Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar lidi, pokud byste někdo potřeboval něco z motoru P309 1,6i (rok 87), tak se mi tu válí a tak trochu překáží. Je k tomu i převodovka, startér, počítač, sání, nějakej ten kabel... A bylo by to hoodně levně, páč mi je benzíňák k ničemu, já radši diesely.

Jinak nějaká další drobnost z 309 by se taky kdyžtak našla. Sorry, že to píšu sem, ale nějak mi nejde zadat inzerát do sekce bazar (že by problém někde mezi židlí a klávesnicí? :))

[upravil dne 4/10/06 oddie]

Odesláno

To je dobre, ze jsi napsal na tebe konecne spojeni. Tve prispevky se mi velice libi, ale at jsem hledal jak jsem hledal, tak jsem te v seznamu clenu nikde nenasel. ja si kazdou chvili vymyslim nejakou blbost na aute, tak tak to muzu s nekym hned skonzultovat./jestli ti to nevadi/ Jsem taky z Prahy. :D :D :D

Odesláno

A já už myslel, že chceš něco z toho motóru...

No, je to pravda, nejsem v seznamu členů, píšu jenom sem. Ale kontakt už jsem někde uváděl, minimálně ten mail.

Klidně se někdy ozvi, pokud budu mít čas a náladu, můžem konzultovat :)

Odesláno

Tak abych vás trošičku motivoval, tak popis i s cenou: motor 1,6i z r.87, vyndaný někdy před létem, mechanicky OK - nikde nic nemlátilo, měl ale nějaký problém v elektrice (asi váha vzduchu, po nastartování nereagoval na plyn a hnedka chcípal). Je v kuse s převodovkou a startérem, vedle v krabici jsou naházené blbinky okolo sání, filtr atd. Počítač k tomu mám doma. Cena za vše dohromady by mohla být tak 2.500,-, ještě můžu přihodit alternátor + 500,-. Případně jednotlivé kousky dle dohody - ale radši bych byl, kdyby to zmizlo celý...

[upravil dne 4/10/06 oddie]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...