Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem se včera vydal do Prahy (musel sem na Indickou ambasádu). Rano cca v 5 sednu do auta jako první na mě rádio hlásí vložte kód a byly vymazamé paměti, potom nastartuji a rup žárovka ve světle osram + 50% svítivosti 270,- cca 2 měsíce. Říkám si to bude ale pěkný den a měl sem pravdu. Vyměnil sem žárovku, vyjedu a z motoru takové jako pískání jako od turba když zabírá, zastavím ale v motoru nic a vše ok, tak sem vyjel i se zvukovými doprovody rádoby turba) Po cestě, vždy když sem přepínal světla potkávací na dálkové auto vždy škublo a motor se začal dusit, vždy ale cca 2s. Cesta do Prahy uběhla celkem pěkne (až na to parkování!!!!!! :grr ) Ale co se mě nestalo, přicházím od ambasády, sednu do auta a zase rádio chce kód a tentokrát se vymazal i teploměr s hodinami. Říkám si asi blbej dotek, takže nastavím hodiny, zadám kód na rádio a ejhle "špatný kód! a rádio sem si zakódoval :grr Ale aspoň v poho nastartuju a vyjedu směr Prostějov. U národního divadla zrovna na křižovatce auto škyt, škyt a zdechlo a s ním lautr všecko - palubka, blinkry,motor, světla,... takže sem nemohl dát ani výstražné blinkry. Vtom mě osvítil asi duch svatý, vylezu z auta a hned po baterce, zdálo se být vše ok až sem si všiml že + kontakt (ten bakelitový šroubovací) pokud na něj chytnu zaprská a rozsvítí se světla :D Takže pohýbal sem s kontakty hned do auta, nastartovat a pryč od té 200m kolony co jsem způsobil :bojim Na parkovišti sem si to dočasně opravil a zjistil sem, že už tam nemám ten turbo efekt, při ppřepínáńí světel motor ok a všechny závady se tím odstranily, jen to rádio bylo zakódované ale to sem za hoďku vložil správný kód a vše běhá jak má. Teď se chystám na výměnu té spony a doufám že už bude klid :P

Guest servisman
Odesláno

ono volný kontakt na baterce dovede potrápit,vlastní zkušenost před 6ti lety

Odesláno

klasika, spatny kontakt na baterce dovede pekne zblbnout i immobilizer a centralni zamykani, :super ze jsi na to prisel tak rychle a s kolonou si nedelej hlavu, ty jsou tu porad ;)

Odesláno

to jsi na to přišel docela rychle ,pě to trvalo podstatně dýl, taky jsem se kvůli kontaktům na baterce natrápil

už tomu budou cca 3 roky , auto si najedou zavíralo a otvíralo jak samo chtělo .....

[upravil dne 30/1/2008 raspa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...