jarajarda Odesláno 10. únor 2008 Autor Odesláno 10. únor 2008 No Neone super:super:super Jo, proč na tom kočárku nemáte aspoň jedno logo co? Průseráři, to musíš napravit:D:D [upravil dne 10/2/08 jarajarda] Citovat
Marlin Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin co vsichni mate s tim frydstejnem Ja uz mu skoro ani nemuzu prijti na jmeno.... Co Ti ta ruina udělala?:D Ruina nic, ale ta debilni technicka dokumetace k lustrum, co se delay ve Frydstejne Citovat
Meldik Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin co vsichni mate s tim frydstejnem Ja uz mu skoro ani nemuzu prijti na jmeno.... Co Ti ta ruina udělala?:D Ruina nic, ale ta debilni technicka dokumetace k lustrum, co se delay ve Frydstejne Lustry uz tam nedelaj, je to zavreny......kraj je to kraaasnej, ke hradu to mam asi 2 km:D Citovat
Marlin Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: meldal Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin co vsichni mate s tim frydstejnem Ja uz mu skoro ani nemuzu prijti na jmeno.... Co Ti ta ruina udělala?:D Ruina nic, ale ta debilni technicka dokumetace k lustrum, co se delay ve Frydstejne Lustry uz tam nedelaj, je to zavreny......kraj je to kraaasnej, ke hradu to mam asi 2 km:D prave proto ze je to zavreny a nedelaji je tam, ale delame je mi, takze s tou dokumentaci prichazim dnes a denne do kontaktu.... Citovat
p406b Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 to Neon - hezky:potlesk, my mame jeste zaparkovano, porad nam chybi jezdec:D Citovat
jarajarda Odesláno 11. únor 2008 Autor Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: p406b to Neon - hezky:potlesk, my mame jeste zaparkovano, porad nam chybi jezdec:D Však on se malej "Driver" vyklube:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Mám takový věcný dotaz: PROČ BY SE p406b MĚL NARODIT ZROVNA MALEJ "DRIVER"??? Co na to paní p406bová?? A co na to Driver? [upravil dne 11/2/2008 Medvěd] Citovat
p406b Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 se Drivera asi poptam:grr ,volam Myryna jestli ma jeste ten koberec:D jarajarda-funkce Kopirovat je mrcha,co? piš radši jen česky,at se nezmensi pocet clenu. [upravil dne 11/2/08 p406b] [upravil dne 11/2/08 p406b] Citovat
jarajarda Odesláno 11. únor 2008 Autor Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: Medvěd Mám takový věcný dotaz: PROČ BY SE p406b MĚL NARODIT ZROVNA MALEJ "DRIVER"??? Co na to paní p406bová?? A co na to Driver? [upravil dne 11/2/2008 Medvěd] Driver o tom nic neví (myšleno ve ftipu, šmankote abysme se tady ještě nezačli prát:D:D ) p406bová ten tvar se Ti povedl, sem to zkoušel vyslovit dohromady a málem sem si přelomil jazyk:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 11. únor 2008 Autor Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: p406b se Drivera asi poptam:grr ,volam Myryna jestli ma jeste ten koberec:D jarajarda-funkce Kopirovat je mrcha,co? piš radši jen česky,at se nezmensi pocet clenu. [upravil dne 11/2/08 p406b] [upravil dne 11/2/08 p406b] A máš k tomu kočáru taky kolečka na nohy, nebo Neona něčím trumfneš? Citovat
p406b Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Kolecka na nohy taky budou, snad jen vlajecka PC a slunecnik. Citovat
myryn Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: jarajarda Opravdu nádherný kousky !!! A kdy zas budeš leštit a cídit ?? Že bych přistavil i svůj wehikl ?? Naleštit a vycídit dva nebo tři kousky to už je snad jedno ??? :P :D Citovat
jarajarda Odesláno 11. únor 2008 Autor Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: p406b Kolecka na nohy taky budou, snad jen vlajecka PC a slunecnik. Mám tu volnej znak z 306, kdybys chtěl na první káru pro malýho(malou?) Jasně, vlaječku, ať si zvyká Citovat
jarajarda Odesláno 11. únor 2008 Autor Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: jarajarda Opravdu nádherný kousky !!! A kdy zas budeš leštit a cídit ?? Že bych přistavil i svůj wehikl ?? Naleštit a vycídit dva nebo tři kousky to už je snad jedno ??? :P :D No Žigul moc pod vodu neleze, ten se meje jen vlhkou houbou a utírá se jelenicí do sucha:) To ho čeká tak v květnu, to pojede někam za Boleslav na první letošní akci, na Lada sraz, blíž už mě nebude a do Bechyně, kam jezděj každoročně s nim nepojedu:D Spíš to beru jako projížďku:) Ale musím u něj pořádně vyčistit vnitřek a chromové věci vzít silichromem, vnitřek jsem nečistil, pouze sedačky a zaslouží si to i výplně, palubka... Citovat
myryn Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: p406b se Drivera asi poptam:grr ,volam Myryna jestli ma jeste ten koberec:D jarajarda-funkce Kopirovat je mrcha,co? piš radši jen česky,at se nezmensi pocet clenu. [upravil dne 11/2/08 p406b] [upravil dne 11/2/08 p406b] Jsem na příjmu. Já, koberec i "čistič" jsme kdykoli připraveni. Je pouze třeba zadat: - jméno - adresu - termín, kdy by mohl "čistič" provést svou práci Citovat
jarajarda Odesláno 26. únor 2008 Autor Odesláno 26. únor 2008 Technickej dozat, neví někdo co dělat proti tomu, aby mi nežloutly ty bílý lemy na pneumatikách? Je to od firmy ATLAS. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.