Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Schreek: co je to vubec sportovni vyfuk? to, co vidis v tuning shopech ma se sportem spolecneho asi tolik, jako "sportovni" mrizka chladice. a performance firmy se zabuvaji hlavne benzinaky hlavne proto, ze se k zavodeni pouzivaji mnohem casteji.

Odesláno

Xalfa: Jo asi se nějaký najde, ale bude to pálka :roker Hlavní otázkou ale je, jakej je v nich rozdíl, jestli nějakej vůbec je :roll

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: rimmer

Původně zaslal: MatrixChose

Tak uplne jedno to urcite neni, musi mit "protitlak" nebo jak to nazvat kvuli turbu.

protitlak ? a kvuli cemu proboha, turbodiesel ti pojede nejlip kdyz bude mit co nejpruchodnejsi vyfuk

Prosim? Tak proc si tam tuneri nedaj jenom trubku, to by pak jelo jak raketa. Turbo musi mit na vyvodu proste nejaky "odpor"

no na vyvodu turbo musi mit akorat rouru kam jdou spaliny dal, ktera musi mit co nejmensi odpor. Princip turbiny uz je takovy, s tim nic neudelas :) Za turbem uz jsou jen nejake filtry a tlumice...ale zadny kus zamerne nebrani prutoku spalin. Tuneri me nezajimaji, ale by ses divil, docela se tohle dela u starsich motoru. U turbo motoru je mozne mit rouru az nakonec, pac turbo vyrovna tlakove razy zpusobene jednotlivymi cykly spalovaciho motoru a neni to tak hlucne jako bys mel rouru primo z motoru bez turba. Bohuzel zvuk turbiny pak prehlusi vse :))))

Odesláno
Původně zaslal: Xalfa

a tak stačí dát hned na začátek výfukovýho potrubí užší vlnovec a ten bude dělat ten potřebný zpětný tlak :P

...nebo jen zvysi rychlost proudeni plynu:myslim

Odesláno

Xalfa: To jo, ale já myslel nějakej radikální rozdíl, jestli třeba pro turbodiesely nejsou ty výfuky jen čistě průchozí nebo tak něco...

Odesláno

Pe.Tr: Dík, asi se tam rovnou zastavim. Šlo mi spíš o to, jestli s tím někdo nemá nějakou zkušenost. Nerad bych tam dal něco, co by autu ublížilo. :mad:

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Pe.Tr: Dík, asi se tam rovnou zastavim. Šlo mi spíš o to, jestli s tím někdo nemá nějakou zkušenost. Nerad bych tam dal něco, co by autu ublížilo. :mad:

no na svych strankach nabizej na 206 jen na benziny al maji hromadu universalu od remusu a od ulter sportu ,ten mam ja.

Odesláno

Pe.Tr: Jenže to je to co mě furt hlodá, můžu já tam dát nějakej univerzál? Ty sou většinou dělaný na benzíny :myslim

zavolej a uvidiš ale podle toho co sem slysel od zenske co tam delala sedm let a ted je u nas no problem.

Odesláno

Pe.Tr: Zkusím to, ikdyž prodejcům moc nevěřim, často se člověk setká s tim, že Ti nakuká všechno možný jen aby něco prodal.

Xalfa: No a to je přesně ono, jeden výfuk jak pro benzín tak na :superftu a ted babo rad :o To asi musej bejt stejný :myslim Jinak díky za tip

Odesláno

Pe.Tr: Zkusím to, ikdyž prodejcům moc nevěřim, často se člověk setká s tim, že Ti nakuká všechno možný jen aby něco prodal.

Xalfa: No a to je přesně ono, jeden výfuk jak pro benzín tak na :superftu a ted babo rad :o To asi musej bejt stejný :myslim Jinak díky za tip

hele tak ja ti tam zitra zavolam jako velkoodberatel dom.... a dam ti vedet , jen mirekni kolik tam mas koni s chipem

Odesláno

Pe.Tr: Počkej, nebudu Tě takhle vykořisťovat, to já si tam klidně zajedu vo to nejde. Spíš kdybych věděl o někom, kdo to má a jestli mu to nedělá problémy o to mi jde. Věřim, že at tam zavolám já nebo ty, vždy by něco našli co tam dát :D

Odesláno

Pe.Tr: Počkej, nebudu Tě takhle vykořisťovat, to já si tam klidně zajedu vo to nejde. Spíš kdybych věděl o někom, kdo to má a jestli mu to nedělá problémy o to mi jde. Věřim, že at tam zavolám já nebo ty, vždy by něco našli co tam dát :D

k nam si nedovoli , jsme mega odberatel:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...