Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak tak koukám tak hodně lidí začíná snižovat:)

genzer: vypadá to moc pěkně když tam nejsou velký mezery mezi kolem a blatníkem.

@re: tak to jsem zvědavej jestli tam narveš ty 18\'\'

Odesláno

tak je to znat,ze je to tvrdsi,ale jezdit se s tim da,trochu me to pripomina brachovu calibru:)),ted koukam vic po dirach a kanalech na silnici.je to hlavne o zvyku,kdyz jsem to jel prvne projet,tak jsem byl vydesenej,jak je to tvrdy,po dvou dnech uz me to vubec neprijde a zpatky bych urco nemenil

Odesláno

jeste u toho snizovani byl malej problem,ze se musely urezat stabilizacni tycky,pac nesli povolit a to byli rok stary,takze jsem musel koupit nove za 900/2ks,to byl trosku vydaj navic,ale co,hlavne ze tam jsou pruziny

Odesláno
Původně zaslal: čakom

@re: tak to jsem zvědavej jestli tam narveš ty 18\'\'

u coupé by na 80% neměl být žádný problém... je tam dost místa oproti klasické 406 sedan

pořád ale čekám na podložky :( už třetí týden

Odesláno

Tak potom mi musis hned napisat a poslat foto , jak to vyzera,lebo ja chcem predok dat dole o 60 mm a zadok o 40mm .Neviem preco aj Genzer ma na tom svojom predok furt tak vysoko. Sak to vyzera otrasne , ked je zadok pekne polozeny a predok jak koza... A inak ake tam dal pruziny? O kolko bolo napisane ze to ma ist dole?

Odesláno

Taky plánuju v létě snížení,ale na 405. Nevíte jak je to vzadu s torzkou? Co jsem četl témata,tak prý se dá nějak pootočit, buď a tím se docílí zvýšení či snížení, podle směru otáčení, ale při tom otáčení dochází i ke změně tvrdosti a mám pocit, čím se zadek víc sníží,tak tím je odpružení torzky také měkkčí, pokud jsem to teda nepoplet. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jak snížit,aby se zachovala tvrdost, či podvozek vzadu přitvrdil?

Odesláno

pěkné , jen takový malinkatý dotaz :xvul , kde budete s těmi sníženými autíčky jezdit?

já bych spíš to svoje potřeboval zvednout :aut

Odesláno
Původně zaslal: Miku

pěkné , jen takový malinkatý dotaz :xvul , kde budete s těmi sníženými autíčky jezdit?

tak ja s coupe urcite nejezdim po poli:papa

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

To je docela mazec čakome. By mě zajímalo jestli už si mapuješ okolí co se děr po zimě týče.:myslim:D:aut

Okolí je zmapovaný:aut Moc dír tu nemáme takže pohoda.

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

Původně zaslal: Miku

tak to jsme dva taky bych občas potřeboval zvednout zadek auta jinak zde máš pro sedana

http://tuning.autodoplnky.cz/weitec/distancni-kit-zadni/?smid=3010

To mám doma kdyby měl někdo zájem.

Na předek to dělají taky?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...