paul jane Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 ta bezova je mooc pekna ale tohle je novy model a to do stareho nedostanes ja ji mel ve stare 406 a nemohl jsem si to vynachavlit, ted mam cernou a taky super. Citovat
čakom Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: paul jane ta bezova je mooc pekna ale tohle je novy model a to do stareho nedostanes ja ji mel ve stare 406 a nemohl jsem si to vynachavlit, ted mam cernou a taky super. V čem je rozdím mezi starou a novou? Proč to tam nejde? Citovat
paul jane Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 predni sedacky asi pujdaou do sedanu dat ale zadni sedacky jsou rozdilne od old ma jine nez new, hlavne ty operadla je tam jinej system sklapeni. Vihodou new modelu ze ten mam uz kozenej tapec dveri old nema, jinak predni sedacky budou asi stejny. New ma jinej vzor siti taky tech sedacek. Citovat
Ericce Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 taky jsem premyslel o takove ale mnel som dobrou ponuku na polokuzi tak jsem nevahal. mne se to libi. čakome jed do kuze. neboj se toho. kdyz sedacky zapojis jako mira.buchla, ze tou ridici jednotku odcvaknes a zapojis to naprimo tak to bude fungovat. tapecy muzes doresit i posdejic. zicle jsou dulezitejsi. uvidis ze to bude lepsi sezeni Citovat
VIP3R Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Ahoj, omlouvám se za zpoždění, ale včera jsem nestíhal, navíc asi fotky v šeru by byly k ničemu. Takže tady je foto sedaček (zadní mám teď v autě, přední jsou schované v garáži na polici pod plachtou). Samozřejmě nejsou nové, ale stav je podle mě super - stačilo by je jen pořádně vyleštit leštěnkou na kůži, jak už se tu probíralo. Jsou možná krapet zaprášené, ale jinak jim nic není krom těch prasklých švů na sedačce řidiče, ale to jsem už avizoval předem... Citovat
čakom Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 VIP3R:Luxus:super Popřemýšlím o tom jen nevím jak bych je odvezl:myslim Citovat
paul jane Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 do sedanu to narves bez problemu ja je vezl s moravy . vyndal jse zadni na miste jsem namontoval kuzi /10 min prace/ a predni sedacky se vesli do kufru bez problemu Citovat
VIP3R Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Luxus to celkem je, sedí se na tom moc pěkně, bohužel momentálně denně auto potřebuju a příští rok zřejmě budu muset jít do něčeho většího, tak už se mi to nechce kuchat... Jinak mám ještě jednoho zájemce - Silver849 z fóra... Citovat
roxbury7 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Keby mal niekto na predaj béžové kožené sedačky do 406 new model, prípadne na výmenu za béžové semišové + moj doplatok nech sa ozve... Citovat
Chepp Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 tak nevim jestli sem to ted dobre pochopil, mam z prace vecne vygumovanej mozek.. Ale ty kozeny sedacky co tam vydim na foto jsou na prodej? Btw bych o to urcite stal... Poprípadě pokud sem spatne pochopil, vyvedte mne z omylu. Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: Chepp tak nevim jestli sem to ted dobre pochopil, mam z prace vecne vygumovanej mozek.. Ale ty kozeny sedacky co tam vydim na foto jsou na prodej? Btw bych o to urcite stal... Poprípadě pokud sem spatne pochopil, vyvedte mne z omylu. ty co jsou na fotkách od VIP3Ra jsou na prodej. Pokud je ještě má. Citovat
Přema Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Musíš napsat přímo jemu...je už to trošku starší tak aby je ještě měl.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Poprípadě pokud sem spatne pochopil, vyvedte mne z omylu. Néé, správně. Jsou na prodej. Jen jsou ze sedana a jestli to máš na to co v podpisu tak to asi nejde.... Citovat
Přema Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Jo jo ze sadana na breaka nedáš ani omylem Citovat
Chepp Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 tak co no.. život je ku*wa... ale skusil sem to... to by mohl byt aspo +1 bod?... ale vypadalo by to hezky... a co predni? ty by nesli? A Otazka cislo 2, delaly se vybec na combi kozeny ? Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: Chepp tak co no.. život je ku*wa... ale skusil sem to... to by mohl byt aspo +1 bod?... ale vypadalo by to hezky... a co predni? ty by nesli? A Otazka cislo 2, delaly se vybec na combi kozeny ? přední by šli. Kůže se dělala i do breaku. Citovat
Chepp Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 2čakom: děkuji za bleskovou odpověď. Jen bych se chtel zeptat jeste jak moc velky je rozdil mezi zadnimy do break a do sedanu.. myslim ze pokud je to realizovatelne, tak bych si to dokazal udělat, ne že bych byl kutil tim, ale nejsem zas uplny negramotny vocas... Kdyby se to dalo, tak bych to aj skusil... Citovat
Přema Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Já měl v bývalce breaku kůži....jo a přední no problem tam je to stejné Citovat
Přema Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Sedák by se dal pořešit ale opěradla mají uplně jiné zámky........ Citovat
Chepp Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Nemohl bych tu nekoho porposit ze by mi udelal foto? ja jen tak.. zitra vecer si jedu pro audo do lakovny tak bych to mohl porovnat a jen tak promyslet zda by to melo smysl nebo ne.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.