@re Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Zdravím, už dlouho jsme se na Severní Moravě nesešli. Proto s Přemou navrhujeme sraz 15.3. v sobotu V F-M u přehrady olešná... Čas: kolem 14-15hod ?? upřesněte mapka, kdyby náhodou někdo nevěděl kde to je... 15. by už mělo být pěkně... rezervoval jsem hezké počasí [upravil dne 5/3/2008 @re] Citovat
Miku Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 @re , mám denní , takže kolem 14:15 přijedu Citovat
Zila Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 aj ja chceeeem no hold uš asi nie užite si too:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk ps: ta moja mapka žije no totoo:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Vzhledem k tomu, že nejsem takový nadšenec jako Přema a též proto, že to opravdu nemám zrovna za bukem, tak se z účasti na tomto klání předem vylučuju. Citovat
@re Odesláno 5. březen 2008 Autor Odesláno 5. březen 2008 Původně zaslal: Zila aj ja chceeeem no hold uš asi nie užite si too:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk ps: ta moja mapka žije no totoo:D:D:D jj, dovolil jsem si mapku vypůjčit z min.topicu na sraz... doufám, že nevadí Citovat
barenst Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Vse zije , pokud bude cas prijedu a vezmu raminko a muzeme dat soutez kdo drive otevre auto :D:D:D A kyblyky vezmu at je zase sranda . Citovat
Zila Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 takže sponzora na kyblyky mate a to je zaklad hlavne bespečne neže vas tam budou vytahovat z Olešne ze nekdo nedobrzdi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Zila Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Původně zaslal: @re jj, dovolil jsem si mapku vypůjčit z min.topicu na sraz... doufám, že nevadí neva ved nato bola určena :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
mino Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Konecne neco hoooodne blizko:superJestli budu mit volno tak dorazim. Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 já se stydím.. a stejně nejsem moc komunikativní.. škoda,že je to tam neprůjezdný..jako,že bych jela třeba úplnou náhodou kolem, a pak jakože zase zpátky.. a zárověn vás a vaše autka aspon\' z dálky trošku omrkla.. Citovat
@re Odesláno 7. březen 2008 Autor Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic já se stydím.. a stejně nejsem moc komunikativní.. škoda,že je to tam neprůjezdný..jako,že bych jela třeba úplnou náhodou kolem, a pak jakože zase zpátky.. a zárověn vás a vaše autka aspon\' z dálky trošku omrkla.. o nic přece nejde... my nekoušeme... jde o pěkně strávené odpoledne čím více lidí dorazí, tím lépe! Citovat
Pata Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: peugeotkovic já se stydím.. a stejně nejsem moc komunikativní.. škoda,že je to tam neprůjezdný..jako,že bych jela třeba úplnou náhodou kolem, a pak jakože zase zpátky.. a zárověn vás a vaše autka aspon\' z dálky trošku omrkla.. o nic přece nejde... my nekoušeme... jde o pěkně strávené odpoledne čím více lidí dorazí, tím lépe! souhlasim, proto si pisu :mrk:mrk :super:super ja bych radeji kolem 15h, nejspis budu dopoledne v praci @re: doufam, ze prijedes s novyma letnima ... btw par dnu zpatky jsem uvazoval, ze Olesna dlouho nebyla [upravil dne 7/3/2008 Pata] Citovat
@re Odesláno 7. březen 2008 Autor Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic bude tam vůbec nějaká holka..? obvykle většina zúčastněných bere přítelkyně/manželky... takže předpokládám, že ano... Citovat
@re Odesláno 7. březen 2008 Autor Odesláno 7. březen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: @re Původně zaslal: peugeotkovic já se stydím.. a stejně nejsem moc komunikativní.. škoda,že je to tam neprůjezdný..jako,že bych jela třeba úplnou náhodou kolem, a pak jakože zase zpátky.. a zárověn vás a vaše autka aspon\' z dálky trošku omrkla.. o nic přece nejde... my nekoušeme... jde o pěkně strávené odpoledne čím více lidí dorazí, tím lépe! souhlasim, proto si pisu :mrk:mrk :super:super ja bych radeji kolem 15h, nejspis budu dopoledne v praci @re: doufam, ze prijedes s novyma letnima ... btw par dnu zpatky jsem uvazoval, ze Olesna dlouho nebyla [upravil dne 7/3/2008 Pata] Chtěl bych už mít přezuté... ale pořád mi nepřišly podložky... chtěl bych př.týden i začernit okna a nechat profesionálně ošetřit lak... tak se mi to snad všechno povede... zítra budu mít nově nalakovaný př.nárazník, takže příprava probíhá v plném proudu Citovat
Pata Odesláno 7. březen 2008 Odesláno 7. březen 2008 @re: chvalim, chvalim peugeotkovic : budu ti klidne delat garde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.