Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Dnes mi dorazily nové laserem vypálené držáky brzd na zadní nápravu. nechal mi je vyrobit Libor T16. Jsou vyrobeny z materiálu HARDOX 400 který se jak jsem koukal používá při výrobě bagrových lžíc a koreb tahačů. No jedna díra jeden vrták:D:D. Materiál špičkový. a dnes jsem kontaktoval jednu firmu která mi předělá dvoupístkové zadní brzdiče aby byla možnost na ně použít lanko k ruční brzdě.Tím bych odstranil ty hnusné čelisti se složitým mechanismem co vymyslali vzadu.Včetně odstranení plechu za kotoučem.Tak jde se vrtat.:papa:papa

PS: díky moc Libore

[upravil dne 12.1.2009 tom406]

[upravil dne 12.1.2009 tom406]

post-0-14109604070031_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: tom406

a dnes jsem kontaktoval jednu firmu která mi předělá dvoupístkové zadní brzdiče aby byla možnost na ně použít lanko k ruční brzdě.Tím bych odstranil ty hnusné čelisti se složitým mechanismem co vymyslali vzadu.

jakpak to dělají?

Odesláno
Původně zaslal: čakom

a dnes jsem kontaktoval jednu firmu která mi předělá dvoupístkové zadní brzdiče aby byla možnost na ně použít lanko k ruční brzdě.Tím bych odstranil ty hnusné čelisti se složitým mechanismem co vymyslali vzadu.

jakpak to dělají?

prostě zakomponují vedle pístku nějaké táhlo nebo tak něco.

Jen předělání bude stát 4500kč

Odesláno

Původně zaslal: čakom

jakpak to dělají?

prostě zakomponují vedle pístku nějaké táhlo nebo tak něco.

Jen předělání bude stát 4500kč

tak pak hod foto jak to vypadá;)

Odesláno
Původně zaslal: s1600

ma to nejakou zlepsovaci fci nebo je to potreba na predelani zadku na brzdy od nissanu?...

prostě účinnost dvoupístkových brzdičů je vyšší a jsou celkově lehčí protože jsou duralové navíc půjde tím pádem odbourat ručka z bubnu a především jsou to BREMBO brzdiče!!

Odesláno
Původně zaslal: genzer

pochybuju,ze do tohohle pujde nejaka muzika,Tom odlehcuje,na co by vozil zatez v podobe subwooferu

přesně tak. už před 6ti lety jsem měl v 309gti hudbu za 65000kč. Vše nej od SONY opravdu nádhera tak rozumím tomu kdo si dělá parádní ozvučení ale mě by to spíš přineslo větší zátěž tak zatím jen seriová a později třeba vůbec žádná.Ale i tak děkuji za zájem a poskytnutí rad a pomoci v oblasti čehokoli od aut.:papa

[upravil dne 13.1.2009 tom406]

Odesláno
Původně zaslal: Yantschi

Mozno blba otazka, ale nebudes mat s tymto problem pri STK? Inac klobuk dole, je to parada, sledujem pravidelne. Ak by si potreboval poradit z muzikou, som Ti k dispozicii.

díky. No technická že by měla vliv na brzdiče? pokud projde válcovou zkušebnou brzd tak co by měli říkat? A stejně tolik úprav že si myslím že se osypou dřív než uvidí brzdy:D:D

Technická bude bez obav.:D doufám

Odesláno

nie, len tak som rozmyslal, ze tie veci co robis, su de facto zasahom do konstrukcie vozidla a tym padom by si nemal byt sposobily na jazdu na verejnych komunikaciach (k...a, pisem jak policajt). Ja ked som na STK, tak som vychytil jedneho buzeranta, ktoreho vytacali moje modre ledkove parkovacky, 150A poistka a kable k audiu, samozrejme xenony a takisto, modra palubovka, nehovoriac jak frflal na LPG, aj ked ho mam v papieroch. A ked si predstavim, ze by som tam nabehol s tak prerobenou karou, jak mas ty (ktora moze po technickej stranke strcit do vrecka kohokolvek), tak by ho asi prekotilo. Ale kto sa boji, nech nechodi do lesa. Teraz sa chystam, na duplex.

Odesláno

nie, len tak som rozmyslal, ze tie veci co robis, su de facto zasahom do konstrukcie vozidla a tym padom by si nemal byt sposobily na jazdu na verejnych komunikaciach (k...a, pisem jak policajt). Ja ked som na STK, tak som vychytil jedneho buzeranta, ktoreho vytacali moje modre ledkove parkovacky, 150A poistka a kable k audiu, samozrejme xenony a takisto, modra palubovka, nehovoriac jak frflal na LPG, aj ked ho mam v papieroch. A ked si predstavim, ze by som tam nabehol s tak prerobenou karou, jak mas ty (ktora moze po technickej stranke strcit do vrecka kohokolvek), tak by ho asi prekotilo. Ale kto sa boji, nech nechodi do lesa. Teraz sa chystam, na duplex.

Tady se brzdy na technicke neresi, proste to brzdi a hotovo, je jedno jak to mas delane, muzes menit brzdice a kotouce jak je libo...

Odesláno

Tak sem mněl možnost o víkendu zhlédnout Tomovo Cupé a mužu říct,že ty fotky jsou oproti realu houby z octem:potlesk.Je to fakt skvost 406,klobouk dolů jak Tom dotahuje každy detail dokonce :super

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Tak sem mněl možnost o víkendu zhlédnout Tomovo Cupé a mužu říct,že ty fotky jsou oproti realu houby z octem:potlesk.Je to fakt skvost 406,klobouk dolů jak Tom dotahuje každy detail dokonce :super

chlapi dost! už se zase červenám:mad::mad::D

ale potěší to to teda jo.

Odesláno
Původně zaslal: Yves

Tady se brzdy na technicke neresi, proste to brzdi a hotovo, je jedno jak to mas delane, muzes menit brzdice a kotouce jak je libo...

No já ale moc zásahů zase tak nedělám. Kola sice nejsou předpisové ale brzdy posílím ,sedačky jsou jen jiné na origo kolejích to taky nevadí pásy zůstanou i ty origo ,nálepky na oknech nemám ,ani žádné změny a kastli. Ale určitě bych normálně neprošel to je jasné:D Dyt žijem jen jednou ne:Dtak co se budu nad tím starat pokud zatím vše spíše technicky posílím.doufám:D

Odesláno

Technicka se da vzdycky nejak domluvit, zvlast pokud auto neni prorezle skrz na skrz, brzdi sviti a zataci, proste pokud neni nebezpecne, coz v tohmhle pripade urcite neni. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...