čakom Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Jak tak koukám tak hodně lidí začíná snižovat:) genzer: vypadá to moc pěkně když tam nejsou velký mezery mezi kolem a blatníkem. @re: tak to jsem zvědavej jestli tam narveš ty 18\'\' Citovat
genzer Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 tak je to znat,ze je to tvrdsi,ale jezdit se s tim da,trochu me to pripomina brachovu calibru:)),ted koukam vic po dirach a kanalech na silnici.je to hlavne o zvyku,kdyz jsem to jel prvne projet,tak jsem byl vydesenej,jak je to tvrdy,po dvou dnech uz me to vubec neprijde a zpatky bych urco nemenil Citovat
genzer Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 osobme jsem videl coupe se snizenim -40 a na 19\" alu,to byl ale narez,dokonce jsem nasel i foto a predni naraznik prodlouzen o 6 cm [upravil dne 10/3/08 genzer] Citovat
genzer Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 jeste u toho snizovani byl malej problem,ze se musely urezat stabilizacni tycky,pac nesli povolit a to byli rok stary,takze jsem musel koupit nove za 900/2ks,to byl trosku vydaj navic,ale co,hlavne ze tam jsou pruziny Citovat
@re Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Původně zaslal: čakom @re: tak to jsem zvědavej jestli tam narveš ty 18\'\' u coupé by na 80% neměl být žádný problém... je tam dost místa oproti klasické 406 sedan pořád ale čekám na podložky už třetí týden Citovat
Ronnie008 Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Tak potom mi musis hned napisat a poslat foto , jak to vyzera,lebo ja chcem predok dat dole o 60 mm a zadok o 40mm .Neviem preco aj Genzer ma na tom svojom predok furt tak vysoko. Sak to vyzera otrasne , ked je zadok pekne polozeny a predok jak koza... A inak ake tam dal pruziny? O kolko bolo napisane ze to ma ist dole? Citovat
Ronnie008 Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Ta strieborna je fakt kraasna . Vie mi niekto povedat o kolko to znizil a ake struny tam dal? Citovat
čakom Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 tady je moje:) předek je 9 cm od země [upravil dne 11.3.2008 čakom] Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 To je docela mazec čakome. By mě zajímalo jestli už si mapuješ okolí co se děr po zimě týče.:aut Citovat
M.a.R.i Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 Taky plánuju v létě snížení,ale na 405. Nevíte jak je to vzadu s torzkou? Co jsem četl témata,tak prý se dá nějak pootočit, buď a tím se docílí zvýšení či snížení, podle směru otáčení, ale při tom otáčení dochází i ke změně tvrdosti a mám pocit, čím se zadek víc sníží,tak tím je odpružení torzky také měkkčí, pokud jsem to teda nepoplet. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jak snížit,aby se zachovala tvrdost, či podvozek vzadu přitvrdil? Citovat
Miku Odesláno 10. březen 2008 Odesláno 10. březen 2008 pěkné , jen takový malinkatý dotaz , kde budete s těmi sníženými autíčky jezdit? já bych spíš to svoje potřeboval zvednout Citovat
genzer Odesláno 11. březen 2008 Odesláno 11. březen 2008 Původně zaslal: Miku pěkné , jen takový malinkatý dotaz , kde budete s těmi sníženými autíčky jezdit? já bych spíš to svoje potřeboval zvednout tak ja s coupe urcite nejezdim po poli:papa Citovat
čakom Odesláno 11. březen 2008 Odesláno 11. březen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy To je docela mazec čakome. By mě zajímalo jestli už si mapuješ okolí co se děr po zimě týče.:aut Okolí je zmapovaný Moc dír tu nemáme takže pohoda. Citovat
čakom Odesláno 11. březen 2008 Odesláno 11. březen 2008 Původně zaslal: sarkomi Původně zaslal: Miku pěkné , jen takový malinkatý dotaz , kde budete s těmi sníženými autíčky jezdit? já bych spíš to svoje potřeboval zvednout tak to jsme dva taky bych občas potřeboval zvednout zadek auta jinak zde máš pro sedana http://tuning.autodoplnky.cz/weitec/distancni-kit-zadni/?smid=3010 To mám doma kdyby měl někdo zájem. Na předek to dělají taky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.