Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty kola za 5000,- ber všema deseti. Pravada, vyvažovačku na kola bez středů mají málo kde, ale já teď zimáky taky nemám vyvážený a jde to v pohodce (žádná vůle ani při vyšších rychlostech) a když by mi to náhodou mělo začít házet, tak si zajedu do pneuservisu, kde tu vyvažovajdu mají a za 200,- mně to určo udělaj.

A jestli je nevezmeš, tak mi pošli kontakt na prodejce a já je vezmu našim .... :D

Odesláno
Původně zaslal: Žampión

Mě se libí tyhle, jsou to 15,uvažoval jsem o gumách 195/50.Co vy vlastně máte za velikost kola rozměr pneu na svých Peugotkách 206?

Zůstal jsem i 14\". Vedly mě k tomu dva důvody. Mám 2 roky staré gumy (naj. zhruba 14000) a nechtělo se mi dávat peníze za nové a druhý důvod je můj 1.1 motor.

Odesláno

JÁ MÁM 2,0 HDI,TAK SI MYSLÍM,ŽE TY 15 VPOHODĚ ZKOUSNE,ALE NEVÍM POŘÁD JAKÝ GUMY,JESTLI 195/55,NEBO 195/50 A NEBO 205/50,PROTO BYCH UVÍTAL NÁZOR NĚKOHO KDO MÁ NĚJAKÉ ZKUŠENOSTI S DANÝMI ROZMĚRY.

Odesláno

Já jdu právě do 195/50/15, páč jsou za prvý nejlevnější (profil 55 je někde i za dvojnásobek) a za druhý mají cca stejný obvod, jako 185/65/14, které tam byly od výroby. Nižším profilem bys měl získat lepší boční vedení v zatáčkách a těch deset milimetrů na šířku navíc bude hodně cítit na stabilitě auta v zatáčkách a při rozjezdech a brždení. Tolik teorie, která by podle zkušeností pár lidí měla fungovat. :)

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Já se chystám na Dezent V Dark v 15\", to bude parády. :) Za 2500 za kus je to pohoda.

Kník! :(:( 15\" 4x108 se dělá jenom jako ET 15, ET 25 dělají 14\" a 16\"... pomóc...to není fér. :( A teď babo raď.

Odesláno

Já se chystám na Dezent V Dark v 15\", to bude parády. :) Za 2500 za kus je to pohoda.

Kník! :(:( 15\" 4x108 se dělá jenom jako ET 15, ET 25 dělají 14\" a 16\"... pomóc...to není fér. :( A teď babo raď.

Tak leda podložky a nebo vytahnout blatníky ;)
Odesláno
Původně zaslal: KoNG

Tak leda podložky a nebo vytahnout blatníky ;)

No, vytahovat blatníky se mi nechce. :) A podložky mi taky nepomůžou, když je to kolo moc vystrčený ven. :( Chjo... budu muset něco vymyslet.

Odesláno

Tak jsem to vyřešil jinak. :) Tyhle se s ET 25 dělají. ;)

já už je mám doma, jen ve verzi 5r mirror... můžu na ně udělat cenu... když tak napiš mi pm zprávu jaké rozměry apod...

Odesláno

jo výběr skvělej ale ta cena kopfpatsch.gif

15\", ET 25, cena 2600 s daní za kus... to ti přijde za tohle hodně?? :o:D

@re: co jsem koukal, tak se ty tvoje dělají až od šestnácti palců a já chci jen patnáctky. Nebo jsi myslel cenu na tyhle? :)

[upravil dne 29/2/08 Fakir]

Odesláno

jo výběr skvělej ale ta cena kopfpatsch.gif

15\", ET 25, cena 2600 s daní za kus... to ti přijde za tohle hodně?? :o:D

@re: co jsem koukal, tak se ty tvoje dělají až od šestnácti palců a já chci jen patnáctky. Nebo jsi myslel cenu na tyhle? :)

[upravil dne 29/2/08 Fakir]

napíšu ceny tady:

ALU MAK FEVER 5R MIRROR 4x108 ET15 16\" - 15.200,- /dodání do dvou týdnů/

ALU MAK FEVER 5R stříbrné 4x108 ET15 15\" - 11.900,-

ALU MAK FEVER 5R stříbrné 4x108 ET15 16\" - 13.800,-

ALU RSW 236 4x108 et15 16\" - 10.400 ,- - dodání do druhého dne

[upravil dne 29/2/2008 @re]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...