Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Prochyktm
Odesláno

nevíte jestli se u boxera 2,5D 2001 dá přeštelovat čerpadlo (dát víc nafty) když tam dám turbo? A dá se někde zjistit převodový poměr převodovky podle papírového kódu, děkuji za odpovedi:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Prochyktm

nevíte jestli se u boxera 2,5D 2001 dá přeštelovat čerpadlo (dát víc nafty) když tam dám turbo? A dá se někde zjistit převodový poměr převodovky podle papírového kódu, děkuji za odpovedi:myslim

vůbec netuším ,ale pokud se to povede ,ozvěte se , rád se podívám.

Přeji příjemný den a jsem s pozdravem

Trávniček Petr

skladník Peugeot

DOMANSKÝ, spol. s r.o.

koncesionář

PEUGEOT, CITROEN, HYUNDAI, MITSUBISHI

INFO: prodej náhradních dílů: +420 284 000 542

Internet: www.domansky.cz

E-mail: skladnik.peugeot@domansky.cz

PRAHA-ZDIBY - 0km Teplické dálnice D8/E55

Guest Prochyktm
Odesláno

a mohl by jste mi pomoct s délkami převodovek??? Nechce se mi měnit celá, tak bych prohodil jen petková kola, bylo by to celkem bez práce a funkční

jestli umíte zjistit podle vin a podle kódu na převodovce převodový poměr(dýlku pětky)

děkuji

Guest Prochyktm
Odesláno

a ještě, nemám origo hadice od airboxu k turbu, od turba k intercoleru a od intercoleru do motoru, mohu nahradit něčim standartnim, nebo musim hledat origo,

díky za odpoved

brzy na to jdu, tak at mam jasno

Odesláno

No a jak dlouho má ten motor vydržet? 500km? Co jiná klika, písty, hlava atd. Prodej to a kup si něco s turbem, pokud ti chybí výkon.

Petr: To se tím chceš vážně zabývat???

Guest Prochyktm
Odesláno

to je všechno stejný, jen mazací kanálek na vačce je větší, jinak je to stejný, turbo se mi válí doma a hodně lidí co znám dalo turbo na D a lítá to pořád

Odesláno

to je všechno stejný, jen mazací kanálek na vačce je větší, jinak je to stejný, turbo se mi válí doma a hodně lidí co znám dalo turbo na D a lítá to pořád

tak se zeptejte těch známých, opravdu netuším jak Vám pomoci a převod. poměry dle vin nezjistím.

[upravil dne 7/2/08 Pe.Tr]

• O 2 týdny později...
Guest Prochyktm
Odesláno

Tak je tam turbo!!! Nic složitýho to nebylo a výsledek? Krouták narost o 50% a spotřeba místo 13ti bere 9. Což je znát. A na čerpadlo jsem nešahal. Jen má víc vzduchu.

Odesláno

Tak je tam turbo!!! Nic složitýho to nebylo a výsledek? Krouták narost o 50% a spotřeba místo 13ti bere 9. Což je znát. A na čerpadlo jsem nešahal. Jen má víc vzduchu.

Gratuluji ! Ale projistotu uvádím číslo na náš servis 284000516

Přeji příjemný den a jsem s pozdravem

Trávniček Petr

skladník Peugeot

DOMANSKÝ, spol. s r.o.

koncesionář

PEUGEOT, CITROEN, HYUNDAI, MITSUBISHI

INFO: prodej náhradních dílů: +420 284 000 542

Internet: www.domansky.cz

E-mail: skladnik.peugeot@domansky.cz

PRAHA-ZDIBY - 0km Teplické dálnice D8/E55

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...