Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: oni

ale ja mam dva kamose co pouzivaj firefox a daj spravny jmeno i heslo a napíse to ze udaje jsou naspravne,udela to v opere a bez problemu ho to prihlasi.....

Ale my se nebavíme o přihlašování, ale o registraci.

To co říkáš ty je problem Cookies, to si musí uživatel vyřešit u sebe, hlavně se musí přihlasit na hlavní strance a pak přejít na forum, tak to fungovat má a taky to funguje. Já a 50% dalších tady použivame FF, a bez problemu;)

[upravil dne 10/3/08 Radek Hurvajz]

aha tak to se omlouvam.......

Odesláno

Ešte by bola alternatíva umožniť prihlásenie i z fóra s prebratím údajov ktoré tam sú. Nakoľko je to robené na princípe databázy nemal by to byť problém.

Tiež som riešil problém s registráciou do klubu a nepustilo ma to. Riešenie som vzdal s tým že napíšem adminovi a spýtam sa i na spôsob úhrady členského zo Slovenska.

Odesláno

Hehe, jsem na tom stejně :) . Napřed jsem se registroval jenom do fóra kvůli jednomu dotazu jako Blizzard a až pak, když se mi tady zalíbilo, jsem se regnul na hl. stranu. Takže členství a podobný věci vyřizuju jako Blizzard1 ale píšu už furt na ten prvotní nick z fóra.

A nějak moc mi to ani nevadí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...