mk405 Odesláno 10. únor 2004 Odesláno 10. únor 2004 svítí to hezky, ale boční by chtělo. co na to říka páni policajti ?! mk Citovat
AKCZ Odesláno 11. únor 2004 Odesláno 11. únor 2004 Bud jim ujedes nebo si s nima tuuuze dlouze povidas PS: Nema nekdo napad jak co nejjednoduseji pridelat ty postranni? Nechteji se me delat moc velke upravy a nechci aby byly videt samotne trubice z postranniho pohledu.. Citovat
mk405 Odesláno 12. únor 2004 Odesláno 12. únor 2004 No to bude asi problém, neony přiděláš ale schovat asi moc nepůjdou, to je tak na nějaké tuning prahy, teda alespon u mé 405 si už delší dobu lámu hlavu kam je vrazit. Citovat
AKCZ Odesláno 12. únor 2004 Odesláno 12. únor 2004 Ted jsem si cetl diskusi co se tyce sviticich kridel na kufr.. nekdo tam psal ze se mu to zda uz i nebezpecny.. tak me tak napadlo jakypak mate nazor na neonky pod autem? Co se tyce asi hlavne bezpecnosti silnicniho provozu protoze nase mila policie po nich prahne jak po flusu a prijde me to od nich zbytecne prehnana takovahle snad i zaujatost.. Citovat
Hics Odesláno 13. únor 2004 Odesláno 13. únor 2004 Teda nevim, jak koho, ale mě se nestalo, že by mě oslnilo nějaký auto se zapnutejma podvozkovejma neonama. Je to ze strany beng pouhopouhá buzerace. Když jim vadí tohle, tak proč nestavej kamiony? dyk každej druhej je opravdu nasvícenej jak vánoční stromek zbohatlíka Karáska! U osobáku si jaxi nemůžeš dát za okmo půlmetrovej pokřik VOLVO, taxe našlo jiný a hezčí řešení a hned to někomu vadí....Chjo... Já mím v masce po celý šířce tenký bílý zářivky a taky už sem to musel okecávat. :cool: Citovat
vix Odesláno 13. únor 2004 Odesláno 13. únor 2004 to jsem asi psal ja jinak, neony pod autem me moc nevadi, je krasne videt sirka auta. Co me sere jsou ty modry bodovky na ostrikovacich, protoze jsou ve vysi oci a ja mam pak zkreslenou sirku auta, protoze \"sviti vic\" nez svetla. S tim zadnim kridlem by to mohlo byt napodobne... Citovat
bodmrazu Odesláno 15. únor 2004 Autor Odesláno 15. únor 2004 No ja jsem takovej problem s tim ze by to bylo videt ze strany nemel u 206 je v prahu takovej podelnej zlabek kam se to nadherne veslo... Citovat
komaros Odesláno 18. únor 2004 Odesláno 18. únor 2004 AKCZ: ahoj prosim prosim rekni kde si ty neony koupil, jaky to jsou rozmery a kolik staly Citovat
impact Odesláno 19. únor 2004 Odesláno 19. únor 2004 Napsán autorem swine007 No a teď ještě aby to něco vydrželo, že ? Mě osobně vydrželi 2 měsíce :mad: ale ty si s nima normalne jezdil, vid? pokud chces aby ti vydrzely, tak muzes jezdit akorat tak od vystavy k vystave a to jeste s autem na privesu... Citovat
AKCZ Odesláno 19. únor 2004 Odesláno 19. únor 2004 To impact - Ja s nima \"normalne\" jezdim uz nekdy od podzimu a jedinej problejm jsem mel nedavno za mokra .. ovsem to az po par dnech jezdeni v desti coz si myslim ze neni tak zly na to ze sem nedelal zadnou upravu proti vode.. asi to stacilo nechat vyschnout a jede to dal jako pred tim (zadni trubice me svitila z pulky) Citovat
bodmrazu Odesláno 23. únor 2004 Autor Odesláno 23. únor 2004 No tak ja se musim priznat ze jsem mel taky uz problem... v tomhle hnusnym pocaso co venku panuje... Kdyz je mokro a zima tak mi nesviti zadni neon a levej jen trosku ale vzdy kdyz to necham v klidu do rana v garazi tak zase vsechny nabehnou... Citovat
mk405 Odesláno 24. únor 2004 Odesláno 24. únor 2004 Jestli to dělají jen některý, třeba by stalo za skoušku je přetěsnit.(třeba silikonem) někde jsem četl článek, že se mají na den potopit ve vaně pod vodu a když do druhého dne nic nenateče tak je vodotěsnost o.k. Citovat
AKCZ Odesláno 24. únor 2004 Odesláno 24. únor 2004 Rozhodne by ten silikon nebyl od veci protoze si myslim ze to neni zcela utesnene a jak jsem psal nedelal jsem vubec zadne opatreni vuci vode takze to nepovazuju za vetsi vadu (opravdu to stacilo nechat pres noc v suchu) .. a rozhodne az to budu predelavat.. protoze vzadu mam ted delsi trubici ktera ma prijit na stranu tak to necim rozhodne utesnim a pak uvidime.. Citovat
bodmrazu Odesláno 24. únor 2004 Autor Odesláno 24. únor 2004 Nejak mi nejde do hlavy to ze ty neony jsou zapojeny seriove takze kdyz vypne jeden vypnou vsechny ne!? ... Mam spis pocit jako by tam slo malo eletriny Citovat
Rootan Odesláno 24. duben 2004 Odesláno 24. duben 2004 Já sem použil modré ledky 5mm, paralelně zapojené a umístil jsem je do elektrikařské lišty 1x1,5cm a místo horního víčka jsem je zalil transparentním silikonem. Svítí hezky a fungují bez problému skoro rok. Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 24. duben 2004 Odesláno 24. duben 2004 Vycetl sem, ze mate noeny, ktere jsou v sade tedy paralelne zapojeny. Musim upozornit, ze pokud shori jeden s te sady a nebo se rozbije uz ho nikde nesezenete! A zustanou jenom tri! A vyhozene penize. Takze pokud se stalo, ze treba zacal jeden sviti treba jen do pulky znamena to, ze je v nem uz voda a je jen otazkou casu, kdy shori!!!! Uz nepomuze ani silikon, protoze ten by se tam musel dat pred montazi, ale to neni nikde v navodu napsane a jelikoz jsou to neony venkovni tak uz kazdy pocita s tim, ze jsou vodotesne. Podle me je nejlepsi hned jit reklamovat celou sadu a nechat si ji vymenit za novou a tu novou hned poradne utesnit a nebo jak to mam vyresene ja. Poridit si 4 Ks metrovych trubic a je pokoj. Tu pak kazdou napojim zvlast a kdyz shori nebo se rozbije muzu ji v klidu vymenit. Citovat
KUBIK 306 Odesláno 25. duben 2004 Odesláno 25. duben 2004 Nejlepší je si udělat neony s diod jako mám ja vyšlo mě to na 1500 a ne na 4000 a vuběc se nemusím obávta jestli je tam voda nebo ne a jestli se mi to rozbije nebo ne no nevim ja bych do neonu asi nesel Citovat
KUBIK 306 Odesláno 25. duben 2004 Odesláno 25. duben 2004 voštík : jestli myslíš Tomsona s 205 tak nevím co se ti na těch zelenejch neonech nelíbí vždy? svítí dobře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.