oni Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: oni ale ja mam dva kamose co pouzivaj firefox a daj spravny jmeno i heslo a napíse to ze udaje jsou naspravne,udela to v opere a bez problemu ho to prihlasi..... Ale my se nebavíme o přihlašování, ale o registraci. To co říkáš ty je problem Cookies, to si musí uživatel vyřešit u sebe, hlavně se musí přihlasit na hlavní strance a pak přejít na forum, tak to fungovat má a taky to funguje. Já a 50% dalších tady použivame FF, a bez problemu;) [upravil dne 10/3/08 Radek Hurvajz] aha tak to se omlouvam....... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 V pohodě alespoň je to pěkně pohromadě Citovat
buml Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 i ja jsem pro jednotnou registraci pro obe. usetri to spousta problemu a kurtovi spousta prace, protoze sme ho kvuli tomu museli skoro vsichni votravovat;) Citovat
pastorek Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Ešte by bola alternatíva umožniť prihlásenie i z fóra s prebratím údajov ktoré tam sú. Nakoľko je to robené na princípe databázy nemal by to byť problém. Tiež som riešil problém s registráciou do klubu a nepustilo ma to. Riešenie som vzdal s tým že napíšem adminovi a spýtam sa i na spôsob úhrady členského zo Slovenska. Citovat
Blizzard Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Hehe, jsem na tom stejně . Napřed jsem se registroval jenom do fóra kvůli jednomu dotazu jako Blizzard a až pak, když se mi tady zalíbilo, jsem se regnul na hl. stranu. Takže členství a podobný věci vyřizuju jako Blizzard1 ale píšu už furt na ten prvotní nick z fóra. A nějak moc mi to ani nevadí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.