Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

a ten plovouci kotouc ma jake vyhody?

Výhody má takové že i když ho rozpálíš dočervena tak se nekroutí.

Prostě má možnost jak po obvodu tak do stran se přizpůsobit brzdiči nezávisle na středu. A je to frajeřina co si budem nalhávat:D

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: oni

a ten plovouci kotouc ma jake vyhody?

Výhody má takové že i když ho rozpálíš dočervena tak se nekroutí.

Prostě má možnost jak po obvodu tak do stran se přizpůsobit brzdiči nezávisle na středu. A je to frajeřina co si budem nalhávat:D

ses uprimnej....:D:D aha,tak toto me nenapadlo. kazdopadne i kdyz to nevyuzijes,tak k tvemu stylu,to nebude mit absolutne chybu,jen tak dal!

Odesláno
Původně zaslal: MALE FROG

Budu ti posílat průběžně fotky přes víkend:papa

díky-jinak pístky jsem zakryl myslím dokonale a i závity. Jen ale to už budeš vědět asi nějak odmastit okolo vývodů. brzdiče jsou umyté a vysušené ale ty odvzdušňováky jsou kapku mastné.

Odesláno

Dnes jsem zakoupil keramické desky do brzdičů. Myslím že to bude pecka- třecí plocha 131x60mm oproti coupé V6 brzd je to o 20cm2 na jedné desce víc. a spolu s kotouči 330mm :mrk:mrk

A pracuji na další zakázkové výrobě na zadní nápravě.

Vypadá to na kotouče 320-330mm opět s plovoucím uložením. Tak,že budou asi k prodeji ještě i kompletní zadní osazení .Viz..

http://406.nolimit.cz/ate-brake-rear

[upravil dne 27.1.2010 tom406]

Odesláno

Ja som ich chcel tiez pokial som nepozrel na anglicke GTI6 forum a tam pisu ze stoja za hovnoaj greenstuf aj redstuff a este ktomu tie turbo grove kotuce ktore som chcel tiez:nevim videl som fotky ako tie platne a kotuce dopadli...:nevim

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Ja som ich chcel tiez pokial som nepozrel na anglicke GTI6 forum a tam pisu ze stoja za hovnoaj greenstuf aj redstuff a este ktomu tie turbo grove kotuce ktore som chcel tiez:nevim videl som fotky ako tie platne a kotuce dopadli...:nevim

rýhované kotouče ti zežerou jakékoli desky a klidně ti je i roztopí. Keramická deska se určitě nezničí jen tak.Záleží jak to použiješ co tím brzdíš a jak jsou brzdy dimenzovány-já bych zas mohl ukázat spoustu pozitivních testů

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

myslim že cm čtvereční je cm čtvereční a kdyby měla deska tolik co píšeš tome je to pěkná blbost pač by byla jak kolo:D :D :D

a když drát o pruměru 6mm má 16mm2 to je taky moc?

Sakra chlapi nerad bych se styděl ale když myslíte.

čtverec 1cm x 1 cm = 1cm2 a když to je 10cm x 1cm =10cm2

a 100cm x 100cm =´10000cm2 1m=100cm x2 strany to je 10000 tak že uberu 5 nul a výsledek je 1m2 no já nevím tak to učili mě.

[upravil dne 27.1.2010 tom406]

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

beru z5 nevim proč jsem si to takhle přebral, učili jsme se to stejně:mad: takže sorry za:xvul

to nic:D ale zarazilo mě že tolik lidí se nachytalo vlastní blbostí.:D

já bych vám chlapi dal na ty vaše auta desky co mají ty míry ne v cm2 ale v mm2 a koukali by ste kam dobrzdíte:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...