Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes odjely kotouče na žárové zinkování a příští týden jedu pro hotovou kapotu z uhlíku. No a i rámečky okolo budíků a drobnosti také z karbonu. Jinak jsem zkusil nahradit žárovky v budících za bílé LED. Barva je trošku hezčí než u žárovek ale ručičky jsou parádní bílé. Ještě něco s tím vyvedu aby to bylo komplet bílé

Odesláno

Tam je nějaká folie, že to svítí pořád červeně(oražově) i když tam jsou bile ledky? Taky by mě celkem zajimalo jake ledky jsi tam dal

Odesláno

ty LED jsem si nechal dělat. do origo patic místo žárovky mi napájeli vysocesvítící bílé LED diody. No ta barva netuším protože budíky mají čirý plast tak že tu oranžovou bude asi dělat ta vrchní folie. Netuším musím to rozebrat.

Odesláno

neprodre:-D to je jen bordel...........tohle kup a oprtrne osmirglujes,pak pod to das bilou folii,protoze kdybys ji am nedal,bude to sviti trochu zlute:P

Odesláno

a pokud bys chtel udelat figl ze se ti bude menit barva rucicky otackomeru podle otacek,tak to de taky udelat:):potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

ty jo to tedka nevim..ale rekl bych že asi ne......musis to zkusit..logicky ji potrebovat nebudes

no teď už jen nepřesadit ručičky - to je to nejhorší na tom ,se pak trefit

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

zalezi jaky maji dorazy,jestli mechanicky nebo magneticky.):P

no mechanické. je tam plastová zarážka-jedině ručku dát až za ni a označit si volnou polohu- jinak to nepůjde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...