Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

Cus tome mno posledni dobou se mi to auto prestava cim dal vic libyt..dily na perfomens mas super ale tech polepu zacina bejt uz moc..:myslim

jakých polepů?? je jich stále stejně.na kapotě byl vždy a taky je tam i těď.-žádné jiné tam nejsou-díky za názor ale nic se tím nezmění

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Ty formy na ten interier mas predpokladam u sebe, je to tak?

interiér se ve vetší míře potahuje uhlíkem protože ty plasty jsou křehké a mají pacičky na uchycení a jelikož vše i kapota je ruční práce a né strojová tak by bylo téměř nemožné a nezaplatitelné vyrobit na všechno formy aby to dokonale sedělo hlavně okolo klimy a budíků. Navíc ten karbon na tom má pár gramů tak že se nic neděje

Odesláno

tak to je vše už z toho co jsem dnes dovezl-taky jsme probrali možnosti výroby zadí kapoty(kufru) z uhlíku. Je to daleko složitější než přední kapota a od toho se bude i odvíjet cena.A ta je no:o

Odesláno

mno kdyz sem koukal kdysi na tvoje stranky 406nolimit tak tam si to mel (jestli se nemylim) jen s jednim nebo 2ma polepama a to mi pripadalo supr..jinak byl to jen nazor ;) auticko je supr hlavne ten karbon :aut

a karbon na ty mrizky atak kupujes(platno) nebo si to nechavas delat?

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

mno kdyz sem koukal kdysi na tvoje stranky 406nolimit tak tam si to mel (jestli se nemylim) jen s jednim nebo 2ma polepama a to mi pripadalo supr..jinak byl to jen nazor ;) auticko je supr hlavne ten karbon :aut

a karbon na ty mrizky atak kupujes(platno) nebo si to nechavas delat?

vše na zakázku vyrobené-ještě se piplat z karbonem to nee:D

Odesláno

no jsem zvedavej az to bude vse v tom aute... auto super, jen ty samosky mi nejak k srdci neprirostly.... pro me je to takovy laciny na to co si do toho narval...

Odesláno

a k čemu je ten karbon dobrej,dá se na tom opejkat aspoň? :D Dělám si srandu,parádní kára je to Tome,ale ještě by to něco chtělo,úpravy jistě nejsou u konce ;)

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

a k čemu je ten karbon dobrej,dá se na tom opejkat aspoň? :D Dělám si srandu,parádní kára je to Tome,ale ještě by to něco chtělo,úpravy jistě nejsou u konce ;)

co by to ještě chtělo? tak poraď.:)

Odesláno

turbínu, to by byl luxus :-D..... ne já myslim že takhle je to dokonalý....ale fakt na můj vkus moc samolepek.... ale na mě vůbec nezáleží, máš je tam z nějakýho účelu, tobě se líběj to je hlavní, auto se dělá pro sebe ne pro ostatní...

[upravil dne 3/4/10 wooody]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...