oddie Posted August 6, 2002 Share Posted August 6, 2002 Zdar lidi, pokud byste někdo potřeboval něco z motoru P309 1,6i (rok 87), tak se mi tu válí a tak trochu překáží. Je k tomu i převodovka, startér, počítač, sání, nějakej ten kabel... A bylo by to hoodně levně, páč mi je benzíňák k ničemu, já radši diesely. Jinak nějaká další drobnost z 309 by se taky kdyžtak našla. Sorry, že to píšu sem, ale nějak mi nejde zadat inzerát do sekce bazar (že by problém někde mezi židlí a klávesnicí? ) [upravil dne 4/10/06 oddie] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted August 12, 2002 Share Posted August 12, 2002 To je dobre, ze jsi napsal na tebe konecne spojeni. Tve prispevky se mi velice libi, ale at jsem hledal jak jsem hledal, tak jsem te v seznamu clenu nikde nenasel. ja si kazdou chvili vymyslim nejakou blbost na aute, tak tak to muzu s nekym hned skonzultovat./jestli ti to nevadi/ Jsem taky z Prahy. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 12, 2002 Author Share Posted August 12, 2002 A já už myslel, že chceš něco z toho motóru... No, je to pravda, nejsem v seznamu členů, píšu jenom sem. Ale kontakt už jsem někde uváděl, minimálně ten mail. Klidně se někdy ozvi, pokud budu mít čas a náladu, můžem konzultovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 13, 2002 Author Share Posted August 13, 2002 Tak abych vás trošičku motivoval, tak popis i s cenou: motor 1,6i z r.87, vyndaný někdy před létem, mechanicky OK - nikde nic nemlátilo, měl ale nějaký problém v elektrice (asi váha vzduchu, po nastartování nereagoval na plyn a hnedka chcípal). Je v kuse s převodovkou a startérem, vedle v krabici jsou naházené blbinky okolo sání, filtr atd. Počítač k tomu mám doma. Cena za vše dohromady by mohla být tak 2.500,-, ještě můžu přihodit alternátor + 500,-. Případně jednotlivé kousky dle dohody - ale radši bych byl, kdyby to zmizlo celý... [upravil dne 4/10/06 oddie] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts