Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Objednal nebo přesněji kontaktoval jsem prodejce o novou sadu kotoučů pro své coupé. Jedná se o kotouče CRN PERFORMANCE ve zlatém zinkovém provedení + desky mintex řada RED. sada na celé auto. Hned jak dorazí odpověď tak kupuju:mrk:mrk

a tady něco o MINTEXu http://www.ihr-autodily.cz/cs/dodavatele/30-mintex/

[upravil dne 29.12.2008 tom406]

vzdyt koutouce jsi kupoval nedavno, nerikej, ze uz jsi je znicil... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Objednal nebo přesněji kontaktoval jsem prodejce o novou sadu kotoučů pro své coupé. Jedná se o kotouče CRN PERFORMANCE ve zlatém zinkovém provedení + desky mintex řada RED. sada na celé auto. Hned jak dorazí odpověď tak kupuju:mrk:mrk

a tady něco o MINTEXu http://www.ihr-autodily.cz/cs/dodavatele/30-mintex/

[upravil dne 29.12.2008 tom406]

vzdyt koutouce jsi kupoval nedavno, nerikej, ze uz jsi je znicil... :myslim

jj jsou ale já měl jen předky aty jsem včera prodal a tohle je komplet sada i s deskama a budou zlaté ty kotouče:mrk

Odesláno

jj jsou ale já měl jen předky aty jsem včera prodal a tohle je komplet sada i s deskama a budou zlaté ty kotouče:mrk

zlate by ti tam asi dlouho nevydrzely.. ;):D ty mintexi jsou z jakyho materialu??

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

zlate by ti tam asi dlouho nevydrzely.. ;):D ty mintexi jsou z jakyho materialu??

desky jsou červené MINTEX. jsou to sportovní desky. MINTEX je velmi kvalitní firma která dělá i RACING keramické desky pro závodní použití. http://i13.ebayimg.com/05/i/001/21/51/9388_1.JPG

Odesláno

tak ani dnes se nezahálelo a byly odstraněny originální brzdiče( mimochodem jsou už na prodej v inzerci) a pracuje se na úpravě držáků pro dvoupístky Brembo.Trošku jsem poupravil origo držák a to nezvratným způsobem:D:D

post-0-14109603925805_thumb.jpg

Odesláno

tom406: tak toto mě dost zajímá. jsem zvědavej jak to uchytíš.

chtěl bych časem dát dozadu kotouče ale ručku chci přes třměn a ne ty bubnový.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

tak na tohle je jednoduché řešení-buď hydr. ručku a nebo třmeny z 309gti nebo306 xs-gti které mají mechanismus pro ručku přímo v brzdiči

Odesláno

Původně zaslal: čakom

tak na tohle je jednoduché řešení-buď hydr. ručku a nebo třmeny z 309gti nebo306 xs-gti které mají mechanismus pro ručku přímo v brzdiči

díky. ja to ještě nijak neřešil z čeho by se to dalo použít.

ale ted už aspon vím.

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

tak si sa konečne pustil do ich výmeny? nove oká privarís? vydrží to?

no oka- na magnetce musím nechat zhoblovat plochu a do hmoty se vyvrtají nové díry pro adaptér na brzdiče

Odesláno

takže budes robit aj adapter? - aj 405 ma mechaniznus rucky v brzdici.

jasně adaptér musí být. jinak to nejde. jo ten mechanismus ručky je super jednoduché řešení tak nechápu jak to že to sprasili u coupé těma bubnama:bojim:bojim

Odesláno

co je to zac? na momo stranke som taky nevidel. cena? priemer?

Mám své zdroje na MOMO. Průměr je 350mm menší bych ani nebral a prolis má 90mm cena je ofiko 210eur.Jinak tenhle se moc v katalogu neobjevuje:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...