Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na chod motora má vplyv vela činiteľov. Sviečka je jedným z nich. Tie densá majú zrejme o niečo vyššiu tepelnú hodnotu a preto je poznať rozdiel. Keby bola iná iba veľkosť a materiál iskrišťa tak jeho vplyv je menší ako vplyv vlhkosti vzduchu.

Odesláno

IK20 su oproti serii tzv \"studene\" teda odvedu viac tepla ako seria - pre jazdu v meste nie celkom vhodne, pre nakladacku ano. Ci je teplota sviecky ok sa pozna podl afarby ako vyzera sviecka po najazdeni nejakych km svetlo-hneda je optimal. teplota tlak a vlhkost hraju podstatne vacsiu ulohu v nameranych hodnotach ako sviecky - preto sa namerany vykon lisi od tzv korigovaneho /zohladnuje tieto parametre). Z vlastnej skusenosti mozem potvrdit ze poznat rozdiel 152 a 154koni - teda dokonca len 2 kone. rozdiel sposobil iny palivovy filter (oba boli nove len jeden bol neorigo) a citit to bolo, odrezal totiz maximum vykonu. takze subjektivne po vymene za priepustnejsi palivovy filter bol zatah az do obmedzovaca, predtym pred obmedozvacom pocit - \"nema to zmysel uz tocit\" No uvidime budem zvedavy mozno to na XU10J4RS urobi viac ako na mojom byvalom aute, osobne ale neverim

Odesláno

Nazdar pánové.za první-každé nové svíčky od jakekoli značky jsou znát!Jinak do 1.8 16V patří standartně dvoujiskřištové,takže se nikdo nedivte komu to na obyč svíčky nejede.já jsem měl to samý.Jinak k tématu svíček:každý druhý znás jezdil kdysi na pionýru(Jawa 20,21,23 a pod.)Když se koupila fungl nová svíčka do pionýra,tak moc stejně nejel.Pak se doma vyhrabala někde na ponku svíčka 20let stará ještě po otci,dala se do pionýra a to bylo žihadlo!!!věřím tomu že pár lidí s tímto má zkušennost!Takže kdo má rozum tak ví o čem mluvím.

Odesláno

Jasny ze vime oc em mluvis :super:D

ale neni svicka jako svicka, moje jedna Denso prave odrazila cestu do Brna na reklamaci, cela vadna, po 100Km se totalne cela u prostred rozpadla a zacala se tocit dokola a tak to prez ni profukovalo, sem si rikal, co to je za divny zvuk :D Ale musim uznat ze na jizde to nebylo znat, ani se nerozapdla nastesti, ale tak uz me posilaji novou, tak zatim jezdim na ty stary no.

Moje prvni spatna skusenost s denso. Nevadi, stane se.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...