Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

No sice se mi nelibi to že to auto Ondro máš dobyte jak víš co,měl by jsi opravit všechny ty zrezlé časti co tam máš,a ty nosniky.Konečně máš brzdy, protože když jsi mi řikal že frajeři jezděj bez brzd a pak jsi to chtěl prodat mi sestřence bez brzd, a doplatil jsi na to sam,stejně jsi je musel nechat vyměnit.Ale jsem rad jak za okolni řidiče tak i za tebe.Konečně jsi něco pro to auto udělal, je jen škoda že to tedka chceš prodat za 25 000 jak každymu říkáš, ale divim se tady ho chvalíš a za rohem říkaš kapku něco jineho.I když ti povím,asi byla chyba, vyměnit to za tu krasnou 309.Jen muj nazor....jinak vlastním 2x405,406hdi a řeknu jen super auta nic víc nedodam.

Odesláno

Ondrys, nechci bejt hnusnej - ale pokud Ti Fix3 šlápl na kuří oko, zkus si to s ním vyříkat jinde a jinak, tady se nějaké praní špinavého prádla na večejném fóru prostě nenosí.

Mimoto - svou připomínku, že Fix3 auto prodává jsi napsal do úplně jiného vlákna (ZDE SE NAOPAK SVOU ZEBROU TEPRVE CHLUBÍ !!!), takže to vyznívá zcela nesmyslně

Odesláno

Je to diskose, a ty moc dobře víš, že jsi napsal co si myslíme o tvem autě a dalších gri, tak jsem odpověděl, a ty se za to zlobíš, teda se zlobíš vlastně za to co jsi koupil, sam moc dobře víš že jsem jen napsal že ostatní auta zkrz to tvoje jsou kastlí hezky,ale u tveho auta jsi docela prohloupil,vem si to že auto v krasnem stavu se da koupit i za 20 ty jsi ho koupil za 30 i s opravama,njn člověk se učí chybama.A to co jsem napsal jsem myslel vážně.:roker

ale tleskam :potlesk ti aby ti sloužila a ne aby se ti rozpadla.Vždyt toho tolik není na tu opravu.

Odesláno

No monent....:ticho

Původně zaslal: Ondrys

Je to diskose, a ty moc dobře víš, že jsi napsal co si myslíme o tvem autě a dalších gri, tak jsem odpověděl, a ty se za to zlobíš, teda se zlobíš vlastně za to co jsi koupil, sam moc dobře víš že jsem jen napsal že ostatní auta zkrz to tvoje jsou kastlí hezky,ale u tveho auta jsi docela prohloupil,vem si to že auto v krasnem stavu se da koupit i za 20 ty jsi ho koupil za 30 i s opravama,njn člověk se učí chybama.A to co jsem napsal jsem myslel vážně.:roker

ale tleskam :potlesk ti aby ti sloužila a ne aby se ti rozpadla.Vždyt toho tolik není na tu opravu.

Odesláno

nakonec budeš mít asi pravdu každy auto za to nemuže, a nemuže za to ani další majitel, jak ho koupil, i když se to dalo kapku okecat nemyslíš, jinak sry za tamto jsem ve stresu a dělam tedka strašny chyby a všude,takže pokud budeš chtít něco z noveho modelu ti bude pasovat na tvoje, tak přijed a dame to do kupy.

Odesláno

máš tam u toho leveho světla, plošnou desku nebo dratky?A zda to máš uchyceny Vago - svorkou, nebo normalní ještě pežotackou svorkou?:myslim že jsi to měl venku nebo se pletu?

Odesláno

Eéééé, asi sem z teho jelen, ale z posledních pár příspěvků sem jaksi nepochopil vůbec nic...kromě toho, že sem to nemohl přečíst a musel si na to vzít překladatele od hotentotů....:roker

Odesláno
Původně zaslal: Algol

Eéééé, asi sem z teho jelen, ale z posledních pár příspěvků sem jaksi nepochopil vůbec nic...kromě toho, že sem to nemohl přečíst a musel si na to vzít překladatele od hotentotů....:roker

To je v pohodě, nejsi určitě sám, kdo Ondrysovi \"hůř\" rozumí

Odesláno

:potlesk:potlesk

Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Algol

To je v pohodě, nejsi určitě sám, kdo Ondrysovi \"hůř\" rozumí

Odesláno

No koment:ticho:ticho

Původně zaslal: Ondrys

nakonec budeš mít asi pravdu každy auto za to nemuže, a nemuže za to ani další majitel, jak ho koupil, i když se to dalo kapku okecat nemyslíš, jinak sry za tamto jsem ve stresu a dělam tedka strašny chyby a všude,takže pokud budeš chtít něco z noveho modelu ti bude pasovat na tvoje, tak přijed a dame to do kupy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...