Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: p406b

Původně zaslal: Majar

Peugeoťáci nemám s toho tady dobrý pocit!??:bojim

To nejses sam. Kdyz si tady nekdo z toho dela reklamni plochu pro svuj klub a pak nas napada za to,ze mu to vytknem. Ono dat sem pozvanku na sraz 205 by asi tolik nebolelo,ale tvrdit,ze nam jde o penize a pritom propagovat komercni tunig sraz je trochu ujety. Napadat nase sponzory a partnery taky nic nevyresi-sezente lepsi!

Snad se tady snesem dal pospolu.:papa

Hele a už toho bylo akorát dost. Renm žádnej tuning sraz propagovat nechtěl! No tak to sem napsal, že to bude holt tam, je to první sraz, tak se to spojí s jinou akcí, no bože. A už vůbec to není ujetý. Mimochodem co by asi z propagace tuningsrazu měl, hm?! Nenapadlo Tě, že je to proto, aby se to líp našlo, nebo proto, že mu prostě přislíbili místo? Myslíš že z toho něco má? Vždyť to dělá pro zábavu, protože má rád Peugeoty jako my všichni tady! To je jako když napíšeš do pokecu, "U nás ve městě bude projíždět kolona historických motocyklů", koná se to dne blabla, kdo chce, přijeďte se podívat, zorganizoval jsem to, protože mám rád motorky a znám starostu, umožnil mi to. To je totiž to samý. Taky Tě za to nikdo nebude kamenovat!

Hádáme se tu kvůli kravině, nebo ne?

Odesláno

To nejses sam. Kdyz si tady nekdo z toho dela reklamni plochu pro svuj klub a pak nas napada za to,ze mu to vytknem. Ono dat sem pozvanku na sraz 205 by asi tolik nebolelo,ale tvrdit,ze nam jde o penize a pritom propagovat komercni tunig sraz je trochu ujety. Napadat nase sponzory a partnery taky nic nevyresi-sezente lepsi!

Chyby byly na obou " STRANÁCH". Slyšíte jak je to divný????? Copak jsme tu nepřátelé????? Lidi o co tu v obou klubech jde???!!! Jde tu snad o prachy? Nebo o to, aby tu byli lidé, které zajímá jeden koníček?

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Chyby byly na obou " STRANÁCH". Slyšíte jak je to divný????? Copak jsme tu nepřátelé????? Lidi o co tu v obou klubech jde???!!! Jde tu snad o prachy? Nebo o to, aby tu byli lidé, které zajímá jeden koníček?

Jak vidíš tak asi jde a to těžce!Osobně sem zde před rokem napsal do tohodle fora že vzniknul 205 club at se všichni kdo chce přihlasej a podívaj.Nikomu to zjevně nevadilo,ted je zde hádka jen kvůli srazu clubu a že je ted tak zle a před tím nebylo??čím to je?kým to je?
Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Rebik, Medvěd: Když se objevilo zvadlo na "Sraz značkových klubů" nebo "1. sraz automiláčků" či již zmiňovaný "Saxosraz", taky se vás autoři nejdříve zeptali, zda mohou to vlákno založit nebo ne? Jde jen o mou zvědavost;) Poslední dobou začíná být fórum plné napomínání, výtek, přestřelek apod.

Chápu, že se "renm" měl zeptat, ale takovýhle veřejný propírání mi přijde zbytečný. Stačilo třeba jen upozornit na pravidla a zbytek řešit přes U2U.

Kdy se vedeni konecne vyjadri ktomu to prispevku zajmala by me odpoved

Odesláno
Původně zaslal: LivingLegend

Rebik, Medvěd: Když se objevilo zvadlo na "Sraz značkových klubů" nebo "1. sraz automiláčků" či již zmiňovaný "Saxosraz", taky se vás autoři nejdříve zeptali, zda mohou to vlákno založit nebo ne? Jde jen o mou zvědavost;) Poslední dobou začíná být fórum plné napomínání, výtek, přestřelek apod.

Chápu, že se "renm" měl zeptat, ale takovýhle veřejný propírání mi přijde zbytečný. Stačilo třeba jen upozornit na pravidla a zbytek řešit přes U2U.

Kdy se vedeni konecne vyjadri ktomu to prispevku zajmala by me odpoved

Nechal bych už toto téma vychladnout, byla to zbytečná rozepře a už bych do toho nepíchal, příště sraz z jiného klubu prostě napsat vedení, které není proti a bude spokojenost na obou stranách.

Odesláno

LL: Taky bych se rád dočkal vyjádření;)

jarajarda: Ano, rozepře to byla zcela zbytečná, už jsem psal, že to šlo vyřešit jinak, ale prostě se to trochu "zvrtlo" (což se poslední dobou stává nějk moc často, na můj vkus:()...

Odesláno

LL: Taky bych se rád dočkal vyjádření;)

jarajarda: Ano, rozepře to byla zcela zbytečná, už jsem psal, že to šlo vyřešit jinak, ale prostě se to trochu "zvrtlo" (což se poslední dobou stává nějk moc často, na můj vkus:()...

Bohužel..:(

Odesláno

hmmm tady to vazne smeruje do haje....jakmile se nekdo snazi ostatni informovat o necem zajimavem (odkaz, produkt, cokoliv...) uz se to neshoduje se stanovama, uz se jedna o propagaci a reklamu a prispevky jsou mazany.... vzdycky jsem tady ve foru nasel co jsem hledal a dost casto to byly prave takoveto postrehy rady a doporuceni at uz na "konkurencni" weby, nebo treba knihu JAK NA TO , nebo jakykoliv vyrobek ci firmu....(mimochodem neustale doporucovani servisu Vasenda je prece taky reklama ze ? a tohle nikdo nesmaze :))) ) a byl jsem za tyto prispevky rad. S tim jak se meni lide ve vedeni peug-clubu tohle vsechno upada a mizi. Meni se to tu v podivnou instituci. Nelibi se mi to. Jsem radny clen (teda pokud mi jeste nevyprsel oclenstvi :) ). Nicmene clenstvi rozhodne neprodlouzim. Proc prispivat (i kdyz malou castkou) na fungovani neceho tak prosyceneho "cenzurou" :( Kde je doba kdy se tohle vsechno delalo s nadsenim pro spolecnou vec? Kam spejou penize radnych clenu ?

Odesláno

Snazim se si to predstavit ve sve situaci, jsem ve vedeni Klubu Vojenske Historie, a kdyby nam nekdo na stranky zacal psat treba o srazu priznivcu 144. sovetske strelecke divize jen tak ze sve vule, taky by se mi to nelibilo. Ale na druhou stranu, my mame jen malickou diskusi a neprovozujeme nic jako forum.. tam by melo byt asi svobodne vyjadrovani jako zakladni vec. Kdyz jsem poprve prisel sem, prislo mi ze hlavním cílem tehhle stránek je vymena informaci mezi priznivci znacky Peugeot, k tomu dle meho nazoru patri i oznameni toho, ze se nekde kona sraz Peugeotu 205.. a je jedno kdo ho organizuje, jen by asi melo byt rečeno to, že ten sraz nemá s Peugeot Clubem nic společného, že jde jen o informaci pro priznivce Peugeotu 205 kteří by měli zájem se prijet podivat. Chapu ze mate svojich starosti dost.. ale taky nemusite hned tak veřejně vyjíždět proti fandům Peugeotu, kteri to mysli dobre a rozhodne to nedelaji pro svuj prospech.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...