Buback Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 nemam paru, 206ku mam 3 tydny takze jeste furt tapu ve tme. Citovat
Bloodeye Odesláno 9. červenec 2012 Autor Odesláno 9. červenec 2012 Po dlhej dobe trochu update vlakna: Pod kapotou koženka s vyšitým novodobym logom Peugeot - dakujem ZoSO-vi z fora za graficku predlohu Citovat
Bloodeye Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 No jasne, si si myslel, ze na vrch kapoty? Takto to mam otvorene na zrazoch Citovat
Bloodeye Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 tak mna by so to libilo asi takhle:) [upravil dne 4/12/09 Rejty] Rejty, myslel si takto nejako? Zacina sa mi to pacit... mozno inspiracia na buducu sezonu Citovat
winco Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 no na tom spodku to je nič moc tam je toho loga škoda ale tak ked chodiš na zrazy zase často tak na leštenke to može byť Citovat
ZoSo Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 No jasne, si si myslel, ze na vrch kapoty? Takto to mam otvorene na zrazoch no myslel sem že to je na potah kapoty. akorát máš toho lva nějak nízko. A na kolik tě to vyšlo? Citovat
Bloodeye Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 No vysku toho leva som trochu zle odspodu vypocital... ale ked je otvorena kapota ako na poslednom obrazku, nie je az tak nizko, hm? Vyslo ma to 7,Eur Najblizsie si dam potetovat tvojim levikom predne koberce Nejaku levicu mi nemozes nakreslit? Nech sa tie koberce nejako lisia Citovat
ZoSo Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 tak všechno e, co by sis představoval? Můžeme do toho hodi nápis Žabák, hm? Frog edition? Citovat
Sir_Joker Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 tu je moje nove ce cecko momentalne zimne pneu... [upravil dne 4/11/12 22:12 od Sir_Joker] [upravil dne 4/11/12 22:13 od Sir_Joker] Citovat
Bloodeye Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Moja nova vyrobena kaplicka na displej Android edition: Kedze navigaciu, filmy atd pouzivam iba obcasne, prislo mi zbytocne kvoli tomu kupovat novy displej. Tak som to vyrobil tak, aby sa tam zmestil 7\'\' tablet, ktory je zospodu vyberatelny A ked displej nepotrebujem, vratim to do povodneho stavu: Jedine co mrzi je, ze ked tam mam displej, nefunguju vystrazne svetla, ale to snad nejako do buducna vyriesime [upravil dne 3.12.2012 08:56 od Bloodeye] Citovat
FiFa_cze Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Vypadá to fajnově Ty výstražny bych ale určitě nějak vyřešil, protože jsou občas potřeba Jen si myslím, že je škoda, že máš v interiéru tak přestříbrněno... Citovat
Bloodeye Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Ten interier bude cierno-strieborny, uz sa na tom pracuje. A tie vystrazne teda su potreba Neda sa to napojit na tlacitko? Ze spustim ich aj origo tlacitkom aj pridavnym? Citovat
ChouLu Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Ano připojit se to dá na jakékoliv tlačítko stačí propojit 2 dráty z těch 3 co tam vedou. 3. drát je kontrolka Citovat
safi1 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 No tak toto si vymyslel velmi vkusne... Mne by si take nieco nespravil ? Toto by sa mi páčilo Citovat
Bloodeye Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Dik Safi, ja som to ale nekonstruoval Zdedil som to po jednom tunerovi a ja som to len trosku upravil. Je to inak olaminatovana povodna kaplicka spolu s ramom na car displej do operadla Ja som zbrusil a dolaminoval, aby tam zapadol tablet. -Ano, je tam i Facebook, je tam vsunuty normalny Samsung 7\'\' tablet Ten pouzivam doma a ked idem na cesty tak šup do auta [upravil dne 3.12.2012 15:54 od Bloodeye] Citovat
safi1 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 JááJ takze tak... škoda teda mne by sa tiez zislo nieco take Inac nedame zraz nemas čas niekedy teraz ? Citovat
Bloodeye Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Safi, dam auto dokopy a dame stretko. Nech mozme dat aj sprinty pod mostom Citovat
safi1 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Dobre dobre natie sa tesim Daj ho teda dokopy ať to vsechno fáchá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.