Xalfa Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Schreek: tak jak se vyrábějí pro benzíny tak i pro naftáky stačí hledat je jich malo ale dělaj se.. Citovat
.mycTD Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Schreek: co je to vubec sportovni vyfuk? to, co vidis v tuning shopech ma se sportem spolecneho asi tolik, jako "sportovni" mrizka chladice. a performance firmy se zabuvaji hlavne benzinaky hlavne proto, ze se k zavodeni pouzivaji mnohem casteji. Citovat
Schreek Odesláno 30. leden 2008 Autor Odesláno 30. leden 2008 Xalfa: Jo asi se nějaký najde, ale bude to pálka Hlavní otázkou ale je, jakej je v nich rozdíl, jestli nějakej vůbec je Citovat
Xalfa Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 a tak stačí dát hned na začátek výfukovýho potrubí užší vlnovec a ten bude dělat ten potřebný zpětný tlak Citovat
rimmer Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: MatrixChose Tak uplne jedno to urcite neni, musi mit "protitlak" nebo jak to nazvat kvuli turbu. protitlak ? a kvuli cemu proboha, turbodiesel ti pojede nejlip kdyz bude mit co nejpruchodnejsi vyfuk Prosim? Tak proc si tam tuneri nedaj jenom trubku, to by pak jelo jak raketa. Turbo musi mit na vyvodu proste nejaky "odpor" no na vyvodu turbo musi mit akorat rouru kam jdou spaliny dal, ktera musi mit co nejmensi odpor. Princip turbiny uz je takovy, s tim nic neudelas Za turbem uz jsou jen nejake filtry a tlumice...ale zadny kus zamerne nebrani prutoku spalin. Tuneri me nezajimaji, ale by ses divil, docela se tohle dela u starsich motoru. U turbo motoru je mozne mit rouru az nakonec, pac turbo vyrovna tlakove razy zpusobene jednotlivymi cykly spalovaciho motoru a neni to tak hlucne jako bys mel rouru primo z motoru bez turba. Bohuzel zvuk turbiny pak prehlusi vse ))) Citovat
Xalfa Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Shreek: no rozdil je skoro v každým výfuku, každý vyfuk ma vevnitř náký přepážky a vrstvy kudy prodí a tlumý plyn. Citovat
.mycTD Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: Xalfa a tak stačí dát hned na začátek výfukovýho potrubí užší vlnovec a ten bude dělat ten potřebný zpětný tlak ...nebo jen zvysi rychlost proudeni plynu:myslim Citovat
Schreek Odesláno 30. leden 2008 Autor Odesláno 30. leden 2008 Xalfa: To jo, ale já myslel nějakej radikální rozdíl, jestli třeba pro turbodiesely nejsou ty výfuky jen čistě průchozí nebo tak něco... Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Schreeku , zavolej do |Speie , sou max ochotni a poraditi , mě tam taky pomohli Citovat
Schreek Odesláno 30. leden 2008 Autor Odesláno 30. leden 2008 Pe.Tr: Dík, asi se tam rovnou zastavim. Šlo mi spíš o to, jestli s tím někdo nemá nějakou zkušenost. Nerad bych tam dal něco, co by autu ublížilo. Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: Schreek Pe.Tr: Dík, asi se tam rovnou zastavim. Šlo mi spíš o to, jestli s tím někdo nemá nějakou zkušenost. Nerad bych tam dal něco, co by autu ublížilo. no na svych strankach nabizej na 206 jen na benziny al maji hromadu universalu od remusu a od ulter sportu ,ten mam ja. Citovat
Schreek Odesláno 30. leden 2008 Autor Odesláno 30. leden 2008 Pe.Tr: Jenže to je to co mě furt hlodá, můžu já tam dát nějakej univerzál? Ty sou většinou dělaný na benzíny Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: Schreek Pe.Tr: Jenže to je to co mě furt hlodá, můžu já tam dát nějakej univerzál? Ty sou většinou dělaný na benzíny zavolej a uvidiš ale podle toho co sem slysel od zenske co tam delala sedm let a ted je u nas no problem. Citovat
Xalfa Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Schreek: Mrkni na http://www.autocentrumrk.cz tam dej sportovní výfuky, zadej peugeot 206 2,0 16VGTI 98>>, 2,0 HDI jsou to výfuky jak pro 2,0 benzin tak pro 2,0 HDI Citovat
Schreek Odesláno 30. leden 2008 Autor Odesláno 30. leden 2008 Pe.Tr: Zkusím to, ikdyž prodejcům moc nevěřim, často se člověk setká s tim, že Ti nakuká všechno možný jen aby něco prodal. Xalfa: No a to je přesně ono, jeden výfuk jak pro benzín tak na :superftu a ted babo rad To asi musej bejt stejný Jinak díky za tip Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: Schreek Pe.Tr: Zkusím to, ikdyž prodejcům moc nevěřim, často se člověk setká s tim, že Ti nakuká všechno možný jen aby něco prodal. Xalfa: No a to je přesně ono, jeden výfuk jak pro benzín tak na :superftu a ted babo rad To asi musej bejt stejný Jinak díky za tip hele tak ja ti tam zitra zavolam jako velkoodberatel dom.... a dam ti vedet , jen mirekni kolik tam mas koni s chipem Citovat
Schreek Odesláno 30. leden 2008 Autor Odesláno 30. leden 2008 Pe.Tr: Počkej, nebudu Tě takhle vykořisťovat, to já si tam klidně zajedu vo to nejde. Spíš kdybych věděl o někom, kdo to má a jestli mu to nedělá problémy o to mi jde. Věřim, že at tam zavolám já nebo ty, vždy by něco našli co tam dát Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: Schreek Pe.Tr: Počkej, nebudu Tě takhle vykořisťovat, to já si tam klidně zajedu vo to nejde. Spíš kdybych věděl o někom, kdo to má a jestli mu to nedělá problémy o to mi jde. Věřim, že at tam zavolám já nebo ty, vždy by něco našli co tam dát k nam si nedovoli , jsme mega odberatel:D Citovat
Schreek Odesláno 30. leden 2008 Autor Odesláno 30. leden 2008 Pe.Tr: To se někdo má Počkej to k Vám berete výfuky od spei? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.