Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

ta bezova je mooc pekna ale tohle je novy model :) a to do stareho nedostanes :( ja ji mel ve stare 406 a nemohl jsem si to vynachavlit, ted mam cernou a taky super. :super

V čem je rozdím mezi starou a novou?

Proč to tam nejde?

Odesláno

predni sedacky asi pujdaou do sedanu dat ale zadni sedacky jsou rozdilne od old ma jine nez new, hlavne ty operadla je tam jinej system sklapeni. Vihodou new modelu ze ten mam uz kozenej tapec dveri old nema, jinak predni sedacky budou asi stejny. New ma jinej vzor siti taky tech sedacek.

Odesláno

taky jsem premyslel o takove ale mnel som dobrou ponuku na polokuzi tak jsem nevahal. mne se to libi. čakome jed do kuze. neboj se toho. kdyz sedacky zapojis jako mira.buchla, ze tou ridici jednotku odcvaknes a zapojis to naprimo tak to bude fungovat. tapecy muzes doresit i posdejic. zicle jsou dulezitejsi. uvidis ze to bude lepsi sezeni :cool:

Odesláno

Ahoj, omlouvám se za zpoždění, ale včera jsem nestíhal, navíc asi fotky v šeru by byly k ničemu. Takže tady je foto sedaček (zadní mám teď v autě, přední jsou schované v garáži na polici pod plachtou). Samozřejmě nejsou nové, ale stav je podle mě super - stačilo by je jen pořádně vyleštit leštěnkou na kůži, jak už se tu probíralo. Jsou možná krapet zaprášené, ale jinak jim nic není krom těch prasklých švů na sedačce řidiče, ale to jsem už avizoval předem...

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

Odesláno

Luxus to celkem je, sedí se na tom moc pěkně, bohužel momentálně denně auto potřebuju a příští rok zřejmě budu muset jít do něčeho většího, tak už se mi to nechce kuchat... :(

Jinak mám ještě jednoho zájemce - Silver849 z fóra...

• O 5 týdnů později...
Odesláno

tak nevim jestli sem to ted dobre pochopil, mam z prace vecne vygumovanej mozek..

Ale ty kozeny sedacky co tam vydim na foto jsou na prodej? Btw bych o to urcite stal...

Poprípadě pokud sem spatne pochopil, vyvedte mne z omylu. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

tak nevim jestli sem to ted dobre pochopil, mam z prace vecne vygumovanej mozek..

Ale ty kozeny sedacky co tam vydim na foto jsou na prodej? Btw bych o to urcite stal...

Poprípadě pokud sem spatne pochopil, vyvedte mne z omylu. :myslim

ty co jsou na fotkách od VIP3Ra jsou na prodej. Pokud je ještě má.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Poprípadě pokud sem spatne pochopil, vyvedte mne z omylu.

Néé, správně. Jsou na prodej. Jen jsou ze sedana a jestli to máš na to co v podpisu tak to asi nejde....:myslim

Odesláno

tak co no.. život je ku*wa... ale skusil sem to... to by mohl byt aspo +1 bod?... :D

ale vypadalo by to hezky... :P

a co predni? ty by nesli?

A Otazka cislo 2, delaly se vybec na combi kozeny ? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

tak co no.. život je ku*wa... ale skusil sem to... to by mohl byt aspo +1 bod?... :D

ale vypadalo by to hezky... :P

a co predni? ty by nesli?

A Otazka cislo 2, delaly se vybec na combi kozeny ? :myslim

přední by šli.

Kůže se dělala i do breaku.

Odesláno

2čakom: děkuji za bleskovou odpověď.

Jen bych se chtel zeptat jeste jak moc velky je rozdil mezi zadnimy do break a do sedanu.. myslim ze pokud je to realizovatelne, tak bych si to dokazal udělat, ne že bych byl kutil tim, ale nejsem zas uplny negramotny vocas...

Kdyby se to dalo, tak bych to aj skusil...

Odesláno

Nemohl bych tu nekoho porposit ze by mi udelal foto? ja jen tak.. zitra vecer si jedu pro audo do lakovny tak bych to mohl porovnat a jen tak promyslet zda by to melo smysl nebo ne..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...