jarajarda Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Dneska bylo přes 10°C, tak jsem si řekl že udělám pár fotek, když jsem umyl auto:) No a zrovna mě napadlo, proč se neprojet i trochu jinak? Sucho, teplo a ještě sem si přitopil:D Kdo to auto zná, ví jak topí Citovat
adraj Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Tý prdo,ty mě dokážeš s tím jak to máš vyleštěný akorát nas.at:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: adraj Tý prdo,ty mě dokážeš s tím jak to máš vyleštěný akorát nas.at:D:D:D No počkej, tos neviděl ještě to hlavní:D Citovat
agresssor Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 fááááááááááááák t pekna 205 ka a ty kola omu slusej:potlesk:potlesk Citovat
Escaper Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Juuuuuu taky chci neco na lesteni a pecovani..... Citovat
adraj Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: agresssor fááááááááááááák t pekna 205 ka a ty kola omu slusej:potlesk:potlesk ten Ruský výrobek vypadá lépe:D:D:D:aut Citovat
agresssor Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Peknej žigul vubec nejetej:) fakt good:) Citovat
jarajarda Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Zbožňuju věci, které i téměř po 40 letech fungují jako by byly nové... Půl roku to neběželo..člověk nandá baterku, otočí klíčkem a motor běží..to ševelení dvojitého rozvodového řetězu je nezaměnitelné a ani po výletu přes 50km vám nepřipadá, že sedíte v 36let starém autě.. Motor je ohřátý a je na čase vyhnat pavouky..krásně vytočená dvojka otevírá druhou komoru karburátoru a stařík zrychluje s momentální spotřebou vyšší než strašnou, ale ten zvuk..ten krásný zdravý zvuk..dávám trojku, která šplhá k 90km/h do kopce na Kopaninu, kde brzdí provoz Fabia HTP...čtyřka..motor ztichne a táhne..prostě to se nedá jinak, než si to užívat.. Citovat
jarajarda Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: agresssor Peknej žigul vubec nejetej:) fakt good:) Dneska byla pokořena cifra 41000km.. Citovat
adraj Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 to si děláš prdel,že to má najeto tak málo:P:D Citovat
agresssor Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 jarda: taky premejslim uz dlouho nad nejakou takovou hrackou ale me to uz dlouho tahne spis na skodovky.. sice to neni stary jako tvuj zigulik ale vysperkovanej rapid v originalu je muj sen... Citovat
jarajarda Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: adraj to si děláš prdel,že to má najeto tak málo:P:D V červnu to budou 2 roky co ho mám a když jsem ho kupoval, měl najeto 39116km, ve vodě nebo nedej bože v zimě nejetý, pokud na něj malič,ko sprchlo, vytřen do sucha, tak v tom pokračuju a udržuju:super Ale občas se projet musí, je to zážitek:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.