Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: @re

Původně zaslal: tom406

děkuji.rád poradí nebo pomůžu. mimo jiné skrácené dráhy řazení a jiné skvosty

můžu souhlasit... dneska jsem se byl na toho krasavce podívat... fakt mazec... :super

kdy do toho pujdes? :mrk:myslim:D:D:D

tak já to auto mám na celoroční provoz-bohužel, takže určité úpravy jsou pro mně zbytečné. Každopádně tento nebo příští by mi měly přijít 18", pružiny -40mm weitec od toma406 už mám. Jediné co bych chtěl, je zkrátit dráhy řadičky. Vyzkoušel jsem si to u Toma a je to fakt super... takhle to mělo být ze série... krátké přesní dráhy... Pak začerním okna a tím asi skončím... maximálně jiný výfuk se svody... :mad:

Odesláno

ty kola a v podstatě všechny díly jsou z USA! jinak kola jsou RSL -ADR style 8,9kg /kolo 18x7,5 ET 42 4x100/114,3 , a se podrž celou sadu jsem vydražil za 230 USD =cca 4200kč za sadu

Odesláno

ty kola a v podstatě všechny díly jsou z USA! jinak kola jsou RSL -ADR style 8,9kg /kolo 18x7,5 ET 42 4x100/114,3 , a se podrž celou sadu jsem vydražil za 230 USD =cca 4200kč za sadu

co tam mas za podlozky a odkial?

Odesláno

podložky dural s ocelovou vložkou závitu. 35mm změna z 4x180 na 4x100 pro kolo.Vyrobeno na zakázku od profi firmy.testováno při 240km/h

co to stalo ak mozem vediet?

Odesláno

2 třmeny .? no protože všichni mají jeden. větší třecí plocha.

no ani me neprekvapuje ze jsou dva, ale ze jsou dva vzadu. spis bych zesiloval brzdnej ucinek vepredu.. :myslim

Odesláno

Cau , Co motor z Tecka uz se podaril prodat ? nevali se ti tam jeste nejake bremba trmeny? Potrebuji neco na T16 a mam v planu na pristi sezonu komplet kit TAR-OX!!!

Odesláno

eee, jen tak mimochodem, ten krasnaaa 306ka stribrna, ta byla moje :D:D:D :super:papa

Jo, je v tech nejlepsich rukach. :super

Jo Tom si s autem umi vyhrat. Tak trochu ti zavidim Tome :D:D:aut

[upravil dne 19.2.08 Jogin]

Odesláno

není tam vše .předej jsem už nedodelal.to auto momentálně už nemám.ptej se spíš na 406 jestli něco potřebuješ vědět

jasny, uz to chapu. ptal sem se jen ze zajmu..

sorry za :xvul

Odesláno

na dotaz motoru T16. Ten jsem už prodal ajestli znáš nějakého Libora N. z Prostějova tak ten mi ukradl i nějaké díly k tomuto motoru a dluží mi i HEWLANDA za kterého jsem mu zaplatil. no smůla no. Jo a BREMBA nemám,tyhle žluté jsem si repasoval z mého coupé.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...