Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

chtel jsem rict, skoda ze jsi ho neprodaval o mesic nebo dva driv, ale kdyz jsem videl tu cenu, tak me to zas tak nemrzi, bo bych na nej stejne nemel. Ikdy myslim, ze cena plne odpovida stavu. Preju dobry prodej.

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

hmm zajmavá 306ka za kolik pude na jaře? aspon přibližně.:rokera co v tom je za motor?

[upravil dne 2/12/09 kovi306]

je to 1,8 16v 81kw r.v. 1999,klima, el okna,centrál, krásný černý interiér. cena nevím kolik se pohybuje ale celkem levněji

Odesláno

prepáč že sa ti seru do vlakna a do predaja auta ale mne je luto za teba že ho predavaš..toto auto bola moja inšpiracia na upravu mojej 206, a celu dobu som čakal čo upraviš čo vylepšiš alebo dačo aby som bol zase mudrejši a ty to teraz predavaš:( ale inak prajem vela šťastia pri predaji a dufam že sa dostane do dobrych ruk ktore budu vedieť čo s tým autom a nerozflakaju ho o prvy stlp

Odesláno
Původně zaslal: winco

prepáč že sa ti seru do vlakna a do predaja auta ale mne je luto za teba že ho predavaš..toto auto bola moja inšpiracia na upravu mojej 206, a celu dobu som čakal čo upraviš čo vylepšiš alebo dačo aby som bol zase mudrejši a ty to teraz predavaš:( ale inak prajem vela šťastia pri predaji a dufam že sa dostane do dobrych ruk ktore budu vedieť čo s tým autom a nerozflakaju ho o prvy stlp

nic nekončí. jestli se prodá tak budeme upravovat jiné. klidně se ptej nebo piš. já tu budu

Odesláno

jestli se proda tak doufam ze neskonci jako 309

a doufam ze az se rozhodnu prodat svoje coupatko tak bude aspon trochu jako to tvoje(zatim jeste ani nejezdi):aut:D:myslim:super:super:papa:papa:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak před chvílí skončila bojová porada ohledně coupé a 306XS které mám a rozhodli jsme že zřejmě oba vozy zůstanou.

Zamakám trošku na coupé a hlavně udělám nový projekt peugeotu 306. Dám mu kapku dotaci:D Manželka mě žene do jiného laku a komplet závodního vnitřku,ale už jsem ji přibrzdil.Tak,že pomalu chystám věci jako kola, brzdy, podvozek,nějaké to závodní nádobíčko okolo a kdo ví co z toho vyleze:roker

Odesláno

to bue super.......dalšia inšpiracia pre mňa....ja by som sa chcel len momentalne pustiť do motora:D ale to je pre mňa dos draha záležitosť:D tak sa budem aspoň kochať tvojim projektom:D

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

k tebe sa tento rezim myslim si ze presne hodi.. ;)

takze nakoniec nic z tej imprezi, resp niecoho rodinnejsieho?

no až tolik to nespěchá.impreza je v plánu nebi legacy 3.0 H6 180kw,ale peugeoty zatím zůstanou.

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: mindwipe

k tebe sa tento rezim myslim si ze presne hodi.. ;)

takze nakoniec nic z tej imprezi, resp niecoho rodinnejsieho?

no až tolik to nespěchá.impreza je v plánu nebi legacy 3.0 H6 180kw,ale peugeoty zatím zůstanou.

Jo Legacy, to mám v plánu též...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...