Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

mám na mysli to, že coupé je krajšie auto. je mi jasné, že čo sa týka jazdných vlastností a tak, tak sa to ani nedá porovnávať...

impreza sa mi jednoducho nepáči ako vyzerá...

Odesláno

hehe chlapci. jste oprášili téma:D no měl jsem možnost jezdit dva měsíce současně v obou autech. A když pominu výkon tak se mi bohužel coupé nějak nechtělo řídit a připadalo mi jako sice krásné to jo ale takové \"našampónované\" auto. Prostě jako kdybys sednul z coupé do 106ky. To je jen příklad tak se 106kaři neuražte:D.

Impreza má na silnici obrovský respekt, šílený zvuk, neskutečný zvuk při zrychlení, a můžeš machrovat i kdyby na semaforech stálo vedle tebe ferrari.Jsou to auta s naprosto dokonalou technikou a vše na nich je 100% funkční tak že je to opravdu i o pocitu. A já to takto vnímal dokud jsem měl obě auta. Coupé parádní ale má své hranice v jízdních vlastnostech- impreza má taky hranici ale až tak vysoko že než to zjistíš tak seš dřív mrtvý:D Navíc je s ní naprostá zábava. Na suchu, na sněhu , na vodě prostě pořád...

Odesláno

veď to, že som sa prehrýzal vláknom a všetky sú odstránené:( som myslel, či ich nemáš niekde v compe uložené:myslim keď dačo nájdeš, môžeš mi ich poslať?

Odesláno
veď to, že som sa prehrýzal vláknom a všetky sú odstránené:( som myslel, či ich nemáš niekde v compe uložené:myslim keď dačo nájdeš, môžeš mi ich poslať?

jo uložené to mám- pošlu

• O 1 měsíc později...
Odesláno

jo uložené to mám- pošlu

mne bys taky mohol poslat ? nekde uploadnut a link tu do SS alebo stocky333@azet.sk :)

• O 2 roky později...
Odesláno

razor : No taky jsem o tom přemýšlel jestli se prodalo. Měl jsem o něj zájem, protože bylo fakt luxusní, ale \"bylo\" Majitel nechal celý auto přestříkat znovu na stejnou barvu-prý se už mín lesklo a navíc s ním jezdí normál v zimě a ani tam nedal ty plastový podběhy.... Takže jen telefonátem to u mě skončilo.... chtěl jsem něco originál

Odesláno

Razor : ty máš těch kupátek málo??

viděl jsem to Tomovo párkrát v praze na Proseku ale to už je dýl, mělo ještě nálepky.

Odesláno

Jen mě to zajímalo, protože jsem to sledoval skoro od začátku a bavilo mě to. Kámoš říkal, že s tím jezdí nějaký starší pán. Tak jsem doufal, že je to někdo z klubu a asi není no.. :bojim

Odesláno

ja auto videl minulou zimu pobliz O2 areny a melo nalepky skorepiny a vzadu detskou sedacku :-) jinak ted je.aktualne opet na prodej na sportovnivozy.cz

Odesláno
razor : No taky jsem o tom přemýšlel jestli se prodalo. Měl jsem o něj zájem, protože bylo fakt luxusní, ale \"bylo\" Majitel nechal celý auto přestříkat znovu na stejnou barvu-prý se už mín lesklo a navíc s ním jezdí normál v zimě a ani tam nedal ty plastový podběhy.... Takže jen telefonátem to u mě skončilo.... chtěl jsem něco originál

Brácha mi teď říkal, že auto je už delší dobu v Klecanech.. Má ho nějaký kluk, který ho furt leští a nevypadá, že by ho chtěl prodat.. Nálepky a všechno ostatní stále má .. Tak nevím co ti kdo nakecal, ale podle mě to bylo jiný auto a ten člověk si jen přihříval polivčičku na cizí práci a doufal, že se tak jeho auto líp prodá.. :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...