( taky stvorec o rozmeroch 8x8 cm) makky. chyba sa vyskytla tak pred dvoma dnami ( to blikanie kontrolky) pri kupe vozidla kontrolka air backu zhasla po chvili od nastartovania... Citovat
suno Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 tiez mam ten problem ze po nastartovani blika a potom svieti airbag .. a obcas nesvieti Citovat
Utrecht Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 tak som si to dal nakoniec urobiť v servise a tam mi to spojili na priamo pod sedadlom, ale nemali original softver a preto mi chyba zostala v historii a tak jeden krát za týždeň zabliká kontrolka ale zase prestane. Nemám čas ísť do Peugeot-servisu aby mi to vymazali z histórie. Citovat
satan1984 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 no tak dnes som si nasiel cas odpojil som autobateriu a vliezol som pod sedacku a nasiel som tam tieto kabliky vid.foto. kedze som neni ziadny eletrikar tak som to radsej nechal tak so slovami aj tak mi ta blikajuca kontrolka neublizi.po zapojeni baterky a naslednom nakopnuti vozidla kontrolka zhasla. takze skuste aj vy ostatni co vam blikaju kontrolky air bagu odpojit baterku ( ja som odpojil len kontakt +) mozno to pomoze. Citovat
satan1984 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 no tak dnes som si nasiel cas odpojil som autobateriu a vliezol som pod sedacku a nasiel som tam tieto kabliky vid.foto. kedze som neni ziadny eletrikar tak som to radsej nechal tak so slovami aj tak mi ta blikajuca kontrolka neublizi.po zapojeni baterky a naslednom nakopnuti vozidla kontrolka zhasla. takze skuste aj vy ostatni co vam blikaju kontrolky air bagu odpojit baterku ( ja som odpojil len kontakt +) mozno to pomoze. Citovat
siskin Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: P607Olda Spojit napevno. S odpojenou baterkou. Jestli nemáš odvahu \"odcvaknout\", tak tam konektor nechej a novými kablíky ho \"přeskoč\". Pokud blikání airbagů neustane, může to také dělat utržený převaděč signálu (pružina) v sloupku volantu - hlásí nepřítomný airbag volantu. Olda, prosim ta mozes mi poradit ako sa dostanem k tej (pruzine) vo volante ? Tiez mi blbne airbag a v servise mi povedali ze je to volantovy airbag. Citovat
siskin Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: siskin Původně zaslal: P607Olda Spojit napevno. S odpojenou baterkou. Jestli nemáš odvahu \"odcvaknout\", tak tam konektor nechej a novými kablíky ho \"přeskoč\". Pokud blikání airbagů neustane, může to také dělat utržený převaděč signálu (pružina) v sloupku volantu - hlásí nepřítomný airbag volantu. Olda, prosim ta mozes mi poradit ako sa dostanem k tej (pruzine) vo volante ? Tiez mi blbne airbag a v servise mi povedali ze je to volantovy airbag. A niekto iny mi neviete poradit ako by som sa dostal k tej pruzine ? Co treba zmontovat,.... adt. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.