Fix3 Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 Vsem diky....Hus sem si zvykl a pojmenoval sem ho Rychlý Stripes(Zebra):D:D Citovat
Ondrys Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 No sice se mi nelibi to že to auto Ondro máš dobyte jak víš co,měl by jsi opravit všechny ty zrezlé časti co tam máš,a ty nosniky.Konečně máš brzdy, protože když jsi mi řikal že frajeři jezděj bez brzd a pak jsi to chtěl prodat mi sestřence bez brzd, a doplatil jsi na to sam,stejně jsi je musel nechat vyměnit.Ale jsem rad jak za okolni řidiče tak i za tebe.Konečně jsi něco pro to auto udělal, je jen škoda že to tedka chceš prodat za 25 000 jak každymu říkáš, ale divim se tady ho chvalíš a za rohem říkaš kapku něco jineho.I když ti povím,asi byla chyba, vyměnit to za tu krasnou 309.Jen muj nazor....jinak vlastním 2x405,406hdi a řeknu jen super auta nic víc nedodam. Citovat
LivingLegend Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Tak at slouzi a vitej mezi 405 1.6:super:papa Citovat
Medvěd Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Ondrys, nechci bejt hnusnej - ale pokud Ti Fix3 šlápl na kuří oko, zkus si to s ním vyříkat jinde a jinak, tady se nějaké praní špinavého prádla na večejném fóru prostě nenosí. Mimoto - svou připomínku, že Fix3 auto prodává jsi napsal do úplně jiného vlákna (ZDE SE NAOPAK SVOU ZEBROU TEPRVE CHLUBÍ !!!), takže to vyznívá zcela nesmyslně Citovat
Ondrys Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Je to diskose, a ty moc dobře víš, že jsi napsal co si myslíme o tvem autě a dalších gri, tak jsem odpověděl, a ty se za to zlobíš, teda se zlobíš vlastně za to co jsi koupil, sam moc dobře víš že jsem jen napsal že ostatní auta zkrz to tvoje jsou kastlí hezky,ale u tveho auta jsi docela prohloupil,vem si to že auto v krasnem stavu se da koupit i za 20 ty jsi ho koupil za 30 i s opravama,njn člověk se učí chybama.A to co jsem napsal jsem myslel vážně. ale tleskam ti aby ti sloužila a ne aby se ti rozpadla.Vždyt toho tolik není na tu opravu. Citovat
Fix3 Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 No monent.... Původně zaslal: Ondrys Je to diskose, a ty moc dobře víš, že jsi napsal co si myslíme o tvem autě a dalších gri, tak jsem odpověděl, a ty se za to zlobíš, teda se zlobíš vlastně za to co jsi koupil, sam moc dobře víš že jsem jen napsal že ostatní auta zkrz to tvoje jsou kastlí hezky,ale u tveho auta jsi docela prohloupil,vem si to že auto v krasnem stavu se da koupit i za 20 ty jsi ho koupil za 30 i s opravama,njn člověk se učí chybama.A to co jsem napsal jsem myslel vážně. ale tleskam ti aby ti sloužila a ne aby se ti rozpadla.Vždyt toho tolik není na tu opravu. Citovat
Ondrys Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 nakonec budeš mít asi pravdu každy auto za to nemuže, a nemuže za to ani další majitel, jak ho koupil, i když se to dalo kapku okecat nemyslíš, jinak sry za tamto jsem ve stresu a dělam tedka strašny chyby a všude,takže pokud budeš chtít něco z noveho modelu ti bude pasovat na tvoje, tak přijed a dame to do kupy. Citovat
Ondrys Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 máš tam u toho leveho světla, plošnou desku nebo dratky?A zda to máš uchyceny Vago - svorkou, nebo normalní ještě pežotackou svorkou? že jsi to měl venku nebo se pletu? Citovat
Algol Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Eéééé, asi sem z teho jelen, ale z posledních pár příspěvků sem jaksi nepochopil vůbec nic...kromě toho, že sem to nemohl přečíst a musel si na to vzít překladatele od hotentotů.... Citovat
Medvěd Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: Algol Eéééé, asi sem z teho jelen, ale z posledních pár příspěvků sem jaksi nepochopil vůbec nic...kromě toho, že sem to nemohl přečíst a musel si na to vzít překladatele od hotentotů.... To je v pohodě, nejsi určitě sám, kdo Ondrysovi \"hůř\" rozumí Citovat
Fix3 Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 :potlesk Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Algol Eéééé, asi sem z teho jelen, ale z posledních pár příspěvků sem jaksi nepochopil vůbec nic...kromě toho, že sem to nemohl přečíst a musel si na to vzít překladatele od hotentotů.... To je v pohodě, nejsi určitě sám, kdo Ondrysovi \"hůř\" rozumí Citovat
Fix3 Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 No koment:ticho:ticho Původně zaslal: Ondrys nakonec budeš mít asi pravdu každy auto za to nemuže, a nemuže za to ani další majitel, jak ho koupil, i když se to dalo kapku okecat nemyslíš, jinak sry za tamto jsem ve stresu a dělam tedka strašny chyby a všude,takže pokud budeš chtít něco z noveho modelu ti bude pasovat na tvoje, tak přijed a dame to do kupy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.