janci77 Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Dobry den, chcel by som sa Vas spytat, ci je normalne, ze ked chcem zaradit jednotku, musim s autom skoro uplne zastat, nejak to tam nechce ist - iba fakt velmi velmi nasilu. Ked stojim napriklad na krizovatke - vsekto OK, problem je ked som niekde v kolone a musim podradit... vtedy nie a nie. Nie je asi dobre to tam tlacit nasilu? Ako by sa to dalo opravit? cena? Dakujem Vam za odpovede! Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Původně zaslal: janci77 Dobry den, chcel by som sa Vas spytat, ci je normalne, ze ked chcem zaradit jednotku, musim s autom skoro uplne zastat, nejak to tam nechce ist - iba fakt velmi velmi nasilu. Ked stojim napriklad na krizovatke - vsekto OK, problem je ked som niekde v kolone a musim podradit... vtedy nie a nie. Nie je asi dobre to tam tlacit nasilu? Ako by sa to dalo opravit? cena? Dakujem Vam za odpovede! jednička se řadi jen pokud vozidlo stoji . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.