Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Bronak :ja veľke auta nemusim moja srdcovka je206 ale toto vlakno je prve ktore pozrem na PC a čital som ho už niekolko krat a stoji to zato prečitať si ho uuuuuplne cele:super:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: orgacek

Moc hezké, příště ještě nastartuj:aut

no na to bych potřeboval pořádnou kameru.tohle je jen foťákem narychlo . jen mě to tak napadlo tak zítra zase něco pořeším:):)

Odesláno

Mě se líbí, jak se tom šikovně vyhnul zadním brzdičům.

Taky se nemůžu dočkat i zvuku nastartovaného motoru. A ještě by si mohl otevřít kapotu v příštím videu. ;):super

Jinak pěkné. :super

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Mě se líbí, jak se tom šikovně vyhnul zadním brzdičům.

Taky se nemůžu dočkat i zvuku nastartovaného motoru. A ještě by si mohl otevřít kapotu v příštím videu. ;):super

Jinak pěkné. :super

:D:D jo zadní brzdiče tam nejsou tak jsem to raději ani nebral :D:D

Odesláno
Původně zaslal: s1600

originalni reseni:super neuveritelny auto..

dík. ještě zvažuju zda to nalakovat na černo i když ten hliník je povrchově upravený a lakovaný.Vypadá to dost sportovně tak snad to tak nechám ale uvidíme co vymyslím až se zase probudím ráno:D:D

Odesláno

Tak ten interiér je KU*EVSKEJ!!!!!Opravdu paráda Tome!Jen doufám ve dvě věci,že alespoň natočíš nastartovanej motor,nebo nejlíp video z jízdy a dáš ho sem a druhá věc,že to auto uvidim na živo,je to opravdu parádní kousek,není co vytknout!Jen by mě zajímalo,co budeš dělat dál,tohleauto nemá chybu,tak že co dál upravovat?:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Tak ten interiér je KU*EVSKEJ!!!!!Opravdu paráda Tome!Jen doufám ve dvě věci,že alespoň natočíš nastartovanej motor,nebo nejlíp video z jízdy a dáš ho sem a druhá věc,že to auto uvidim na živo,je to opravdu parádní kousek,není co vytknout!Jen by mě zajímalo,co budeš dělat dál,tohleauto nemá chybu,tak že co dál upravovat?:potlesk

ještě jednou moc děkuji všem:papa:papa

Co se týče úprav tak letos budou dokončeny úpravy interiéru,podvozku, kol,ozvučení.... no a v zimě snad motor ven a uvidíme co se dá vymyslet na něm:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...