Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: maiwi

Tome ten tlumič MEGAN co máš, na kolik zhruba Tě vyšel ? A to je nejspíše univerzál co ?

jj univerzál dá se říct a je určen určen pro V6. v usa stojí asi 80dolarů + pošta . je to větší balík tak cca 4000kč komplet

Odesláno

Právě se poohlížím po tlumiči. A ještě pořádně nemám představu jaký. Jen vím že design musí být takový jako ten MEGAN.

A pořád zvažuji jestli vůbec jít do univerzálu. Jenže je dost problém zatím něco sehnat na 207.

Koukal sem i na HKS, ale tam je cena už jinde. Na 306 jsem kupoval REMUS za 8500 přímo na ten motor a spokojenost maximální.

Jinak to si koupil na EBAY ??? Nikdy jsem u USA nic nekupoval ani vlastně na EBAY. Jsou s tím problémy ?

Odesláno
Původně zaslal: maiwi

Právě se poohlížím po tlumiči. A ještě pořádně nemám představu jaký. Jen vím že design musí být takový jako ten MEGAN.

A pořád zvažuji jestli vůbec jít do univerzálu. Jenže je dost problém zatím něco sehnat na 207.

Koukal sem i na HKS, ale tam je cena už jinde. Na 306 jsem kupoval REMUS za 8500 přímo na ten motor a spokojenost maximální.

Jinak to si koupil na EBAY ??? Nikdy jsem u USA nic nekupoval ani vlastně na EBAY. Jsou s tím problémy ?

ne nejsou. ano je to z ebay. mám v usa kamarady a hlavně i tady v čr co tam hodně nakupují. jinak ten tlumič co mám já je komplet nerez a hlavně má velmi kvalitní vložku. výfuk ani nerezonuje a nedělá ten přebytečný randál

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MEGAN-RACING-UNIVERSAL-MUFFLER-M-GT-MGT-MU-GT-EXHAUST_W0QQitemZ260408835217QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item3ca1937c91&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A1171|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

http://motors.shop.ebay.com/__?_from=R40&_trksid=p3841.m39.l1313&_nkw=megan+racing&_sacat=

Odesláno
Původně zaslal: tom406

aktuální, né však konečná podoba mého coupé.Udělal jsem pár foto

Sekec mazec blázinec :D:potlesk

Kolik jsi do něj už investoval? :o

[upravil dne 13.5.2009 Jenda 309]

Odesláno
Původně zaslal: Jenda 309

Původně zaslal: tom406

aktuální, né však konečná podoba mého coupé.Udělal jsem pár foto

Sekec mazec blázinec :D:potlesk

Kolik jsi do něj už investoval? :o

[upravil dne 13.5.2009 Jenda 309]

no nevím přesně ale od loňska kdy mám nejvíc úprav tk asi 110000,-

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

Mna by skor zaujimalo, co zamyslas s motorom, nejake koniky naviac by bodli nie?

Někde Tom psal že má připravenej motor z civica vtec!!

To bude pěkný státo koníků!!

Jinak Tome :super

Odesláno

tak hned za čerstva se pochlubím svezením se za volantem Mustangu o výkony pět set !!! koní a krouťáku 600Nm!!!

Při čistokrevném závodním duplexu 100mm trubek od hlav až po konec.pod kapotou je gigantický kompresor:mrk:mrk

Zážitek neskutečný ještě teď se mi třepou ruce:D:D

no více info na http://www.zitec.cz/sc281/sc281.htm

post-0-14109606965749_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

A ja som myslel, ze chce nejak upravitten co tam je nejaky tunery vo francii z neho dostali 650Hp. Tak som chcel porovnavat :D

Každopádně ať to dopadne jakkoliv, tak se máme na co těšit. :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: zabit

pekny auto ale ty novy svetla co tam dal to podle me kazej, jinak ale zavist taky bych se povozil:aut

ty světla se standartně montují jako náhrada za US verzi. dali mu je v servise kde přestavili auto na českou normu.no asi jediná náhrada zatím. tak že to není naschvál jako že tuning:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...