Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co poviete na tohto krasavca z Nemecka?

1950,- EUR

Kilometerstand: 150.000 km

Kraftstoffart: Benzin

Getriebe: Schaltgetriebe

Erstzulassung: 12/1996

HU: 12/2007

Farbe: Blau metallic

Ausstattung:

ABS, El. Fensterheber, El. Wegfahrsperre, Zentralverriegelung

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=27873740&tabNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=16&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=〈=de&pageNumber=2

[upravil dne 6.2.2008 slavco25]

Odesláno
Původně zaslal: slavco25

Co poviete na tohto krasavca z Nemecka?

1950,- EUR

Kilometerstand: 150.000 km

Kraftstoffart: Benzin

Getriebe: Schaltgetriebe

Erstzulassung: 12/1996

HU: 12/2007

Farbe: Blau metallic

Ausstattung:

ABS, El. Fensterheber, El. Wegfahrsperre, Zentralverriegelung

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=27873740&tabNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=16&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=〈=de&pageNumber=2

moc drahe, na to ze je to stare auto, pomaly 12 rocne, a je to benzin.....aj to robi svoje...malo by to byt minimalne o 500 uer lacnejsie.....prirataj si dovoz a prihlasenie....podla mna to je vela. ale vyzera byt zachovale

[upravil dne 6/2/08 marisw]

Odesláno

holt cim mene se zacinaji vyplacet dovozy na vlastnu pest. ak ma znamych tak jse mu to mozna vyplati kdyz ne tak mozna prerobi. ale auti samo o sbeb nevypada spatne. i kdyz fotka je vzdy krajsi nez realita

Odesláno

Cena auta, doprava ,přihlášení ,rozvody a sme na nejakejch cca 65000,- to mi příde dost za 96. já přivez rv 2000 2l.hdi a cena v D byla 3600

Odesláno
Původně zaslal: Ericce

moc pekny:papa break se mi hrozne libi. taky cena a km v pohode. jaky je to motor?

motor sa mi zatial nepodarilo zistit, ked sa rozhodnem tak budem volat a vsetko zistim aspon po telefone, potom uvidim co dalej.

Odesláno

marisw

no ono je problem najst diesel za cenu nizsiu ako 2500,- a ktomu este aj s dobrym poctom km. Ja som limitovany cenou, teda max do 100.000,- Sk aj s dokladmi u nas. Kebyze mi nevadili auta dovezene z Anglicka teda volant na pravo, tak kupis krasne auto za nejakych 1000-1500,- EUR, rocnik 2000, ale to je somarina s tym jazdit u nas navyse to nepostavis na doklady. Inac este uvazujem o 306 break to by mohla byt lacnejsia verzia no znova sa dostavam ku problemu s motorom, teda 1,4i by som nechcel a HDI je cenovo drahe.

Odesláno
Původně zaslal: tomba

Z jaký části Německa to je

je to az na hranici z Francuzskom a Luxemburskom.

Merzig-Besseringen

najdi si to na mape

mapy.sk

Odesláno

Pojedes s tim po ose nebo si to přivezeš na podvalu. Já si s tím dojel domu sám po ose, ale já to vez jen z Berlína cca 500km. kolik to máš ty? Tak k tomu připočti ještě dopravu. mě vyšla na cc a 5000,-

Odesláno

hehe, auto z roku 96 z nemecka se 150 000km to bych chtel videt, mam ten samej rocnik a uz se blizim ke 300 000km ( dovoz holandsko )

Nerikam,ze kdyz to ma nalitano dvakrat vic, ze to bude spatny, ono cely to divadlo kolem stavu kilometru na tachometru je v soucasne dobe spise zavadejici a kontraproduktivni, kupujici misto po faktickem stavu auta kouka spis jen na ty kilometry, takze od toho se odviji i taktika staceni kilometru. Kdyby byl kupujici ochoten pristoupit na myslenku, ze auto s pravidelnym servisem a 250tis km na hrbu je kolikrat lepsi nez lestenka, ktera pravidelny servis nemela a ma najeto jen polovinu km, byl by zivot hned o neco lehci :D

[upravil dne 6/2/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

hehe, auto z roku 96 z nemecka se 150 000km to bych chtel videt, mam ten samej rocnik a uz se blizim ke 300 000km ( dovoz holandsko )

[upravil dne 6/2/08 Ferry]

to ani nekomentujem

Odesláno
Původně zaslal: slavco25

marisw

no ono je problem najst diesel za cenu nizsiu ako 2500,- a ktomu este aj s dobrym poctom km. Ja som limitovany cenou, teda max do 100.000,- Sk aj s dokladmi u nas. Kebyze mi nevadili auta dovezene z Anglicka teda volant na pravo, tak kupis krasne auto za nejakych 1000-1500,- EUR, rocnik 2000, ale to je somarina s tym jazdit u nas navyse to nepostavis na doklady. Inac este uvazujem o 306 break to by mohla byt lacnejsia verzia no znova sa dostavam ku problemu s motorom, teda 1,4i by som nechcel a HDI je cenovo drahe.

1950euro = 66300SK ,dovoz nejakych 8 -15000 sk podla toho kde to je.... znacky od 15000 - 22000 ci ma coc a tak, dalje preklady, thg, stk, prihlasenie.....+ nejaka ta mala investicia do auta....

kup na slovensku totalku, s papiermi, v anglicku auto ake potrebujes a prehod riadenie s , palubovku a vsetko sztoho buraneho, prehod znacky, prevar cislo,....ak toto urobis tak to auto ti ovsem ostane na veky, kym ho nezoderies, bo neskor ho nepredas a THG ti to zisti.......zatial sa nemusi robit THG na aute predavaneho na slovensku, ale len na dovozoch...behom pol roka je aj to minulostou...cize friško niečo vymysli...

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

ak chces auto z dovozu tak hladaj nieco blizsie a maj chvilu strpenie.nieco sa objavi

jasne ja neponahlam, mam este nejaky mesiac na to, kym budem mat prachy takze zatial uvazujem co sa oplati.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...