mk405 Odesláno 28. únor 2008 Odesláno 28. únor 2008 Původně zaslal: Blackrider Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Blackrider jinak kostru jsem dnes kontroloval a taky jsem pridal kabel u baterky jako kostru poradne utahnul a stale stejny problem a na co kostříš? na plech? zkus to někde jako je šroub pásu nebo neco podobně masivního a pořádně odbarvit. u baterky to samé... tak na sroubu u zadnich sedacek jsem to mel a piskalo to a to abych to ocistil beru jako samozrejmost jinak jsem zkusil laborat tak ze jsem natahnul dva nove kabely +a- primo od baterie k zesiku ..zkusil nastartovat a furt to same tak pak zkusít teda ještě natáhnout na zkoušku signalovej kabel, klidně i středem auta přes sedačky jestli nechytá někde něco cestou... a jestli to nepomůže tak jedině vyzkoušen pondenzátor mezí baterku a altík... a to rádio je teda ok? Citovat
Martin.nz Odesláno 28. únor 2008 Odesláno 28. únor 2008 Natáhni napájení plus i mínus přímo od baterie, vytáhni cinche ze zesilovače a nastartuj, jestli to bude pískat dál tak máš problém někde v napájení, anebo v háji odrušení alternátoru, někdy je přímo na alternátoru kondenzátor. Taky pomůže koupit odrušovací tlumivku, která se připojuje na plus u zesilovače, ale kup nějakej proudově výkonej. Citovat
wewe Odesláno 29. únor 2008 Odesláno 29. únor 2008 A co tak posílit kostru od baterky pořádným kabelem alespoň 50qmm? Citovat
jofo Odesláno 1. březen 2008 Odesláno 1. březen 2008 Zosik mas prisrobovany priamo na plechu? Ak ano tak ho odsrobuj a poloz na nejaku izolovanu podlozku / tak aby sa nedotykal kostry/ a nechaj ho pripojeny len na baterii. Vyskusaj toto ak to bude v pohode tak ti potom poviem kde je chyba. Citovat
Mar-tinko Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Inak ja mam ten isty problem, na 406 coupe 2, 2 Hdi, JBL. Niekedy mi to piska, hlavne pri pridavani, vsetko preraza do repro a co je este horsie, ak prejdem po nejakej nerovnosti tak to straaasne skripe. To sa uz neda vydrzat!! Heelp!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.