Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Spíš se divím že tam maš hudbu:D To strašně moc važí:D

no radio za radio-reprop za repro to je pořád stejná váha. Jen zesilovač a woofer + kabeláž a akustické úpravy což většinu tvoří molitan je dokupy asi +15kg což je docela v pohodě vzhledem k tomu že to nemám na závody ale na potěšení se svézt tak to mi neva.Stejně jsem zatím očesal asi 70kg:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

nejsem fanouskem xplod, ale pokud to mas overeno :-)

tady ani nejde o ověření jako o důležité parametry zejména zesilovača a rádia. A navíc ty mě stály místo původních 31000kč jen 3500kč:D a to je důlažité. Jinak netrvám na X-plod ani nejsem zastáncem čehokoli na autě ani gum ani podvozku ani ničeho jiného-mám jen to co mi momentálně vyhovuje-tolik jen vysvětlení

Odesláno
Původně zaslal: Brian

mas to udelany Pekne:potlesk a tech 31000Kc myslis jen za radio a zesik?

jj já to kupoval v 2003 za 31000kč a ted jsem to sehnal plně funkční a v nádherném stavu za 3500kč (radio + zes.)

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Tome, opět luxus... A Sony X-plod jenom schvaluju. Měl jsem je v Oktávce.. Rádio a zadní repra a nemohl jsem si to vynachválit...

děkuji ti:papa

Odesláno

a jak hraje ten subwoofer v plate? nedela to velky tlaky do okna? ja mam v plate 2 repro magnat 25cm a okno ma dost ale mam jiny auto tak to bude asi o necem jinym

Odesláno
Původně zaslal: Brian

a jak hraje ten subwoofer v plate? nedela to velky tlaky do okna? ja mam v plate 2 repro magnat 25cm a okno ma dost ale mam jiny auto tak to bude asi o necem jinym

ještě jsem to nerozehrál ale měl jsem v 309 kdysi od sony 38cm woofer a vytlačilo mi to okno. Ale tohle je 30cm tak snad ne:D

Jinak pokud se vše dobře vytlumí jako že vystele se kufr tak to jsou ty pravé basy z plata při kterých opravdu stojí vlasy na hlavě.

Je to krásně čisté hluboké.žádné utlumené dunění. no uvidíme. ten 38cm by tam nevlezl a asi by prasklo okno každopádně ten rozdíl 8cm je velmi znát.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...